- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Yok tatlım bize bu sene tatil Yok. Nereden baksan 4/5 bin gidiyor. Tüp bebek düşünüyoruz o yüzden bu seneyi geçtik. İnşallah gebe kalırsam ufak bir tatil yaparım. Ama gebe kalmadan gitmek istemiyorum. Tüp bebek de masraf. Nerede verdin hormon tahlili benim hangi güne gelecek bilmiyorum randevu da almadım bu ay farklı problemlerle uğraştık.Ben seni tatilde sanmıştım. Bu sefer tutturdum ucu ucuna adet gününüCumartesi gelecek diye ödüm koptu neyseki pazar geldi. Sabah gittim verdim tahlil. Bu seferde prolaktini işaretlememiş herhalde bakılmamış ona. Yarın gidip baktırayım. Sen ne yaptın ne kadar var adete?
Yok canım şart değilmiş. Sonuçları eklersin buraya.Saklicennet devlet hastanesinde yaptırdım canım. Bir amh kaldı onu yapmıyorlar. Özele soracağım yarın. Gerçi onun adet döneminde yapılması şart değil galiba
Aaa çok şaşirdim suan.erken adet oluyorsun yani. Cok ilgincmiaİlk asilamam Şubat 2.asilamam Haziran'da oruç ayında oldu canım normal adet dongunle aynı olmuyor adet bitiyor 2-3 gün sonra aşılama oluyor asilamanin yapıldigi günden yaklaşık 12-13 gün sonra adet olursun
Canim öyle mi diyorsun. Ama morfolojileri ne durumdadir acaba? Yani yikamadan sonra morfolojileri düzgün olanlari mi aliyorlar?64milyon çok güzel bi rakam benim ilk aşılama 8 milyonla 2. Aşılama 14milyonla yapilmisti
Bu arada bugün aşılamadan sonra 11 gün geçmiş oluyor..İlk asilamam Şubat 2.asilamam Haziran'da oruç ayında oldu canım normal adet dongunle aynı olmuyor adet bitiyor 2-3 gün sonra aşılama oluyor asilamanin yapıldigi günden yaklaşık 12-13 gün sonra adet olursun
Sadece canlılar kalıyor canım ölüler temizlenıyor ama morfoloji hakkında bilgim yok çünkü bizde o problem hiç olmadı şükürCanim öyle mi diyorsun. Ama morfolojileri ne durumdadir acaba? Yani yikamadan sonra morfolojileri düzgün olanlari mi aliyorlar?
evet çünkü normalde adetin 14. Gunu yumurtluyorsun ama bunda daha erken yumurta catlıyor ilaçlar sayesinde o yüzden normal adet gününde olmazsın daha erken olursunAaa çok şaşirdim suan.erken adet oluyorsun yani. Cok ilgincmia
Rapor için evliliğim tutmuyor canım bizim Temmuz da 2yıl oldu bi yıl daha beklemem gerekecek ben hazırda bulunsun dıye yaptıracaktım vazgectımSuskun Ceylan canımcımmmm yüzdün yÜzdün kuyruğuna geldin neden vazgeçtin aşılamadan? Son 1 kalmıştı diye hatırlıyorum. Rapor alırdınız ne güzel...
Gerçekten anlamlı kar ediyorsun. Bebeğinin odasını hazırlarsın öyle diyeyim.
Anladim canim. Bizde malesef morfoloji sifirdi önceki testlerde deSadece canlılar kalıyor canım ölüler temizlenıyor ama morfoloji hakkında bilgim yok çünkü bizde o problem hiç olmadı şükür
Heyecan yaptim simdi ya. Yani bebis yoksa önümüzdeki birkac güne adet olcam ben.evet çünkü normalde adetin 14. Gunu yumurtluyorsun ama bunda daha erken yumurta catlıyor ilaçlar sayesinde o yüzden normal adet gününde olmazsın daha erken olursun
Sizin sıkıntınız neydi canım hasar mı morfoloji mi yazmışsındır mutlaka ama çok msj olunca unutuyor insan. Bir de ilk tedavi mi olacak?Öncelikle hayırlısı olsun hakkında. İnşallah çok güzel ilerler. Evet başlayacağım nasipse ama hala netleşemedim. Nereye kime gitsem bilemiyorumBakalım bu hafta karar verip görüşmeye gideriz inşallah
Allah sorunlarınızı sıkıntılarınızı en hayırlı şekilde gidersin inşallah canım.Yaptıracağımız yere kararımızı verdik. Eylüldeki ilk adetimle başlayacak tedavi inşallah. Perşembe günü tezimden de kurtulursam çok mutlu 1 ay geçireceğim. Sizin nasıl gidiyor takviyeler? Şu bebişler bizi yormadan geliverseler bazen eşime diyorum gelince popsuna poposuna vurcam sen beni çok beklettin diye de kıyamam ben ona :)CAnım arkadaşım. Ailemde bir sorun vardı pek giremedim. Ama burdayım. Sizlerle iletişim kurmasam bir parçam yarım kalıyor sanki. :)
Siz ne yaptınız yazılar çok birikmiş okuyamadım. Karar verdiniz mi?
Evet ilk olacak canım.Sayı ve hız sorunu vardı eşimin. Varikosel ameliyatı oldu. Beklemekten yoruldum artık o yüzden bir adım atmak istiyorumSizin sıkıntınız neydi canım hasar mı morfoloji mi yazmışsındır mutlaka ama çok msj olunca unutuyor insan. Bir de ilk tedavi mi olacak?
3 aşılama şartını karşılayınca sene bekleniyor mu? Onu bir öğren bence. Ben de tam bilmiyorum.Rapor için evliliğim tutmuyor canım bizim Temmuz da 2yıl oldu bi yıl daha beklemem gerekecek ben hazırda bulunsun dıye yaptıracaktım vazgectım
Hmm belki bebiş var maşallah çok güzel bı sayiyla yapılmış asilaman yarın test yapsan çıkar canım olumsuz düşünme :)Heyecan yaptim simdi ya. Yani bebis yoksa önümüzdeki birkac güne adet olcam ben.
Bekleniyor canım doktora sormustum3 aşılama şartını karşılayınca sene bekleniyor mu? Onu bir öğren bence. Ben de tam bilmiyorum.
Canım sen düşük yaptıktan sonra esin hiç test yaptimi yoksa yenimi başladınız tekrardanEvet ilk olacak canım.Sayı ve hız sorunu vardı eşimin. Varikosel ameliyatı oldu. Beklemekten yoruldum artık o yüzden bir adım atmak istiyorum
Çok sağol canım atlattık çok şükür. Allah beterinden korusun. Senin için çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider. Eğitim hayatında da allah kalbine göre versin. Bebişle taçlansın inşallah.Allah sorunlarınızı sıkıntılarınızı en hayırlı şekilde gidersin inşallah canım.Yaptıracağımız yere kararımızı verdik. Eylüldeki ilk adetimle başlayacak tedavi inşallah. Perşembe günü tezimden de kurtulursam çok mutlu 1 ay geçireceğim. Sizin nasıl gidiyor takviyeler? Şu bebişler bizi yormadan geliverseler bazen eşime diyorum gelince popsuna poposuna vurcam sen beni çok beklettin diye de kıyamam ben ona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?