Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım biz 500 tl verdik muayeneye sadece 10dklık görüşmeye daha sonrası senden test isterse seni genart diye bi lab. var oraya yönlendriyo bizden infertilite panel testi istedi ve onada 2700 tl verdik anlıcan test ücretleride size ait

Merhaba canım, öncelikle sülalesinden herkesin senin kısır olduğunu düşünmesi bir şeyi değiştirmez , kimin ne düşündüğü en son düşünmen gereken şey, eğer eşini seviyorsan öncelikle onunla bu konuyu açıkça konuşmalı ve bir uzmandan destek almak İçin ikna etmelisin, erkekler her konuda olduğu gibi en çok da bu konuda yetersiz olduklarını kabul etmezler maalesef bu bizim toplumumuzda böyle toplum baskısı çok ağır bizde.cinsel sorunları halletmeniz lazım öncelikle, eğer konu ciddi ise daha önemli tedbirler almanız gerekebilir , açıkça konuşup cinsel hayatından memnun olmadığını söylemelisin ancak konu hassas olduğu İçin kırmamaya özen göStermelisin, bu durumda çocuk ikinci düşüneceğin şey olmalı eğer evliliğinin sağlıklı devam etmesini istiyorsan , sevgiler.

Sen bu süreçte diger merkezlere git kafana hangisi yatarsa onda başlarsın şişli memorielde vardi kafanda bir ara orayada git
Evet randevu alacağım zaten. Görüşmem lazım. Ben neden böyleyim bilmiyorum. Hep bir tereddüt.
Drla konuşurken dedi ki kendini dr bırakmalısın tefekkür etmelisin bu kadar bilmek iyi değil gibi birşey dedi

Histereskopi sonrası oluyor tedavi.Başka neler dedi vitamin falan verdi mi
Hemen sonraki ay mı oluyor. Ben dedim ki yumurtalar toplamda ondan sonraki ay histereskopi yapsak sonra transfer yapsak rahim dinlenir. Olmaz dedi
Amh ye baktırayım mı dedim gerek Yok dedi. Muayene etti rezervin gayet iyi dedi.
Vitamin vermedi. Onun öncesinde hemşiresine kullandıklarımızı söylemiştim okudu birşey demedi. Kullandıklarıma devam ederim sanırım. Ama ımsı yokmuş yaaa çok üzüldüm. Orayı istiyordum aslında.
6200 herşey hariç tüp fiyatı. 2700 histereskıpi fiyatı verdi. Cıp kullanıyoruz dedi ama bizim hız çok az. Hızı az olanlara yapılmıyor. Kanalı geçecek sperm kalmıyor dedim. Yarım saate %1lik hız bile geçer dedi ama okuduklarımla tezat oldu.

Demiştim ya kuzum her yer kullanmıyormuş sözde bu yöntemi. Bizimkini başka bir yöntemle seçtiler. Bin lira farkla. Ne kadar işe yarar tartışılır tabi

Demiştim ya kuzum her yer kullanmıyormuş sözde bu yöntemi. Bizimkini başka bir yöntemle seçtiler. Bin lira farkla. Ne kadar işe yarar tartışılır tabi
Milrociptir kuzum zaten 2 tane var ya o ya o ama ımsı çok önemli belki de sadece ımsı kullanmıyor diye tercih etmeyebilirim.

2kere histereskopi çektirdim ikiside yumurta toplama öncesi oldu, histereskopi sonrası gebe kalma embriyo tutma şansı fazla oluyormuş.Bende imsi yi çok önemsedim 3.merkez var dedi uygulayacağız dedi kandırıldık biliyorsun ,açıklamaları da genelde icsi ile zaten büyütüp seçiyoruz oluyor, ozmn neden imsi yi ileri bir teknik olarak anlatıyorlar anlamıyorum . Bence seçeneklerini arttır git başka yerlerle de görüş bahçeci, Brüksel, Şişli Memorial kafana neresi yatarsa başlarsın .

