- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
MerhabA ben bildiklerimi yazayım. Transfere kadar rahmi hazırlayan ilaçlar ve progesterona başlanıyor hap yada fitil,Transfer olduktan sonra kan sulandırıcı kimine aspirin kimine iğne,progesteron içeren haplar yada fitil veriliyor kişinin durumuna göre çeşitlenir tabiHiii bilmiyorum ki bunları transfer sonrası ne hormon ilacı veriyorlar ki
Merve canm adını biliyorum sana ismen dua ediyorum.Allah yardımcın olsun Rabbim kucağını doldursun inşallah kaliteli embriyoların olsun onlarda sana sımsıkı tutunsun sende bu topikte hamileyim diye bize güzel haberi verirsin inşallah.Allah razı olsun. Seni gördüğümü çok sevindim. Dualarını bekliyorumismimi biliyorsundur unuttuysan söyliyeyim duaya çok ihtiyacım var.
Amin canım allah razı olsun.Merve canm adını biliyorum sana ismen dua ediyorum.Allah yardımcın olsun Rabbim kucağını doldursun inşallah kaliteli embriyoların olsun onlarda sana sımsıkı tutunsun sende bu topikte hamileyim diye bize güzel haberi verirsin inşallah.
Rabbim Bu topikteki bütün arkadaşlara dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim iyi yaptın. Hep kendimi motive etmeye çalışıyorum olumlu düşünüyorum hayaller kürüyorum sonra olumsuz aklıma geliyor çok üzülüyorum duygulanıyorum. Tv izliyorum 5iz 6ız görüyorum ve 1 tanesine hasret olduğumu hatırlıyorum değişik duygular ama bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unutacakmışım. İnşallah öyle olur :)Saklicennet canim ins tedavinde her sey yolunda gider ve saglikli hamile kalirsn darisi da bize olur.. olumlu dusunelim nasipte ne varsa o olacak hepimize her durumda huzurlu olmaya calismaliyiz ykksa hayat cekilmez olyr bize . Bugun gene aglamakliyim ama eskisi gibi degl kaptrmyrm kendimi kapatmyrm her seye . Yazasim geldi sana :)
Biliyomusun belki bu gunah ama en cok su durumda uzuluyorum yeni evliler var mesela seneye yapcacgz diyolr sonrq baikiyon pat seneye hamile nasip kismet bilem yok isler yolunda herseylerinde ben de diyorm bi seyde dusundk istedik oldu olsnndiyormTeşekkür ederim iyi yaptın. Hep kendimi motive etmeye çalışıyorum olumlu düşünüyorum hayaller kürüyorum sonra olumsuz aklıma geliyor çok üzülüyorum duygulanıyorum. Tv izliyorum 5iz 6ız görüyorum ve 1 tanesine hasret olduğumu hatırlıyorum değişik duygular ama bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unutacakmışım. İnşallah öyle olur :)
Bizler çok güçlü ve bilinçli anneler olacağız.
Amin canım inşallah tek duam o... neler yapsam diye düşünüyorum o kadar çok dua ediyorum ki sizler gibi tahmin edebilirsin. Ama sanki yetmez böyle 7/24 ibadet yapsam yetersiz kalır mı acaba diye düşünüyorum. Bebek oluşumu bir mucize hiçbirşey için karşılığı olamaz gibi geliyorum. Yüca allahım merhametiyle muamele etsin acısın bana başka hiçbirşey düşünemiyorum. Çok da heyecanlıyım daha önce hamilelik yaşamadığım için bazen kimyasal olsa bile o duyguyu yaşamak istiyorum diyorum sonra hayır Merve öyle düşünme sağlıkla devam edeceğini düşün diyorum. :)Saklicennet mervecim Rabbim inşAllah çabalarının karşılığını verecektir sana buna canıgönülden inanıyorum.
