Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sen nerede başlayacaksın tedaviye?Görüşmede neleri sordun dikkat etmemiz gerekenler ne? Kızlarda yazıyordu sanırım birkaç yöntem var. Hangisinde karar kılındı?

Canım sen nerede başlayacaksın tedaviye?Görüşmede neleri sordun dikkat etmemiz gerekenler ne? Kızlarda yazıyordu sanırım birkaç yöntem var. Hangisinde karar kılındı?
Ben bulundupum ilde özel bir hastane ile görüştüm. Doktor eşime ve bana d vitamini ve omega başlattı. Eşimde dna hasarı olduğu için mikrocip önerdiler. Ama bem hem mikrocip hem imsi aynı anda uygulansın istiyorum. Merkezde konuştuğum kişi imsi ye gerek yok zaten icsi ile 400 kat yakınlaştırıp düzgün olanları seçiyoruz dedi. Ama ben yinede imsi istiyorum çünkü onda 8000 kat yakınlaştırıp seçiyorlar. Bir daha ki adetimin 2. Günü gidicem tedaviye başlanacak.
Bu ay hiç düşünmeden şöyle kafam rahat bir bayram geçirmek istiyorum. Sen de mi tedaviye başlayacaksın?

CAnım arkadaşım. Ailemde bir sorun vardı pek giremedim. Ama burdayım. Sizlerle iletişim kurmasam bir parçam yarım kalıyor sanki. :)
Siz ne yaptınız yazılar çok birikmiş okuyamadım. Karar verdiniz mi?

Geldim CAnım. Siz nasılsınız bakayım. Rüyamda benim de erkek bebişim oluyor du ama rüyamda
Kızın olacak ozaman hem erkek çocuğu müjdedir inşallah tez vakitte aliriz o müjdeyi
Nerelerdeydin bakım merak ettik seni?
Bizde iyiz canim

Kizlar bende burda okumustum.annemde ablamda eltimde cocugu olanlarda hesapladim dogru cikio sanki.
Hamile kaldigin yaşla hamile kaldigin ayi toplayip o sayidan 9ucikartiosun.sonuç cift cikarsa kiz tek cikarsa erkekmis

Canim sen asilamayi ne zaman oldun ki? Benim yumurtam gelismisti ve catlamisti. Adet bitiminden 5 gün sonra oldum asilamami. Yani normalde de ayin 15i ile 18i arasi adet oluyorum.
İlk asilamam Şubat 2.asilamam Haziran'da oruç ayında oldu canım normal adet dongunle aynı olmuyor adet bitiyor 2-3 gün sonra aşılama oluyor asilamanin yapıldigi günden yaklaşık 12-13 gün sonra adet olursun

Öncelikle hayırlısı olsun hakkında. İnşallah çok güzel ilerler. Evet başlayacağım nasipse ama hala netleşemedim. Nereye kime gitsem bilemiyorum Bakalım bu hafta karar verip görüşmeye gideriz inşallah

CAnım arkadaşım. Ailemde bir sorun vardı pek giremedim. Ama burdayım. Sizlerle iletişim kurmasam bir parçam yarım kalıyor sanki. :)
Siz ne yaptınız yazılar çok birikmiş okuyamadım. Karar verdiniz mi?
Ben seni tatilde sanmıştım. Bu sefer tutturdum ucu ucuna adet gününü Cumartesi gelecek diye ödüm koptu neyseki pazar geldi. Sabah gittim verdim tahlil. Bu seferde prolaktini işaretlememiş herhalde bakılmamış ona. Yarın gidip baktırayım. Sen ne yaptın ne kadar var adete?

Hayırlısı canım. Aklında bir yer var mı? Devlette mi yaptıracaksın?
Burada çok ünlü bi doktor var canım ona gitcem ilk sanırım irenbe ile çalışıyor İsmail küçük ile bayramda Adana gitcem orda başkent hastanesinde tüp bebek yapan akraba var onun doktoru ilete görüşecem ama büyük ihtimalle İzmir olcak devlette yaptıramam rapor için evliliğim uymuyor nasip bakalım araştıracam önerebileceğiniz bi yer varsa onada bakabilirim İzmir Adana İstanbul olabilir

Evet duydum doktorunu irenbede. Yine oradan bir doktor kaan beyin isminide çok duyuyorum. Gerçekten bu aşamada çok zormuş. Karar verebilsek hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…