Erkek İnfertilitesi morfoloji nasıl düzelir? tecrübe sahipleri yazsın

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende duymamistim canim pelin otunu rokayi fln. Ama yillardr oyle veryms

Ekstra bişi uyguladın mı balım? Bide eşinin morfolojisi hrp mi 0 çıkıyodu? Diğrr değerleri nasıldı?
Dier degerleri cok iyiydi sayi bikere 85 bikere 125 milyon cikti.morfoloji bi testte 0 cikti.biz arastrma hastanesine gittik orada bakildi morf diye bi birim yoktu.o arada ben emodex klomen kullandim esime.bide bitkisel birsuru kür. Sonra tekrar test yaptik morf 55 cikti.yani bu vitaminler kurler cok etkiliyor.esimde hep iltihap vardi o bozuyormus spermin yapisini.onada anason u sadece 1 kasik kaynatip iciyormussun erkege.enf. varsa

Ekstra bişi uyguladın mı balım? Bide eşinin morfolojisi hrp mi 0 çıkıyodu? Diğrr değerleri nasıldı?
Bu roka ve bildircin icin teyze cok iddiali konustu.3 milyon sprmle gelen bile cocugu oldu dedi.bunlara ek olarak suan olmasa emodexe devam edicektim.bide caksir suyuyla keci boynuzu kurüne.ve bol bol kuruuzum findik

Bu roka ve bildircin icin teyze cok iddiali konustu.3 milyon sprmle gelen bile cocugu oldu dedi.bunlara ek olarak suan olmasa emodexe devam edicektim.bide caksir suyuyla keci boynuzu kurüne.ve bol bol kuruuzum findik

Bıldırcın yumurtasının kötü bi kokusu yok mu? Bayram için ailemizin yanına gidiyoruz dönüşte onu da eşime yaparım bakalı.. Çakşırı da bi süre içti bıraktı eşim ama ben ona devam etmesinden yanayım bi arkadaşım da çok faydasını gördü çünkü.. Emodex ve klomeni kendiniz mi aldınız balım uoksa Kaan hoca veryo genelde onun hastası mıydınız?? Ne çok soru sordum dimi

Kendimiz aldik canim.bikdircini venimki sutun icinde anlamadi bile bikackere balli sut yaptim.o zaten sutun sicakligiyla karisiyor

Merhaba kızlar. Benim de eşimin morfolojisi %2 . Gerçi bizim bütün değerlerimiz çok çok kötü ama her birine tek tek çare arıyorum. Morfoloji için çakşır suyunu duydum ama nerden ve hangi marka alsam bilemedim. Lütfen çakşır suyundan fayda görenler bana marka önerebilir mi

Canim su seklnde guvenilir bi aktradan al bizde kullanmistik ama hic hatrlamkyrm. Onun disinda venim hamile kalmama vesile olan gobegimi toplayan teyze erkeklere aksamlari 1 bardak ilik sute 1 bildrcin kirip karstrio icmelerini oneriyordu.bide roka alip bicak degdirmeden elle koparip sabah aksam yemelerini. Keciboynuzu ozu al sogukpress. Bide bunlari dene 2 ay fln ins sanada vesile olur

4 aydır her gün roka yediriyorum dediğin şekilde elimle kırarak. Bol bol havuç yiyor . Isırgan otu çayı içiyor. Keçiboynuzu tozu yiyor. Ve kuru incir badem vs. 3 ay önce 4 ml olan sayımız 1.7 ml a düştü. Hareketlilik de %40 tan %10 a düştü. Nasıl oldu anlamadık süt asla içiremiyorum maalesef ama çakşır suyunu içer diye düşünüyorum . Oturdugum yerdeki aktarlarda satılmıyor çakşır suyu olarak. Kökü var sadece. Sitelerde var internette ama hangi marka olmalı bilemedim. Çok teşekkür ederim yine de siz bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alın inşallah

Canım merhaba nasıl hamile kaldın ben de morfoloji ile uğraşıyorum lütfen yardımcı olur musun

Canım merhaba nasıl hamile kaldın ben de morfoloji ile uğraşıyorum lütfen yardımcı olur musun
Benim de eşimde morfoloji %1 di. Sayı düşük ileri hızlı sayısı azdı. Daha vahimi bende iki tane çikolata kisti vardı yumurtalık rezervlerim yaşıma göre düşüktü ikimiz de sigara kullanıyorduk. Ama çok şükür allahım nasip etti hamile kaldım. Aşılama yaptırmıştım bir kere tutmadı. Aşılama yaptırdıktan 4 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım. Özel hic bişey yapmadık. Ama hamile kaldığım ay ve önceki ay eşim aşırı Antep fıstığı yedi. Faydasi var mı bilmiyorum eşim sevdiği için yiyordu ama her akşam bi kase dolusu yiyordu. Ben ona bağlıyorum çünkü 2 yıl hamile kalamadim. Eşim Antep fıstığına dadandı ondan sonra hamile kaldım. Belki e vitamini ile ilgili olabilir. Ya da çinko filan bilemedim. Deneyin isterseniz. Ama her gece mutlaka kase dolusu yesin bir iki ay. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.

Canım merhaba hamile misin nasıl hamile kaldın lütfen en ufak bir ışık bile önemli benim için
Canim ben ilk ramazanda hsg den sonra hamile kaldim.dogal yoldan. ikizlerim vardi.onlarin kalp atisi durdu 3 .ay da .sonra 3 ay korundum korunmayi biraktim 2. Ayinda tekrar kaldim bu bebegime cok sukur.yani hsg sanirim bend ebaya ise yaradi.esimede hep bitkisel takviyeler kullandm kendimde ilk hamileligimde bi kadina gobegimi toplattm.artik hangisi vesile olduysa.darisi basina ins

Canm ben bu mesaji gormemisim sanirim.bazen testlerde cok dususler oluyor ama etkisini gosteriyor bi sekilde zamanla.ust uste 3 kez test yaptrmak gerekiyormus aylik.etkisini anlamak icin

Canm ben bu mesaji gormemisim sanirim.bazen testlerde cok dususler oluyor ama etkisini gosteriyor bi sekilde zamanla.ust uste 3 kez test yaptrmak gerekiyormus aylik.etkisini anlamak icin
Yok canim doktorun verdigi ilac sayimizi daha dandusurdu en son testimizde 500 bindi sperm sayisi. Ama cok sukur kalite arttigi icin pozitif sonuc aldik denememizden.

Bizim de %1 ve bende polikistik över var ben de bu ay aşılama yaptırdım ve bugün aset oldum çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım antep fistigini da deneyecem bugün den itibaren zaten birkaç ay ara vermeyi düşünüyorum inşallah ben de senin gibi doğal yoldan hamile kalırım canım rabbim evladını sana bağışlasın

Anladım canım benim hag cektireli 1 sene olacak nerdeyse aşılama yaptım bugün adet oldum inşallah benim de yüzüm güler yakında hamileliğin hayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına al insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…