Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ve doktorum bana şunu soyledi burdaki herkesinde aklinda bulunsun
Tahlilleri arastirma hsstanesinde yapin en net sonucu ordan alirsiniz dedi.bizde 3ayin dolmasini bekliyorz bakalim sonca tahliller ve insaAllah bebişler

İnşallah bir an önce bebeğine kavusursun.simdi iki doktora da tekrar gidicez bakalım ne diyecekler iki sonuc arası uçurum. Dediğin aklımda olsun araştırma Hastanesi'ne de gideriz yeter ki sonuca ulaşalım.

İnşallah bir an önce bebeğine kavusursun.simdi iki doktora da tekrar gidicez bakalım ne diyecekler iki sonuc arası uçurum. Dediğin aklımda olsun araştırma Hastanesi'ne de gideriz yeter ki sonuca ulaşalım.
InsaAllah canim ben ve isteyen herkes tez zamanda saglikla bebegine kavussun...
Kesinlikle tek doktorla sinirli kalmayin.cunku cok tuhaflar kesinlikle olmaz diyolar Allahin varligini unutuyorlar tovbe estafurullah.ben tüp bebek merkezlerinin işin parasinda olduguna inaniyorum.milletin dini imani para olmus yazik....

Amin... Kesinlikle katılıyorum Allah in işine karışılmaz.

Arkadaşlar %2 morfoloji ve bu değerler birlikte değerlendirildiğinde normal yolla gebelik düşünülebilir mi? Yoksa vakıf kaybetmeden aşılama tüp bebek vs yollarına mı gideyim. Kafam karışık ve moralim çok bozuk. Eşim heder oldu. Kendini sorumlu tutuyor. Canımız çok sıkkın sizin fikrinizi sormak istedim.

Eklentiler

• 79C84655-235B-4D83-A919-BCFDA73588C2.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 69
Tahlilleri bence gayet guzel.bizimki gibi olsa kafayi yerdi ozmm:)hic heder etmesin kendini.hersey nasip kismet.nekdr oldu evleneli canim

%1 ile bile hamile kalabilirsin yeterki Allah dilesin.iyi bir ürologa gidin size takviye vitamin versin burada yazar morfoloji için neler yapılması gerekiyor diye.bu topigi de oku .
Sayıniz gayet iyi bence ciddi bir problem yok gibi gözüküyor

Sadece morfoloji biraz dusuk.%4ün altimda olmasi iyi degil diyorlar.bol bol keciboynuzu kuru yapin.cig olarak badem findik tuketin ve asla moral bozmayin

Tahlilleri bence gayet guzel.bizimki gibi olsa kafayi yerdi ozmm:)hic heder etmesin kendini.hersey nasip kismet.nekdr oldu evleneli canim
4 ay oldu canım hiç korunmadık. Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ama reglime daha var. Sonucumuzu doktora pazartesi göstereceğiz. Çok korktuk gencecik değiliz beklemek veya hiç sahip olamamak psikolojimizi çok olumsuz etkiledi. Allah isteyen herkese versin inşallah çok zormuş

İnşallah olur canım çok teşekkür ederiz. Testimizi bezmi alem’de yaptırdık. Orada bi Prof’a görünecek eşim pazartesi günü. Bakalım ne diyecek...

test sonucunuz gayet iyi moral bozacak bir durum yok

Kizlar bisey sorcam esi varikosel olupta dusuk yasayan oldumu?yani sperm kalitesi tutunmayi engelleyip dusermi embrio?yoksa kadindanmi kaynaklidir dusuk?

Kizlar bisey sorcam esi varikosel olupta dusuk yasayan oldumu?yani sperm kalitesi tutunmayi engelleyip dusermi embrio?yoksa kadindanmi kaynaklidir dusuk?
Tam sorun bundan mı kaynaklı bilmiyorum ama ben bir düşük yaşadım. Varikosel ameliyatından birkaç hafta sonra hamile kaldım. Henüz sperm kalitesi artmadan yani. Nasip olmadı sağlıksız bir gebelikmiş. İlk düşükleri bir nedene bağlamıyor doktorlar. İnşallah Rabbim bekleyen herkese sağlıklı bir gebelik nasip eder

Ben yaşadım ilki ameliyattin 3ayi bitmistiki hamile olduğumu öğrendim ama gelişmedi ve kalbi durdu.ikinci kez yine hamile kaldım onunda kalbi durdu.esiniz takviyeler kullansin spermler güçlensin kuvvetlensin.

Ben yaşadım ilki ameliyattin 3ayi bitmistiki hamile olduğumu öğrendim ama gelişmedi ve kalbi durdu.ikinci kez yine hamile kaldım onunda kalbi durdu.esiniz takviyeler kullansin spermler güçlensin kuvvetlensin.
Bizde ameliyat olduk 5temmuzda.aralikta varikosel teshsi konulmustu esime banada hsg cekilmisti tupler acikmis o ay hamile kalmistim ama dustu malesef.ve 3ay kdr takviye ilaclar kullandik yukselmeyince ameliyat olmaya karar verdik.degerlere 3ay sonra bakilcak.siz ne gibi takviyeler kullandiniz hamilelik olustumu

Şuan hamileyim çok şükür iyi gidiyor .
İmpryl ve art Med iki ay bunu kullnadk.
Sonra progeny m ve argimac kullnadik
Yanında arı sütü bal kecibosnuzu karışımlar kullandik

Hangilerini nasil ve kacgun kullandiniz tam ayrintili anlatirmisin canim.bize neofortil verdi urolog ama kendi doktorum hic gerek yok bunlara dengeli ve kaliteli beslenin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…