Dogum yapınca cokn daha fazlasini hissedeceksin canim benim .Gunaydin bu arada .Bizr yine 5 te kalktıkamiiinnn hep dua ediyorum sizlere ve tum bebek isteyenlere canim
ne guzel anlatmissin
Amin canim .Guzel haberlerini bekliyorumAminn canım Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah...
Canim sen asilamayi ne zaman oldun ki? Benim yumurtam gelismisti ve catlamisti. Adet bitiminden 5 gün sonra oldum asilamami. Yani normalde de ayin 15i ile 18i arasi adet oluyorum.Hayır hayır kanda kesin çıkar zaten bebek yoksa 13.14.gun adet oluyorsun ne 20.gunu
Canim morfolijiyi bilmiyorum bakmamislardi. Yikamadan sonra 64 milyon diyorduCanım aşılamada eşinin değerleri nasıldı
Canım sen nerede başlayacaksın tedaviye?Görüşmede neleri sordun dikkat etmemiz gerekenler ne? Kızlarda yazıyordu sanırım birkaç yöntem var. Hangisinde karar kılındı?Olsun sana da bir dinlenme olur bu bekleme süreci. Benim eşim çok ısrar etmeseydi daha erteleyebilirdim tüpü. Çünkü sanki o benim son şansım ve ne kadar ertelersem o kadar umudum olacak gibi hissediyorum hep. O yüzden psikolojimi olumlu bir şekilde hazırlamaya çalışıyorum şuan. İnşallah sizin spermlerde bu süreçte şöyle güçlü kuvvetli olsunlarda tüpe müpe gerek kalmasın hiç.
Allah bana ve tum beebk isteyenlere insallah o gunleri gosterir canim :)Dogum yapınca cokn daha fazlasini hissedeceksin canim benim .Gunaydin bu arada .Bizr yine 5 te kalktık
Amin canim .Guzel haberlerini bekliyorum
Ben bulundupum ilde özel bir hastane ile görüştüm. Doktor eşime ve bana d vitamini ve omega başlattı. Eşimde dna hasarı olduğu için mikrocip önerdiler. Ama bem hem mikrocip hem imsi aynı anda uygulansın istiyorum. Merkezde konuştuğum kişi imsi ye gerek yok zaten icsi ile 400 kat yakınlaştırıp düzgün olanları seçiyoruz dedi. Ama ben yinede imsi istiyorum çünkü onda 8000 kat yakınlaştırıp seçiyorlar. Bir daha ki adetimin 2. Günü gidicem tedaviye başlanacak.Canım sen nerede başlayacaksın tedaviye?Görüşmede neleri sordun dikkat etmemiz gerekenler ne? Kızlarda yazıyordu sanırım birkaç yöntem var. Hangisinde karar kılındı?
Saklicennet nerelerdesin canım
@Longway2015 nasılsın canım?Saklicennet sen nasılsın yazmayınca gözlerim seni arıyor:)
Afilim92 senin nasıl gidiyor canım sarılık geçti mi?
Beth18 sen nasılsın doğum yaklaşıyor var mı heyecan?
@cetiha88 sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Sesiniz çıkmıyor kızlar nerelerdesiniz?
Kızın olacak ozaman hem erkek çocuğu müjdedir inşallah tez vakitte aliriz o müjdeyiGeldim CAnım. Siz nasılsınız bakayım. Rüyamda benim de erkek bebişim oluyor du ama rüyamda
Ay inşallah... bu aralar bir tane bebeğim olunca bir tanede koruyucu olarak mı edinsek diye düşünüyoruz.Kızın olacak ozaman hem erkek çocuğu müjdedir inşallah tez vakitte aliriz o müjdeyi
Nerelerdeydin bakım merak ettik seni?
Bizde iyiz canim
Canım misafir geldi İstanbuldan ertelemek zorunda kaldım ama zaten aşılamadan vazgeçtim tüp bebek yaptiricam Ekim Kasım gibiSuskun Ceylan naptın kuzum? Diğer aşılamanda oldu mu?
İlk asilamam Şubat 2.asilamam Haziran'da oruç ayında oldu canım normal adet dongunle aynı olmuyor adet bitiyor 2-3 gün sonra aşılama oluyor asilamanin yapıldigi günden yaklaşık 12-13 gün sonra adet olursunCanim sen asilamayi ne zaman oldun ki? Benim yumurtam gelismisti ve catlamisti. Adet bitiminden 5 gün sonra oldum asilamami. Yani normalde de ayin 15i ile 18i arasi adet oluyorum.
64milyon çok güzel bi rakam benim ilk aşılama 8 milyonla 2. Aşılama 14milyonla yapilmistiCanim morfolijiyi bilmiyorum bakmamislardi. Yikamadan sonra 64 milyon diyordu
Hayırlısı canım. Aklında bir yer var mı? Devlette mi yaptıracaksın?Canım misafir geldi İstanbuldan ertelemek zorunda kaldım ama zaten aşılamadan vazgeçtim tüp bebek yaptiricam Ekim Kasım gibi
Öncelikle hayırlısı olsun hakkında. İnşallah çok güzel ilerler. Evet başlayacağım nasipse ama hala netleşemedim. Nereye kime gitsem bilemiyorumBen bulundupum ilde özel bir hastane ile görüştüm. Doktor eşime ve bana d vitamini ve omega başlattı. Eşimde dna hasarı olduğu için mikrocip önerdiler. Ama bem hem mikrocip hem imsi aynı anda uygulansın istiyorum. Merkezde konuştuğum kişi imsi ye gerek yok zaten icsi ile 400 kat yakınlaştırıp düzgün olanları seçiyoruz dedi. Ama ben yinede imsi istiyorum çünkü onda 8000 kat yakınlaştırıp seçiyorlar. Bir daha ki adetimin 2. Günü gidicem tedaviye başlanacak.
Bu ay hiç düşünmeden şöyle kafam rahat bir bayram geçirmek istiyorum. Sen de mi tedaviye başlayacaksın?
Ben seni tatilde sanmıştım. Bu sefer tutturdum ucu ucuna adet gününüCAnım arkadaşım. Ailemde bir sorun vardı pek giremedim. Ama burdayım. Sizlerle iletişim kurmasam bir parçam yarım kalıyor sanki. :)
Siz ne yaptınız yazılar çok birikmiş okuyamadım. Karar verdiniz mi?
Burada çok ünlü bi doktor var canım ona gitcem ilk sanırım irenbe ile çalışıyor İsmail küçük ile bayramda Adana gitcem orda başkent hastanesinde tüp bebek yapan akraba var onun doktoru ilete görüşecem ama büyük ihtimalle İzmir olcak devlette yaptıramam rapor için evliliğim uymuyor nasip bakalım araştıracam önerebileceğiniz bi yer varsa onada bakabilirim İzmir Adana İstanbul olabilirHayırlısı canım. Aklında bir yer var mı? Devlette mi yaptıracaksın?
Evet duydum doktorunu irenbede. Yine oradan bir doktor kaan beyin isminide çok duyuyorum. Gerçekten bu aşamada çok zormuş. Karar verebilsek hayırlısıylaBurada çok ünlü bi doktor var canım ona gitcem ilk sanırım irenbe ile çalışıyor İsmail küçük ile bayramda Adana gitcem orda başkent hastanesinde tüp bebek yapan akraba var onun doktoru ilete görüşecem ama büyük ihtimalle İzmir olcak devlette yaptıramam rapor için evliliğim uymuyor nasip bakalım araştıracam önerebileceğiniz bi yer varsa onada bakabilirim İzmir Adana İstanbul olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?