- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım bizde anlamadik iki embryomda en iyi kaliteydi ama ikiside tutmadı.hersey uygundu ama ben yinede sperme bağlıyorum çünkü morfoloji sıfır ileri hız sıfırdi .bana embriyoların çok iyi spermlik bir durum yok dedi ama ne zaman takviye kullandık sperm değerleri arttı eşimin morfoloji arttı ben ozmaan doğal yolla hamile kaldım.Eylül’e sordum kuzum. Yücel bey dedi ama biz erkek dr istemiyoruz. Bayan varken erkek 2. Şık. Gönül hanım dedi. Ama en iyisi yücelmiş sanırım.
Senin bebiş neden tutmamıştı kuzum?
Merhaba, öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bizim de hız ve morfoloji sorunumuz var, hamile kaldığınızda değerleri nasıldı eşinizin hatırlıyor musunuz acaba bir de ovulasyon testi ile mi takip etmiştiniz?Canım bizde anlamadik iki embryomda en iyi kaliteydi ama ikiside tutmadı.hersey uygundu ama ben yinede sperme bağlıyorum çünkü morfoloji sıfır ileri hız sıfırdi .bana embriyoların çok iyi spermlik bir durum yok dedi ama ne zaman takviye kullandık sperm değerleri arttı eşimin morfoloji arttı ben ozmaan doğal yolla hamile kaldım.
Ama sen bir yıldır emek veriyorsun az da olsa ileri hız sayısı arttı morfoloji yükseldi insallah senin daha iyi olacak
Amin inşallah Allah tez vakitte sizede nasip etsin tam hatırlamıyorum ama sayı ml de 32 milyon morfoloji %3 e yükselmişti.Merhaba, öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bizim de hız ve morfoloji sorunumuz var, hamile kaldığınızda değerleri nasıldı eşinizin hatırlıyor musunuz acaba bir de ovulasyon testi ile mi takip etmiştiniz?
Çok teşekkürler, biz de progeny m kullanıyoruz halen, değerlerde yükselme oldu, bu arada ben ameliyat olup iyileştim, şimdi adetim bitti, hayırlısı bakalım hakkımızda.Amin inşallah Allah tez vakitte sizede nasip etsin tam hatırlamıyorum ama sayı ml de 32 milyon morfoloji %3 e yükselmişti.
Son iki ay progeny m ,argimac kullanmıştı eşim bunları bana saklıcennet tavsiye etmişti sağolsun .bu topigi baştan sona okuyun.ne yaptiysak yazdık.ve çok faydasını gördük.insallah sizinde tez vakitte olur.ovulasyon testide kullandım ama çok becerebildim mi bilmiyorum
iyi akşamlar, bizde de spermde benzer sorun var,progeny ve argimactan önce ne kadar süre neler kullanmıştı eşiniz o ilaçlarını etkisi olmuş muydu, yoksa bunları kullanınca artış ve morf hızla düzeldi miAmin inşallah Allah tez vakitte sizede nasip etsin tam hatırlamıyorum ama sayı ml de 32 milyon morfoloji %3 e yükselmişti.
Son iki ay progeny m ,argimac kullanmıştı eşim bunları bana saklıcennet tavsiye etmişti sağolsun .bu topigi baştan sona okuyun.ne yaptiysak yazdık.ve çok faydasını gördük.insallah sizinde tez vakitte olur.ovulasyon testide kullandım ama çok becerebildim mi bilmiyorum
Tamam canım. Teşekkür ederim. Evet engel olma ihtimali bile varsa olman daha iyi olur. Benim tanıdığım biri hamile iken miyom olduğunu öğrenmişti. Çok şükür bebeği sağlıklı ve tam zamanında doğdu. Miyom u da sezeryande bebeği aldıktan sonra almışlar. Ama poliple ilgili çok bilgim yok. İnşallah en doğru kararları vermek ve mutlu sona ulaşmak nasip olsun canım.Evet olacağım galiba. Polipler küçük ama engel olacaksa aldırmak en iyisi. Antioksidan istiyorsan ocean astaksantin al. Transfer olacağın önceki ay bence içinde l arjinin bulunan bir multivitamin kullan.
Ben ilk denemeyi bahceci ebru ikinciyi bahceci cem beyde yaptim başlama fiyati 7200 galiba ama suanda dondurma ve rahim dinlendirme ile birlikte 22 bini buldu ben genetige yolladim embriyolari oyüzden rakam bukadar artdıSen hangi hastane de hangi dr başldın? Imsı var mı? Rapor geçiyor mu? Fiyat ne bilgi veriri misin?
Ayın 8ine Semra hanımdan randevu aldım. Hayırlı olur inşallah.
Merhaba arkadaşlar. Benim kadındoğumcum prowomen yanında mutlaka inofolic alınması gerektiğini söyledi. Başka bir arkadaşımada doktoru aynı şeyi tavsiye etmiş yumurta kalitesi için. Sizinlede paylaşmak istedim.Hayırlı olsun canım. :) şifa olsun.
Varikosel ameliyatı sonrası verdi bize,emodex daha zengin içerik olarak aslında bence bitirin elinizdekini sonra almak isterseniz alırsınız promotilKizlar uroloji doktorumuz promotil verdi emodex e yeni basladik dedim ama o promotil yazdi içerik hemen hemen aynı diyor birsey anlamadim bu istenPromotil kullanan bilen varmi merak ettm?
amin canım çok sağol. Polip miyomdan daha zararsız diyebilirim. Araştırdığım kadarıyla.Tamam canım. Teşekkür ederim. Evet engel olma ihtimali bile varsa olman daha iyi olur. Benim tanıdığım biri hamile iken miyom olduğunu öğrenmişti. Çok şükür bebeği sağlıklı ve tam zamanında doğdu. Miyom u da sezeryande bebeği aldıktan sonra almışlar. Ama poliple ilgili çok bilgim yok. İnşallah en doğru kararları vermek ve mutlu sona ulaşmak nasip olsun canım.
