Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İsmail bey benim tüp bebek yaptırdığım zamn 2 yıl önce tüp yapmıyordu orada yeni başlamış sanırım, Kaan Bey Ümit hanım ve birde biraz uzun saçlı bi bey vardı adını hatırlayamadım daha tecrübeliler diye biliyorum .Benim ki Kaan beydi

Geçen ay benle sıkıntısı benzer bi arkadaş görüşmeye gitti Kaan beyle para harcamak istiyorsan yaptır demiş üslup biraz değişik geldi ama doktor tercih edebiliyormuşum bende genelde herkes Kaan beye gidiyor sanırım

Merhabalar bizde Bezmialem gidiyoruz geçen ay medipol de morfoloji 1 bu ay 4 çıktı
Doktorunuz kim acaba
Doktoru sabah sorup eşimden öğrenip yazayım canım uyuyor şimdi. Bu arada bugün sonuçlarımızı gösterdik. Gayet iyi demiş. Morfolojiyi kafaya takmayın hız ve sayı değerleri çok iyi morfoloji değişiyor testten teste demiş. Eşim ısrarcı olunca çabuk olsun istiyorsanız neofortil kullanın demiş, yakında hayırlı haberlerinizi alırız zaten demiş. Çok umutlandık vallahi inşallah olur.

Ankara da Çapalokmanhekim diye bi firma var instagramda eşimin testlerini çok yükseltti size de tavsiye ederim morfoloji 1 di 3 çıkı bir ayda kolomen k ile birlikte kullandı

Eşiminbugünki sonucu size zahmet anlayan bakabilir mi

Eklentiler

• D2A7EE8C-D37F-4806-878A-2A811B8C84B5.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 80
Bende kadınlar kulübünden etkilenip gittim ,iyi doktor aslında ama biraz suratsız ve soru sorarken çekiniyor insan kızacak diye.Ama muayenlerde transferde transfer sonrasında iyiydi, mesela araştırıp birşeyler sorduğunda falan işine karışıyormuşsun gibi kızıyor :))ama dediğim gibi transferde sonrasında odaya falan geldi güzel konuştu olmadığında üzüldü hissettim yani. Ümit hanım var profesörmüş onu araştırmamıştım hiç birde refik bey çok pozitif geliyor bana

Aşılamamın 12. Günü. Karnimda agrilar var ama adet olmuyorum. Belim kopuyor. Göğüslerim şişti acıyorlar. Halim yok. Böyle çok hassasim ya. Kimse bana dokunmasin istiyorum. Uyaniyorum geri uyuyorum. Aglayasim var. Tuttu mu tutmadi mi bilmiyorum 14. Günü bekleyeceğim test için. Biraz umut, biraz korku, bol dua..

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım :)

Evet ya herkes öyle yazıyor soğuk diyorlar suratsizmis bilmem ki Refik bey irenbedemi bide merak ettiğim bütün merkezler dondurma işlemi yapiyormu ve ptg ye falan hepsi yolluyormu embriyoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…