Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba teşekkür ederim. Hareketsizlik %kaç inan hatırlamıyorum rapora bakmam lazım akşam bakıp yazayım.hareketlilik %2. varikosel 1 aşamada var eşimde ama dr ameliyatlık bir durum değil dedi. 11 yıllık evliyim 6 yaşınd a1 oğlum var ama oda geç oldu 2,5 senedir kardeş istiyoruz oğluma olmuyor benim tahlilelerim yapıldı herşey temiz çıkınca eşimede bakmak istedi dr um. ona spermiyogram yapıldı sonuçlarla ürolğa gittik. dr sperm sayınız kötü değil dedi morfolojidede sıkıntı yok dedi ama hareke vet hızı az dedi teknik olarak 1 sperm bile olsa yeter ama takviye verdi. Varikosel 1başlangıç aşamasında ameliyat önermiyorum dedi. Doğal beslenmeye çalışın, hergün yarım saatte olsa yürüyün ve stresten uzak durun dedi. omepaq10 diye bir multivitamin verdi canım. en az3 ay kullanmayı tavsiye etti. benim dr dumda bana sizi 3 ay takip edeceğim herhangi bir ilaç bile vermeyeceğim dedi yumurta rezevleriniz çok iyi dedi rahim kalınlığı rahim ağzı hormonlar vs. herşey iyi dedi. Aşılama 1 defa başka yerde yaptırmıştım onada normal ilişkinde bir farkı yok %10-12 şansı var dedi. 3 ay takip edeceü sonra bırakacğaım daha fazlası sizi oyalamak olur dedi bir çocuğunuz var olmuyor artık diye düşünüp rahatınıza bakın dedi 1 saat psikologlup yaptı adam ama çok isterseniz tüp bebeğe yönlendirebilirim dedi .

dedi dedi dedide dedi

Sezeryan biraz zahmetli maalesef...
Bizleri dualarından eksik etme. Rabbim abine de bu duyguyu tattırsın inşallah. O da aklımda dualarımda.
Evet her gun bicaklaniyorum hissine kapiliyorum uykuya dalarken uyanirken .Ama cok sukur bebeğimle ilgilenebiliyorum ev isi yapamasam da .Dua ediyorum canim hep aklimdasiniz .Insallah abim de sizler de bu duyguyu tadarsiniz .

Canim sen tekrar denemedin mi asilama sonradan?

bugun aktara gittim bir toz karışımı verdi eşim için kullanacağız birde böğürtlen kökü verdi onuda suda kaynatıp içecekmiş eşim. hiç duydunuzmu

Canim bizde yıkamadan sonra 56 milyondu sayi. Iyi mi sence? Bir de doktor asilama tutmazsa 1 ay sonra 2. Asilamayi yapacakmis. Pespese deneyince sans artiyor dedi. Ne düşünüyorsun bu konuda?
çok makul bir sayı inş. 2.aşılamaya gerek kalmadan ilkinde tutar bebiş haberlerini alırısnız.

Bizim 1 tane de Yok psikolojimiz nasıl rahat olsun bilemedim. :)) hiç kafamdan atamıyorum.
Biz bu işe ilk kalkıştığımız da en yüksek 30 milyon %7 ileri haraket %93 haraketsizdi. Bize sol varikosel teşhisi koyuldu. Ameliyat olduk. 6 ay sonra 16 milyon 5 ay sonra 40 milyon hız hep aynı sayıda hiç yükselmedi.
En son sperra kullandık ekstra farklı şeyler yaptık kullandık. 3 aydır sayı 120 milyonun üzerinde ama hız hep %7 bazen 5 bazen 3 gerisi haraketsiz. 2 senedir hiç gebelik oluşmadı. Siz sperm testini buraya yüklerseniz karşılaştırma yaparız. Bu arada varikosel çift taraflı hala var bizde ama ameliyat demiyorlar. Bazı doktorlar Varikosel yok diyorlar. Doblerde 3mm gözüküyor. Anlamadım gitti.

kızlar merhaba aklıma takıldı.ameliyattan sonra bir yıl beklemek zorunda mıyım eğer ki tüp bebeğe de karar versem.

Kızlar tüp bebeğe geçmeden tiroid değerleriniz için bir uzmandan görüş alın demişti doktorum.bugün gittim ve değerlerin yüksek olduğunu söyledi uzman ve de gebeliğe engel bu olabilir dedi.ben de size yazdım belki fikir verir, tüp bebek öncesi ve aşılama öncesi bakılması gerekli imiş, düşüğe sebep olabilirmiş.

Tiroidde ciddi yükseklik yok ama antikorlar var baktıkları onların referans aralığından çok yüksek çıktı benimki, muhakkak siz de tiroid ve antikorlarına baktırın

İnsallah canim. Dualasalim insallah. Rabbim tez zamanda hepimize nasib etsin
Aynen dualasalim amin ins.

Ben bugun akşam. Kendi kadın doğum Dr imla görüştüm o çok karamsarlık yaptı bilmiyorum inanin ne dusunecegimi. ; ( yüklemeye calisayim

kızlar merhaba aklıma takıldı.ameliyattan sonra bir yıl beklemek zorunda mıyım eğer ki tüp bebeğe de karar versem.
İnanın bu konuda benim hiç fikrim yok

Hayır tabiki 3 Aydan sonra istediğin zaman yaptırabilirsin. Bu 3 aylık zaman zarfında da takviyelerle spermler daha güçlü hale gelebilir.

bugun aktara gittim bir toz karışımı verdi eşim için kullanacağız birde böğürtlen kökü verdi onuda suda kaynatıp içecekmiş eşim. hiç duydunuzmu
Ben bayanlarda yumurta geliştirici olarak kullanıldığını duymustum .Demek ki erkeklerde de farkli etkiye sahip.
Kızlar bişe sorcam yumurtlama olduktan 14 gün sonra kesin adet olunur mu?bu süre net mi yoksa göreceli kişiden kişiye degişirmi?
Adet döngüsüne gore degisir .28 gunde bir adet olan kisiyle 35 gunde adet olan bir kişinin yumurtlama tarihi degisir canim .

Kızlar sperm azlığı ve hareket için eşime incir kürüne başlıycam 2 ad inciri zeytinyağında bir gece bekletip sabah ac karnina yiyecek değil mi birde aynı anda çakşır suyu ve keçiboynuzu özü içiyor zararı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…