Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet rapor geçiyor İlaç raporlu yada raporsuz geliş fiyatlarına alicam kardeşlerim eczacı ya yarın bı arayim hastaneyi

günaydın arkadaşlar eşime ilk defa fish analizi yapıldı sonuç ekteki gibi çıkmış düzelir mi bilgisi olan var mı

Eklentiler

• D13C1835-B825-4AA1-92AE-B2F6FDDC5D56.webp
    204,1 KB · Görüntüleme: 68
  • 7A9CCE15-3B20-4F9B-A76E-F0168729F8A7.webp
    200,5 KB · Görüntüleme: 69
:-( sizi çok iyi anlıyorum.. bu durumda hepimiz çok hassasız aslında herkes benzer duygular yaşıyor. bu bir imtihan Rabbim kolaylaştırsın inşallah.. Hepimize hayırlı evlatlar versin hayırlı bir şekilde.dualarım hepimiz için

spermde ileri derecede morf bozukluğu vardı. fish testinde de akrozom gözlemlenememiş, akrozom spermin baş kısmında bulunuyormuş iğne ilaç vs ile düzelebilir mi tecrübe eden okuyan var mı arkadaşlar ona göre ümitleneyim

Merhaba, benim bu testle ilgili bilgim yok açıkçası, bizde de morfoloji %3 çıkmıştı ama ek olarak yalnızca dna hasar testi yaptırmıştık. Sizin kaçtı acaba bir de doktorunuz mu önermişti? Şimdiden geçmiş olsun, umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Merhaba hamilesizniz sanırım allah bağışlasın. Bize biraz bahşeder misiniz? Eşinizin spermleri haraketlimiydi? Nasıl gebelik sağlandı?
Bizim taneyle 2-3 gibi çıkış olduğu için hareket vs hiçbişey bakılamıyordu sadece canlımı değilmi ona bakılıp seçilip tüp bebek yapıldı allah yardımcınız olsun hayırlısıyla nasip etsin

Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sakıncası yoksa nerede tedavi oldunuz acaba?

İzmir irenbe tüp bebek merkezi ismail küçük eşimin üroloji doktoruda aynı hastanede alim bey
Hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin allah. Bende izmirdeyim irenbe eski merkezim,tekrar denemeyi orada yapacak gibiyiz bakalım

merhaba bizim tek tük sperm çıkıyordu dr istedi yaptırdık , dna hasar testini de ben istedim dün yaptırdım onun da sonucunu göreyim dr göstericez

Fıshdan hiç anlamıyorum ama akrozom bildiğim kadarıyla normal yoldan gebelik elde etmenize engel çünkü o açılıp yumurtayı delip içine giriyor ama tüp bebekte önemli değil. İpne ile spermi yumurtanın içine enjekte ediyorlar. Tedavisi var mı bilmiyorum. Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bir çok kişiye umut oldunuz şuan :)

moonlovers sizde döllenme problemi oluşuyordu değil mi? Buradan bir arkadaşımızda aynı problemden 2 negatif tüp bebeği vardı. Ankara düzende ki DNA hasar testi %3 çıkmış negatiflerden sonra başka bir merkezde yenilemiş %40 çıkmış sonra başka bir merkezde yenilemiş %27 çıkmış dr astalife vermiş ekstra emodex kullanmış 2/3 ay sanırım. Şuan ikizlerine hamile. Bilmeni istedim. 2 5. Gün embriyosu 4 tane de 6. Gün embriyosu oluşmuş.

Döllenme sorunu yok cnm bizde döllenme oluyor ilkinde 1 tane 7 hücreli,2. Tedavide 6 tane 3. Gün embriyosu, 3.de 2 tane 3. Gün embriyosu ,kalite sorunu var sanırım .Bende araştırıyorum bu ara vitamin astalife bende gördüm ama içerik o fiyata göre çok gereksiz fazla

Akrozom ney ki? Hangi testle belli oluyor o fish testiyle mi? Aman Allahım daha neler duyacağız. Ufacık hücrede neler neler var. Saklıcennet hayırlısı olsun bu arada. Ben inanıyorum. İlk denemende iyi sonuç alacaksın.:)

Sperm rahme girdiğinde yumurtalığa doğru ilerleyip yumurtayla karşılaştığında baş kısmında bulunan keseciği açıp içine girmeye çalışır. Eğer yumurtayı delecek kuvvette ve normal yapıdaysa delerek girer işte keseciğin ismi akromozom :) yanlış hatırlamıyorsam.
İyi temennilerin için de teşekkür ediyorum. Tedirginim spermle yumurta birleşince neler olacak merak ediyorum :)

Onunda hiç 5. Güne gitmiyormuş. Siz bekletmediniz mi 5. Güne gidip gitmediğini anlamak için.
Astalife içinde 16 mg astaksantin ve omega 3 var. Ben eşi e 4 mglık veriyorum 30 tablet 50 tl civarına aldım. Sen 16 mglık hesapla birde omega 3 var bence fiyat denk geliyor. Ekstra omega 3 de aldım.
Varikosel ameliyatı sperm kalitesini arttırmıştır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…