Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok tatlım bize bu sene tatil Yok. Nereden baksan 4/5 bin gidiyor. Tüp bebek düşünüyoruz o yüzden bu seneyi geçtik. İnşallah gebe kalırsam ufak bir tatil yaparım. Ama gebe kalmadan gitmek istemiyorum. Tüp bebek de masraf. Nerede verdin hormon tahlili benim hangi güne gelecek bilmiyorum randevu da almadım bu ay farklı problemlerle uğraştık.
Ben ınofolik ve balık yağı kullanıyorum bakalım adet tarihimde değişiklik olacak mı?

Suskun Ceylan canımcımmmm yüzdün yÜzdün kuyruğuna geldin neden vazgeçtin aşılamadan? Son 1 kalmıştı diye hatırlıyorum. Rapor alırdınız ne güzel...
Gerçekten anlamlı kar ediyorsun. Bebeğinin odasını hazırlarsın öyle diyeyim.

Rapor için evliliğim tutmuyor canım bizim Temmuz da 2yıl oldu bi yıl daha beklemem gerekecek ben hazırda bulunsun dıye yaptıracaktım vazgectım

Sizin sıkıntınız neydi canım hasar mı morfoloji mi yazmışsındır mutlaka ama çok msj olunca unutuyor insan. Bir de ilk tedavi mi olacak?

CAnım arkadaşım. Ailemde bir sorun vardı pek giremedim. Ama burdayım. Sizlerle iletişim kurmasam bir parçam yarım kalıyor sanki. :)
Siz ne yaptınız yazılar çok birikmiş okuyamadım. Karar verdiniz mi?
Allah sorunlarınızı sıkıntılarınızı en hayırlı şekilde gidersin inşallah canım.Yaptıracağımız yere kararımızı verdik. Eylüldeki ilk adetimle başlayacak tedavi inşallah. Perşembe günü tezimden de kurtulursam çok mutlu 1 ay geçireceğim. Sizin nasıl gidiyor takviyeler? Şu bebişler bizi yormadan geliverseler bazen eşime diyorum gelince popsuna poposuna vurcam sen beni çok beklettin diye de kıyamam ben ona :)

Sizin sıkıntınız neydi canım hasar mı morfoloji mi yazmışsındır mutlaka ama çok msj olunca unutuyor insan. Bir de ilk tedavi mi olacak?
Evet ilk olacak canım.Sayı ve hız sorunu vardı eşimin. Varikosel ameliyatı oldu. Beklemekten yoruldum artık o yüzden bir adım atmak istiyorum

Çok sağol canım atlattık çok şükür. Allah beterinden korusun. Senin için çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider. Eğitim hayatında da allah kalbine göre versin. Bebişle taçlansın inşallah.
Bende burnunu sıkacağım ufaklığın. Çok nazlı olacaklar sanki. Eşime diyorum bilse ki böyle bir annesi olacak 1 dk beklemezdi.
Onun içim şimdiden herşeyi düşünüyorum.
Takviyeleri kullanıyoruz. Opstravent e vitamini solgar multi vitamin omega çakşır suyu harnup bitkisel kapsül başka bir tane daha bitkisel kapsül var birde polen ve bitkisel karışımlı bal veriyorum eşime. Bende ınofolik ve omega 3 kullanıyorum. Bu ay 2 kere ilişki oldu. :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…