Teşekkür ederim.Merhaba arkadaşlar. Benim kadındoğumcum prowomen yanında mutlaka inofolic alınması gerektiğini söyledi. Başka bir arkadaşımada doktoru aynı şeyi tavsiye etmiş yumurta kalitesi için. Sizinlede paylaşmak istedim.
merhaba, prowomen ile birliktr inofolic alınma sebebi nedir. gebeliğe hazırlık için mi. kadında herhangi bir sorun yoksa da alabilir mi saklıcennet tavsiye etmişti prowomen almayı düşünüyorum tedaviye yakın o sebeple soruyorumMerhaba arkadaşlar. Benim kadındoğumcum prowomen yanında mutlaka inofolic alınması gerektiğini söyledi. Başka bir arkadaşımada doktoru aynı şeyi tavsiye etmiş yumurta kalitesi için. Sizinlede paylaşmak istedim.
İleri hız bizde de 0 ya Beyza sıkıntı ondan mı oldu sence sizinCanım bizde anlamadik iki embryomda en iyi kaliteydi ama ikiside tutmadı.hersey uygundu ama ben yinede sperme bağlıyorum çünkü morfoloji sıfır ileri hız sıfırdi .bana embriyoların çok iyi spermlik bir durum yok dedi ama ne zaman takviye kullandık sperm değerleri arttı eşimin morfoloji arttı ben ozmaan doğal yolla hamile kaldım.
Ama sen bir yıldır emek veriyorsun az da olsa ileri hız sayısı arttı morfoloji yükseldi insallah senin daha iyi olacak
Canım bence en buyuk sebep morfoloji ve esimde sperm DNA hasarı çıktı bence bu ikisi etkiledi.esim ameliyat olmuştu ama hiç vitamin kullanmamisti antioksidan falan .bence spermler kaliteli olmadığı için olmadı diye düşünüyorumİleri hız bizde de 0 ya Beyza sıkıntı ondan mı oldu sence sizinbizim ameliyattan beri değerler artıyor ileri hız artmasa da yavaş hareket %32 lere çıktı ama diğer artmıyor türlü
Morfoloji de allah Kerim usandım resmen. DNA hasarı da düştü güya bilmiyorum bakalım ne olacakCanım bence en buyuk sebep morfoloji ve esimde sperm DNA hasarı çıktı bence bu ikisi etkiledi.esim ameliyat olmuştu ama hiç vitamin kullanmamisti antioksidan falan .bence spermler kaliteli olmadığı için olmadı diye düşünüyorum
Bence beyzanın negatif sonuç almasının tek sebebi. DNA hasarı. İnan morfolojinin ve hızın tüp bebekte pozitif veya negatif sonucu etkileyecek hiç bir etkisi yok.Morfoloji de allah Kerim usandım resmen. DNA hasarı da düştü güya bilmiyorum bakalım ne olacak
Canım saklı cennet doğru söylüyor sen kendini olumluya odakla.nasipte varsa tesenden bile bir tane bulup koyuyorlar da çocuk oluyor morfolojisine hızana DNA hasarına bakmadan .sen içini ferah tut.guzel düşün güzel olsunMorfoloji de allah Kerim usandım resmen. DNA hasarı da düştü güya bilmiyorum bakalım ne olacak
Evet aslında rahatım çok takmak istemiyorum ama okudukça takılıyorsun işte bir şeylere canım ya. Ya 32 yi de ilk defa gördük işte ameliyattan sonra 5. Ay da. Canlılık var demek değil mi zaten bu canım ? En son morfoloji de bi önceki testte yine kötüydü. Hız falan arttı biraz. Yıkandıktan sonra az kalıyor ama sanki yıkamalı sonuçlar daha düşül gibiBence beyzanın negatif sonuç almasının tek sebebi. DNA hasarı. İnan morfolojinin ve hızın tüp bebekte pozitif veya negatif sonucu etkileyecek hiç bir etkisi yok.
Morfoloji ileri derecede kalıtsal değilse. Örneğin %99/100 yuvarlak baş veya nokta baş değilse gebelik elde edilebilir. Bunlarda bile uzun uğraşlar sonucunda elde ediliyor. Spermin canlı olması önemli haraket edip etmemesi değil. Haraket ediyor olması seçim husunda kolaylık sağlar kaldı ki sizde %32 yavaş ileri varmış. Zaten şimdi yavaş ileri hızlı ileri ayırımı yok. Stres yapma. İlk bebeğinden sonra bence doğal hamile kalacaksın. Tüp bebekte ımsı kesinlikle kullandır. Sperm seçimi çok önemli. Sonrası rabbimden zaten.
Herşey Harika olsa bile o ol demeden olmaz biliyorsun. Pek de neden aramamak lazım. Allahım yardımcımız olsun.
İnşallah kuzum inşallah. Niyetimizi biliyor rabbim inşallah hepimize o mutluluğu tattırır.Canım saklı cennet doğru söylüyor sen kendini olumluya odakla.nasipte varsa tesenden bile bir tane bulup koyuyorlar da çocuk oluyor morfolojisine hızana DNA hasarına bakmadan .sen içini ferah tut.guzel düşün güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?