merhaba teşekkür ederim. Hareketsizlik %kaç inan hatırlamıyorum rapora bakmam lazım akşam bakıp yazayım.hareketlilik %2. varikosel 1 aşamada var eşimde ama dr ameliyatlık bir durum değil dedi. 11 yıllık evliyim 6 yaşınd a1 oğlum var ama oda geç oldu 2,5 senedir kardeş istiyoruz oğluma olmuyor benim tahlilelerim yapıldı herşey temiz çıkınca eşimede bakmak istedi dr um. ona spermiyogram yapıldı sonuçlarla ürolğa gittik. dr sperm sayınız kötü değil dedi morfolojidede sıkıntı yok dedi ama hareke vet hızı az dedi teknik olarak 1 sperm bile olsa yeter ama takviye verdi. Varikosel 1başlangıç aşamasında ameliyat önermiyorum dedi. Doğal beslenmeye çalışın, hergün yarım saatte olsa yürüyün ve stresten uzak durun dedi. omepaq10 diye bir multivitamin verdi canım. en az3 ay kullanmayı tavsiye etti. benim dr dumda bana sizi 3 ay takip edeceğim herhangi bir ilaç bile vermeyeceğim dedi yumurta rezevleriniz çok iyi dedi rahim kalınlığı rahim ağzı hormonlar vs. herşey iyi dedi. Aşılama 1 defa başka yerde yaptırmıştım onada normal ilişkinde bir farkı yok %10-12 şansı var dedi. 3 ay takip edeceü sonra bırakacğaım daha fazlası sizi oyalamak olur dedi bir çocuğunuz var olmuyor artık diye düşünüp rahatınıza bakın dedi 1 saat psikologlup yaptı adam ama çok isterseniz tüp bebeğe yönlendirebilirim dedi .mihracee çok geçmiş olsun değerlerimiz çok benziyor. Bizimde 120 milyon ve üzeri spermimiz var fakat sadece %7si ileri hız gerisi haraketsiz. Sizde haraketsizlik kaç çok merak ettim. Problemlerinizden biraz bahsedersen dk önerilerinden falan çok memnun olurum. Bizd varikosel var sanırım ama tam teşhis koyulamıyor.
merhaba teşekkür ederim. Hareketsizlik %kaç inan hatırlamıyorum rapora bakmam lazım akşam bakıp yazayım.hareketlilik %2. varikosel 1 aşamada var eşimde ama dr ameliyatlık bir durum değil dedi. 11 yıllık evliyim 6 yaşınd a1 oğlum var ama oda geç oldu 2,5 senedir kardeş istiyoruz oğluma olmuyor benim tahlilelerim yapıldı herşey temiz çıkınca eşimede bakmak istedi dr um. ona spermiyogram yapıldı sonuçlarla ürolğa gittik. dr sperm sayınız kötü değil dedi morfolojidede sıkıntı yok dedi ama hareke vet hızı az dedi teknik olarak 1 sperm bile olsa yeter ama takviye verdi. Varikosel 1başlangıç aşamasında ameliyat önermiyorum dedi. Doğal beslenmeye çalışın, hergün yarım saatte olsa yürüyün ve stresten uzak durun dedi. omepaq10 diye bir multivitamin verdi canım. en az3 ay kullanmayı tavsiye etti. benim dr dumda bana sizi 3 ay takip edeceğim herhangi bir ilaç bile vermeyeceğim dedi yumurta rezevleriniz çok iyi dedi rahim kalınlığı rahim ağzı hormonlar vs. herşey iyi dedi. Aşılama 1 defa başka yerde yaptırmıştım onada normal ilişkinde bir farkı yok %10-12 şansı var dedi. 3 ay takip edeceü sonra bırakacğaım daha fazlası sizi oyalamak olur dedi bir çocuğunuz var olmuyor artık diye düşünüp rahatınıza bakın dedi 1 saat psikologlup yaptı adam ama çok isterseniz tüp bebeğe yönlendirebilirim dedi .
Evet her gun bicaklaniyorum hissine kapiliyorum uykuya dalarken uyanirken .Ama cok sukur bebeğimle ilgilenebiliyorum ev isi yapamasam da .Dua ediyorum canim hep aklimdasiniz .Insallah abim de sizler de bu duyguyu tadarsiniz .Sezeryan biraz zahmetli maalesef...
Bizleri dualarından eksik etme. Rabbim abine de bu duyguyu tattırsın inşallah. O da aklımda dualarımda.
Insallah canim yaa dualarinizi bekliyorumHadi canim inşallah aşılaman tutar. Hayırlı sağlıklı bir evladın olur
Canim sen tekrar denemedin mi asilama sonradan?merhabalarr
bende kutahyadan eskişehire geliyorum acıbademde bir hekim çok tavsiye etmişlerdi ona gidiyorum. siz kime gidyorusnuz acaba. üroloğada anadolu hastanesinde bir hekim tavsiye ettilr ona gitti eşim.
hayırlı haberler alırsınız inş. tez zamanda. tam 1 sene önce bende aşılama yaptırmıştım aynı batmalar ve hamilelik belirtilerini yaşadım ama maalesef benim olmadı inş. siz güzel haberler alırısnız
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş.
bir daha denemeidm sadece 1 defa denedim :)Canim sen tekrar denemedin mi asilama sonradan?