Çok teşekkür ederim canım. Işte yaş da geciyo bunca olumsuzluk içind e bi evlat benim için teselli olacaktı. Eşime söylüyorum artık açıkça ama asla kabullenemiyor. Bence içinden kabul ediyor çünkü bana hiç gün yüzü göstermedim sana diyor. O bu kadar iyi bi haldeyken onu bu çaresizlikte bırakamam.zaten yaşım da geciyo. Benim hayatımda en çok istediğim şey evlatti. Galiba insan en çok istediği şeyle sinaniyo. Allah herkese hayırlı dertler versin. Hepimizin de yardımcısı olsun

Daha bu ay başladım ama memnunum şuanlık herşey yolunda. Sen ne zaman transfer düşünüyorsun?
Henüz kesinleşmemekle birlikte şubat yada mart gibi düşünüyorum. Şuan folik asit d vitamini ve omega 3 kullanıyorum da transfere kadar antioksidan kullansam iyi olur diye düşünüyorum. Sen histeroskopi mi olacaksın?

Öyle yapacağım. Bizde zaten hız Yok. Imsıyi gerçekten çok önemsiyorum. Riske atamam. İnternet sitesinde var gibi yazıyor ama almamışlar cıp kullanıyorlarmış. Benim tüp bebek yine ertelendi. Polipler de alınacakmış. Buda benim için iyi. Şişli den randevu alacağım. Keşke tek embriyo koymasalar ne güzel olurdu. Çift olunca şans yüksek gibi geliyor.

Evet olacağım galiba. Polipler küçük ama engel olacaksa aldırmak en iyisi. Antioksidan istiyorsan ocean astaksantin al. Transfer olacağın önceki ay bence içinde l arjinin bulunan bir multivitamin kullan.

Evet randevu alacağım zaten. Görüşmem lazım. Ben neden böyleyim bilmiyorum. Hep bir tereddüt.
Drla konuşurken dedi ki kendini dr bırakmalısın tefekkür etmelisin bu kadar bilmek iyi değil gibi birşey dedi
Kesinlikle çok bilmek iyi değil biz kurcaladıkça olumsuzluklar duydukça negatif oluyoruz. ilk denememde içimde zerre kadar olacağına dair umut yoktu ve gerçekten olmadı. ikinci denemeye daha inanarak başladım. Doktorla elektriğinin tutması da çok önemli doktoruna inanmak sana yaklaşımı

Sen hangi hastane de hangi dr başldın? Imsı var mı? Rapor geçiyor mu? Fiyat ne bilgi veriri misin?
Ayın 8ine Semra hanımdan randevu aldım. Hayırlı olur inşallah.

Sen hangi hastane de hangi dr başldın? Imsı var mı? Rapor geçiyor mu? Fiyat ne bilgi veriri misin?
Ayın 8ine Semra hanımdan randevu aldım. Hayırlı olur inşallah.
Canım bahçeciyle de görüşsene bence oranaında fikrini almakta fayda var.
Sanki imsi vardı Memorial da .

Memorial da hangi dr daha iyi Canım.
Görüşeceğim bakalım.
Canım benim en son bildiğim orada Yücel bey var oranın semra hanımdan sonraki en tecrübeli doktoru gidenler çok memnun.
Gonul hanım var oda deneyimli sanırım ama fulya hanımı önermem .tecrubeli değil bence .diğerlerini tanımıyorum canım .iki iyi doktoru vardı sevinç hanım ve Ayşe hanım ama onlar Medipol mega ya geçmiş

Memorial da hangi dr daha iyi Canım.
Görüşeceğim bakalım.
Canım birde Memorial topigi var ya orada eskiler var bir yeşil kahve ,sonra aminebusra bunlar canım oranın yıllardır hastası onlara sorabilirsin ,gruptakilere de sor.birde bu topikte Eylül var ya oda memorialda tüp bebek yaptı şimdi hamile onada sorabilirisin

Eylül’e sordum kuzum. Yücel bey dedi ama biz erkek dr istemiyoruz. Bayan varken erkek 2. Şık. Gönül hanım dedi. Ama en iyisi yücelmiş sanırım.
Senin bebiş neden tutmamıştı kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…