en fazla ishal olurKızlar sperm azlığı ve hareket için eşime incir kürüne başlıycam 2 ad inciri zeytinyağında bir gece bekletip sabah ac karnina yiyecek değil mi birde aynı anda çakşır suyu ve keçiboynuzu özü içiyor zararı olur mu
Kuzummm yumurtlama tarihi ileri atar onu demiyorum,yumurtlama sonrasında adet 14 günde olur diolar ya o sabit mi yani 2. Dönem yumurtlama -adet arasıBen bayanlarda yumurta geliştirici olarak kullanıldığını duymustum .Demek ki erkeklerde de farkli etkiye sahip.
Adet döngüsüne gore degisir .28 gunde bir adet olan kisiyle 35 gunde adet olan bir kişinin yumurtlama tarihi degisir canim .
Evet çok komiken fazla ishal olur
inş. inş. Allahım hayırlı haberler almayı nasip eder inş. tutar canım.Aşılamam olalı daha 6 gün oldu. Çok sabırsızlanıyorum ya. Dua edin....
Insallah canim. Bi umutlaniyorum tuttu diye bi umutsuz oluyorum. Düşünmemeye çalışıyorum ama zor...inş. inş. Allahım hayırlı haberler almayı nasip eder inş. tutar canım.
canımm umutsuzluğa düşme sakın allahın dediği olur. bol bol dua et sen elinden geleni yaptınInsallah canim. Bi umutlaniyorum tuttu diye bi umutsuz oluyorum. Düşünmemeye çalışıyorum ama zor...
Anladım bilmiyorum canimKuzummm yumurtlama tarihi ileri atar onu demiyorum,yumurtlama sonrasında adet 14 günde olur diolar ya o sabit mi yani 2. Dönem yumurtlama -adet arası
Canım evet o sabit yumurtlama ne zaman olursa olsun sonrası 13-14. Gün adet olunur... Kişinin adet döngüsünü yumurtlama belirler yumurta geç catlarsa adet dongun uzun olur bunların hepsi yumurtlamaya bagli yaniKuzummm yumurtlama tarihi ileri atar onu demiyorum,yumurtlama sonrasında adet 14 günde olur diolar ya o sabit mi yani 2. Dönem yumurtlama -adet arası
Canım merhaba eşimin morfolojisi 5 ay önce 1 di geçen hafta tekrarladık 3 e yükselmiş çok şükür. 5 ay boyunca proxeed plus , evicap, çiğ badem çekirdekli kuru üzüm ceviz yedirdim. Bunlar faydalı oldu sanırım söylemek istedim belki faydası olur diyeCanım değerler hiç mi yükselmez 17 milyon sperm 10 hareketli morfoloji 1 bu değerler yükselmez mi
Oyle birsey yok canim.her kadinim döngüsü ve yumurtlamasi farkli.kendimden biliyorum.benim döngüm 27-28gün yumurtlamam adetin 10-12.günü oluyor(bunu hem ov.testiyle hemde akintiyla tespit ettim)en mantiklisi adetin biter bitmez gün asiri iliski olmasiKızlar bişe sorcam yumurtlama olduktan 14 gün sonra kesin adet olunur mu?bu süre net mi yoksa göreceli kişiden kişiye degişirmi?
Tmm canım evicap kaçlık Tı birde keçiboynuzu kürü uygulamışmıy dınızCanım merhaba eşimin morfolojisi 5 ay önce 1 di geçen hafta tekrarladık 3 e yükselmiş çok şükür. 5 ay boyunca proxeed plus , evicap, çiğ badem çekirdekli kuru üzüm ceviz yedirdim. Bunlar faydalı oldu sanırım söylemek istedim belki faydası olur diye
Benimde seninle benzesiyor durumumuz canim.tup bebek merkezindemi yaptirdin ilk sonuclariHerkese merhaba aranıza yeni katıldım. Bir yıldır bebek istiyoruz ama olmayınca doktora gittik. Bana hormon testleri yapıldı doktor muayene etti herşey normal dedi eşimden Spermogram testi istedi Esim 8 Haziran'da testi yaptırdı. Test sonucuna göre ml de 3.000.000 sperm toplamda 6.000.000 sperm sonucunu aldık. İleri hareketlilik %80 çıktı renk ph morfoloji gayet iyi doktor bile bu hareketlilik çok iyi ama sayı çok az tüp bebek tedavisine geçelim hsg cektirelim dedi. Çektirdim onda da sıkıntı çıkmadı. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık normalde ama benim içime sinmedi. Eşim dün urolaga gitti Dr testi görünce hareketlilikle sayının aynı zamanda düşmesi lazım bu çok görülecek bir durum değil testi tekrarlayalım dedi. Zaten test iki kere yapılmalıymis tek sonuca göre tüp bebeğe başlanmaz dedi. Neyse hormonlara da bakıldı hiçbir sıkıntı yok. Spermogram testi geldi 3,5 ml toplam 100.000.000 sperm %60 hareketlilik çıktı gözlerime inanamadim. Nasıl böyle bir fark çıkabiliyor hala anlamadım. Başına böyle birşey gelen var mı kime neye inanıp ne yapacagimi şaşırdım.
Benimki ilk onve 1ml:8milyon totelde:24milyon hiz A+%25 B+%38 morfoloji:%12 cikti.sonra bi tup bebek merkezine gittik 1ml:3milyon totelde:6milyon hiz:A+%5 B+%15 morfoloji:%4 cikti ve varikosel teshisi konuldu esime.bana direk hsg dedi.cekildim.sag tup tikalo solda minimal gecis var esinin ve senin bu degerlerle dogal yoldan hamile kalman cok cok zor dedi.bidaki adetind gel laparoskopi yapalim dedi.ama ben o ay hamile kaldim.dusukle sonlandi malesef.sonra basska 2 doktora daha gosterdim hsg filmimi gayet acik tuplerin dediler(zaten tikaniklik yapisiklik olsa hamile kalamazdin dediler)sonra baska bi urologa gittik esimde varikosel tanisi kesinlesti(2.dereceymis)5temmuzda ameliyat olduk boyle iste canimİlki özel hastanede ama tüp bebek merkezi yok. İkincisi devlet Hastanesi'nde yapıldı. Seninki nasıl oldu bu kadar farklı mi cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?