Canim bizde yıkamadan sonra 56 milyondu sayi. Iyi mi sence? Bir de doktor asilama tutmazsa 1 ay sonra 2. Asilamayi yapacakmis. Pespese deneyince sans artiyor dedi. Ne düşünüyorsun bu konuda?bir daha denemeidm sadece 1 defa denedim :)
çok makul bir sayı inş. 2.aşılamaya gerek kalmadan ilkinde tutar bebiş haberlerini alırısnız.Canim bizde yıkamadan sonra 56 milyondu sayi. Iyi mi sence? Bir de doktor asilama tutmazsa 1 ay sonra 2. Asilamayi yapacakmis. Pespese deneyince sans artiyor dedi. Ne düşünüyorsun bu konuda?
İnsallah canim. Dualasalim insallah. Rabbim tez zamanda hepimize nasib etsinçok makul bir sayı inş. 2.aşılamaya gerek kalmadan ilkinde tutar bebiş haberlerini alırısnız.
Bizim 1 tane de Yok psikolojimiz nasıl rahat olsun bilemedim. :)) hiç kafamdan atamıyorum.merhaba teşekkür ederim. Hareketsizlik %kaç inan hatırlamıyorum rapora bakmam lazım akşam bakıp yazayım.hareketlilik %2. varikosel 1 aşamada var eşimde ama dr ameliyatlık bir durum değil dedi. 11 yıllık evliyim 6 yaşınd a1 oğlum var ama oda geç oldu 2,5 senedir kardeş istiyoruz oğluma olmuyor benim tahlilelerim yapıldı herşey temiz çıkınca eşimede bakmak istedi dr um. ona spermiyogram yapıldı sonuçlarla ürolğa gittik. dr sperm sayınız kötü değil dedi morfolojidede sıkıntı yok dedi ama hareke vet hızı az dedi teknik olarak 1 sperm bile olsa yeter ama takviye verdi. Varikosel 1başlangıç aşamasında ameliyat önermiyorum dedi. Doğal beslenmeye çalışın, hergün yarım saatte olsa yürüyün ve stresten uzak durun dedi. omepaq10 diye bir multivitamin verdi canım. en az3 ay kullanmayı tavsiye etti. benim dr dumda bana sizi 3 ay takip edeceğim herhangi bir ilaç bile vermeyeceğim dedi yumurta rezevleriniz çok iyi dedi rahim kalınlığı rahim ağzı hormonlar vs. herşey iyi dedi. Aşılama 1 defa başka yerde yaptırmıştım onada normal ilişkinde bir farkı yok %10-12 şansı var dedi. 3 ay takip edeceü sonra bırakacğaım daha fazlası sizi oyalamak olur dedi bir çocuğunuz var olmuyor artık diye düşünüp rahatınıza bakın dedi 1 saat psikologlup yaptı adam ama çok isterseniz tüp bebeğe yönlendirebilirim dedi .
Aynen dualasalim amin ins.İnsallah canim. Dualasalim insallah. Rabbim tez zamanda hepimize nasib etsin
Ben bugun akşam. Kendi kadın doğum Dr imla görüştüm o çok karamsarlık yaptı bilmiyorum inanin ne dusunecegimi. ; ( yüklemeye calisayimBizim 1 tane de Yok psikolojimiz nasıl rahat olsun bilemedim. :)) hiç kafamdan atamıyorum.
Biz bu işe ilk kalkıştığımız da en yüksek 30 milyon %7 ileri haraket %93 haraketsizdi. Bize sol varikosel teşhisi koyuldu. Ameliyat olduk. 6 ay sonra 16 milyon 5 ay sonra 40 milyon hız hep aynı sayıda hiç yükselmedi.
En son sperra kullandık ekstra farklı şeyler yaptık kullandık. 3 aydır sayı 120 milyonun üzerinde ama hız hep %7 bazen 5 bazen 3 gerisi haraketsiz. 2 senedir hiç gebelik oluşmadı. Siz sperm testini buraya yüklerseniz karşılaştırma yaparız. Bu arada varikosel çift taraflı hala var bizde ama ameliyat demiyorlar. Bazı doktorlar Varikosel yok diyorlar. Doblerde 3mm gözüküyor. Anlamadım gitti.
İnanın bu konuda benim hiç fikrim yokkızlar merhaba aklıma takıldı.ameliyattan sonra bir yıl beklemek zorunda mıyım eğer ki tüp bebeğe de karar versem.
Hayır tabiki 3 Aydan sonra istediğin zaman yaptırabilirsin. Bu 3 aylık zaman zarfında da takviyelerle spermler daha güçlü hale gelebilir.kızlar merhaba aklıma takıldı.ameliyattan sonra bir yıl beklemek zorunda mıyım eğer ki tüp bebeğe de karar versem.
Evet canım yumurta çatladiktan 13-14 gün sonra adet olunurKızlar bişe sorcam yumurtlama olduktan 14 gün sonra kesin adet olunur mu?bu süre net mi yoksa göreceli kişiden kişiye degişirmi?
Ben bayanlarda yumurta geliştirici olarak kullanıldığını duymustum .Demek ki erkeklerde de farkli etkiye sahip.bugun aktara gittim bir toz karışımı verdi eşim için kullanacağız birde böğürtlen kökü verdi onuda suda kaynatıp içecekmiş eşim. hiç duydunuzmu
Adet döngüsüne gore degisir .28 gunde bir adet olan kisiyle 35 gunde adet olan bir kişinin yumurtlama tarihi degisir canim .Kızlar bişe sorcam yumurtlama olduktan 14 gün sonra kesin adet olunur mu?bu süre net mi yoksa göreceli kişiden kişiye degişirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?