- 29 Nisan 2018
- 284
- 131
- 23
Bir doktor bize direkt tüp bebek demişti canım, ileri hızlı %2, ileri yavaş da %26 idi o zaman, kendisi tüp bebek merkezi olan kadın doğum uzmanıydı. Fakat ürolog ve diğer bir kadın doğum uzmanı yavaşlar da döllenme sağlayabilir dedi, biraz bakış açısına göre değişiyor sanırım, ben 34 yaşında olduğum için daha fazla vakit kaybı olmaması gerektiğini de göz önüne almış olabilir ilki. O arada ben ameliyat oldum başka sebepten, onun iyileşme dönemi vs. 3 ay kadar geçti, şimdi en fazla birkaç ay daha deneyip tüp bebek düşünüyorum ben de
Anladım canım hayırşısı inşallah ovulasyon testi kullanmıyorsan kullanmanı öneririm
Evet bizde döllenme problemi oluyor ve embriyomuz 5.gune gitmiyorM Mucize yolunda sizde mi döllenme olmuyordu? Yanlış hatırlamıyorsam bu topikde de döllenme problemi yaşayan bir arkadaşımız vardı. @aayyssee34 sizmiydiniz canım yanlış hatırlıyorsamda kusuruma bakma lütfen. Mucize yolunda arkadaşımıza yardımcı olursun diye düşündüm. Son tedavin diğerlerine göre başarılıydı.
Teşekkür ederim rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahMerhaba, bize 15 günde çıkar demişlerdi ama acil istedi doktor demiştik, 5 gün sonra da çıkmıştı. Fiyatı tam hatırlayamıyorum ama çok yüksek değildi diye kalmış aklımda, telefonla da fiyat bilgisi veriyorlardı.
%14 dna hasarı gozukuyo canim ama sonucunuz bildigim kadariyla iyi korkulacak bi sonuc degilKizlar bi bakin.lutfen hasar var mi bizdeEki Görüntüle 2221272
Sagol canm ins yoktur%14 dna hasarı gozukuyo canim ama sonucunuz bildigim kadariyla iyi korkulacak bi sonuc degil
Hasar Yok canım için rahat olsun.Saklicennet canm bi bakrmsn hasar sonucuna sence antioksidan kullnmmz gerek mi bu sekilde tup bebege gecsk sknti olr mu birde sonc 2 gun ckti sasrdm .simdiden tesekkulr
Sagol canim.Hasar Yok canım için rahat olsun.
Canım nerdesiniz yaptirdin sonuç kaç günde ciktiSagol canim.
Kısmet CAnım. :)) durmak Yok yola devam...
bak ben bu değerlerle bile bir mucize belki deyip her ay acaba diyorum.
Ankara mikrogen lab. Pazrtesi vrdk carsmba cktiCanım nerdesiniz yaptirdin sonuç kaç günde cikti
Morfoloji haric sonuclar iyi gozukuyor sanki normal yoloa da olablir tabi doktorlar daha iyi bilirKizlar bizm tes sonucumuza bi bakin lutfen 6 7 aydir bisey kulnmyrz tup bebektw sanszmz ne kdr sizce bide toplm sperm kac mlyn olyorEki Görüntüle 2221576
Canm sagol ama dogrusal hizli yokmus belki oda etkildir artk ben dogaldan gectm bu morfojideki skntilir tup bebekte cok olumsz etkilr mi onu dusunrym buyuk bas falan okudgm kdryla skntiymsMorfoloji haric sonuclar iyi gozukuyor sanki normal yoloa da olablir tabi doktorlar daha iyi bilir
Olur mu öyle şey her zaman.Saklicennet Suskun Ceylan kizlr sureklinsizi etiketlyrm kusura bakmyn ama bi bakrmsnz sperm test sonucuda tup bebekte ne kdr sansimz vr sizce
Sen doğrusala falan kafayı takma öyle bir ayrım Yok zaten. Spermler bünyeye girdikten sonra yumurtalıkların salgıladığı hormona doğru yüzüyorlar önemli olan haraketli olması.Canm sagol ama dogrusal hizli yokmus belki oda etkildir artk ben dogaldan gectm bu morfojideki skntilir tup bebekte cok olumsz etkilr mi onu dusunrym buyuk bas falan okudgm kdryla skntiyms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?