Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba, İstanbul Mecidiyeköy Düzen lab. güvenilir midir sizce, burada test yaptırmış mıydınız hiç?

Tamam canım yani soerm testi DNA hasar testi veriyoruz değil mi ben eşimle konuşayım 500 TL bir kere veriyoruz sonra diğer testlerinde laboratuvarda veriyoruz anladım

Merhaba, bu konu benim de kafama takılıyor açıkçası, kimileri iki gün önemli diyor ama sanıyorum koyulaşma başlayıp tamamen silik olana kadar en az değerlendirmek lazım, bi de böyle deneyelim bence
:))) instagramda birgebeningünlüğü var belki biliyorsundur. Ben ondan ovülasyon testi almıştım uygunada gelmişti. Kadın kendisi takip ediyor. Ben ilk yaptığımda kadın çatlamış. 3 gün düzenli ilişkiye gir demişti ben 2 gün denemiştim. Sonraki ay kendim denedim yine 2 gün ilişkiye girdim ama. Galiba zor geliyor artık:)))) bu ay 3 deneyelim bakalım değişen bişey olcak mı? :)))

İnşallah canım, hayırlı haberlere gelirsin, ben de koyulaşmayı beklemedeyim, bakalım noolacak:)

Prowoman dan memnunmusun?

Tamam canım yani soerm testi DNA hasar testi veriyoruz değil mi ben eşimle konuşayım 500 TL bir kere veriyoruz sonra diğer testlerinde laboratuvarda veriyoruz anladım
Dna hasar paneli yaptırırsanız daha kapsamlı olur ros testi+sperm testi+dna hasar testi+canlılık testi var içinde,siz ilk önce Kaan Aydosa gitseniz sizden test isteyecek İstanbulda da var sanırım yaptırılan yer.

Dna hasar paneli yaptırırsanız daha kapsamlı olur ros testi+sperm testi+dna hasar testi+canlılık testi var içinde,siz ilk önce Kaan Aydosa gitseniz sizden test isteyecek İstanbulda da var sanırım yaptırılan yer.
Peki bu testler tek bir örnekle yapılabiliyor mu? Yoksa ayrı ayrı örnek mi vermek gerekiyor?

Evet 1 kez 500 lira veriyorsunuz zam gelmediyse. Biz Nisan da gitmiştik. Sperm testi yaptırdık. Ayrıntılı morfoloji yaptırdık. Bunu istersen yaptırıyorsun. Ben istemiştim. Canlılık testi de yaptırmıştık. Kaan aydos canlılığa pek bakmadı ama spermiyogram ros ve DNA hasarı kesin yaptırın.

Sen bu süreçte diger merkezlere git kafana hangisi yatarsa onda başlarsın şişli memorielde vardi kafanda bir ara orayada git

Histereskopi sonrası oluyor tedavi.Başka neler dedi vitamin falan verdi mi

mrhb biz ay başında kaan aydosa gittik gittikten sonra sana sifre ve mail randevu günü veriyo ve sadece o gün mail atabiliyorsun.yani mail atabilmen için kaan hocanın takipli hastası olman gerekiyo.ücrette 500 tl verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…