Peki Şişli memorial fiyat ne kadar hemen tedaviye başlıya biliyormuyuzŞişli Memorialdan randevu aldım oraya gideceğim. Bazıları mikrocip daha önemli diyor bazıları ımsı bende bilmiyorum ama ımsı daha cazip geliyor bilmiyorum.
Bilmiyorum randevuya gidince öğreneceğimPeki Şişli memorial fiyat ne kadar hemen tedaviye başlıya biliyormuyuz
Opstravent ne kadardı fıyatı kaç kapsul faydası oldumu ileri hareketeEkstra sperra veriyordum o bitti opstravent aldım.
Bizim ileri hızımıza hiç bir ilaç fayda etmiyor. Opstravent de dahil buna ama sorun ilaçlarda değil eşimin bünyesinde.Opstravent ne kadardı fıyatı kaç kapsul faydası oldumu ileri harekete
5bin iyi bir rakam canım bizim bin bile değildi.Arkadaslr bugn yasadgm sacma bi olayi anltym size dna hasar testi ocn 4 gun once mikrogenden lab ankaradan fiyat aldk 450 dendi duzenden 80 tl kadr fzla sanrm nyse bugn geldik tam yaptrcgz 590 dendi biz ogun tlfnda konusmms ve ses kaydi vr demsedk bizden bu parayi alacktlr snra fiyar guncelnmstr diye cevirdil gunde ne guncelenmsi ise bukdr farkla bide . Artk kimseye guven kalmams siz de dikkt edin diye soylrum. Birde dha hasar ivn 50 bn sperm uzerinden dendi bu rakam nasl kizlr bi cevplrsnz sevnyrm
Canm yanls okudun sanrm 5 degl 50 bin dedi yada eksk yazdn:)5bin iyi bir rakam canım bizim bin bile değildi.
Evet yanlış okumuşum :)) bizim 500 bile değildi işleme alınan sperm sen düşün. :)Canm yanls okudun sanrm 5 degl 50 bin dedi yada eksk yazdn:)
İşleme alınan ne demek oluyor kızlar cok yabancıyım bu olayaEvet yanlış okumuşum :)) bizim 500 bile değildi işleme alınan sperm sen düşün. :)
Amiinnn insallahhh canim.Hakkimuzda herseyin hayirlisi.Dun gece hep 2019 da gebe olabilmeyi diledim AllahimdanAllah isteyen herkese nasip etsin ins.Günaydın kizlar. 2019 size şans ve bebis getirsin insallah .2020 'ye hamile ya da kucaginizda bebisinizle girin .Musmutlu yillar
Aslında her ikisi de...Her ay adet derdi mi yoksa bebekli arkdslrinla katilmk zorunda oldgun etkinlikler mi hangisi dha zor bilemeiyrm
Benimki de günd 2/3/4 tane içiyor. Yanım da içmiyor çok üzülüyorum diye ama içtiğini de söylüyor.Merhaba kızlar eşleriniz sigara içiyor mu? Benim eşimde de problem var bir buçuk yıldır deniyoruz bir kez kşmyasal gebelik yaşadım. Üç ay önce varikosel ameliyatı oldu eşim i. Her ay denemekten o kadar yoruldum ki. Artık anne olamayacağoım gibi hissediyorumeşimin hala günde yarım paket sigsra içebilmesine katlanamıyorum
Merhaba, benim eşim de 10 yıl kadar sigara kullanmıştı, üç ay kadar önce spermiyogram sonucu morfoloji ve hareket değerleri düşük çıkıp doktora gittikten sonra iki doktor da sigara dumanı dna hasarına yol açabilir dedi, eşim o zaman bıraktı ancak. Siz de isterseniz ilk önce nikotin sakızı ya da nikotin bandı deneyin eğer hiç bırakamıyorsa eşiniz, bize de doktor önermişti bunu, çünkü dediğim gibi dna hasarına yol açan dumanı imiş daha ziyade.Merhaba kızlar eşleriniz sigara içiyor mu? Benim eşimde de problem var bir buçuk yıldır deniyoruz bir kez kşmyasal gebelik yaşadım. Üç ay önce varikosel ameliyatı oldu eşim i. Her ay denemekten o kadar yoruldum ki. Artık anne olamayacağoım gibi hissediyorumeşimin hala günde yarım paket sigsra içebilmesine katlanamıyorum
Tup bebek 8750 artı kişiye göre ilaçlar yaklaşık 10_11 bin farklı tahliller tetkikler embriyo dondurma çizdirme hariçPeki Şişli memorial fiyat ne kadar hemen tedaviye başlıya biliyormuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?