Açıkcası ben bir insanın tüm hayatında herşeyin yolunda gitmesinden korkuyorum. Hep hayatımda acaba benim sınavım ne olacak diye düşünmüşümdür. Sana allahı hatırlatan birşeyler olmalı hayatında yoksa hayata kapılıp gidiyoruz bir bakmışsın yaş 50/60 ve sadece dünyavi çalışmışsın zevk sefa sürmüşsün. Ahiret içinde birşeyler lazım çok mu manevi düşünüyorum bilmiyorum ama inandığım tek şey çektiğiniz sıkıntılarında mutlaka bir karşılığı var. Bizimde yavrularımız geç olacak ama olacak inşallah.Biliyomusun belki bu gunah ama en cok su durumda uzuluyorum yeni evliler var mesela seneye yapcacgz diyolr sonrq baikiyon pat seneye hamile nasip kismet bilem yok isler yolunda herseylerinde ben de diyorm bi seyde dusundk istedik oldu olsnndiyorm
Aynen katiyorum sana.. bilsek olacagimi dha cok sabir edrz .belki bask sebeblr benm uzutumu artiyor bu konuda cok soranlr ailem dahil cahilce pervasizca olmuyor mu diyenler.. bazen hpsine kisiriz olmuyor diye bagirsam gelyr snra hafif gulumsemyle yakinda dusunyrz diyorum .sonra da dyrrm kendime nasil boyle guclusun her sefernde belli etmemeye calsisyrsn dyrm ama nereye kdr bilemyrm.4 sne olacak dusuk yaptigimk soyldm bi kac arkdsma birden cikti agzimdan ama esimnde kusur bulsnlr nedense istemyrm .Açıkcası ben bir insanın tüm hayatında herşeyin yolunda gitmesinden korkuyorum. Hep hayatımda acaba benim sınavım ne olacak diye düşünmüşümdür. Sana allahı hatırlatan birşeyler olmalı hayatında yoksa hayata kapılıp gidiyoruz bir bakmışsın yaş 50/60 ve sadece dünyavi çalışmışsın zevk sefa sürmüşsün. Ahiret içinde birşeyler lazım çok mu manevi düşünüyorum bilmiyorum ama inandığım tek şey çektiğiniz sıkıntılarında mutlaka bir karşılığı var. Bizimde yavrularımız geç olacak ama olacak inşallah.
Artık etrafımda bebeği olmayan kimse kalmadı bende çok üzülüyordum fakat alışıyorsun sanırım.
Abimin çocukları var onları çok seviyorum bal diyorum sen kimin balısın halanın mı diyorum annemin diyor işte o zaman çok üzülüyorum annenin önüne kimse geçemiyor ne kadar çok seversen sev. Beni de bu denli sevecek bir yavrum olacak mı deyip özlem duyuyorum. Ve bir kez daha anne olamadığım için üzülüyorum. Bilsem ki er ya da geç olacak hiç kafamı takmam sabırla beklerim belirsizlik çok kötü.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki artık bende düşünüyoruz kısmetse diyorum. Tüp bebek yaptıracağımdan haberleri Yok sessiz sedasız halletmek istiyorum. Sorularında boğulmak istemiyorum. İnşallah olur da herkesin ağzı kapanır. Ya birde o kadar acımasızlar ki bir akrabamın olmuyor herkesin içinde işte * şahıs herşeyi çok güzel yapıyorsun her iş elinden geliyor da bir şeyi yapamıyorsun dendi ben de vardım o kadar üzüldüm ki o da ben yapıyorum da olmuyor elimde değil falan dedi. Çok üzüldüm sayısızca tüp bebek denemesi var. Onu söyleyen kişiyi Allah’a havale ediyorum. Onu cezalandırır inşallah. Böyle insanlar da var. Ben de kimseye demiyorum. Ben kendi kendimi yeterince üzüyorum başkalarının beni üzmesine ihtiyacım Yok. Bir de adamlara kimse sormuyor hep kadınlar. Siz tüp bebek düşünüyor musunuz?Aynen katiyorum sana.. bilsek olacagimi dha cok sabir edrz .belki bask sebeblr benm uzutumu artiyor bu konuda cok soranlr ailem dahil cahilce pervasizca olmuyor mu diyenler.. bazen hpsine kisiriz olmuyor diye bagirsam gelyr snra hafif gulumsemyle yakinda dusunyrz diyorum .sonra da dyrrm kendime nasil boyle guclusun her sefernde belli etmemeye calsisyrsn dyrm ama nereye kdr bilemyrm.4 sne olacak dusuk yaptigimk soyldm bi kac arkdsma birden cikti agzimdan ama esimnde kusur bulsnlr nedense istemyrm .
Canım sen rapor cikarticaktin demi aradaki fark ne kadar acaba benim kafamı karistirdilar temmuzda 3 sene olcak bekle diyorlar 5 bin farkeder mi acabaTeşekkür ederim iyi yaptın. Hep kendimi motive etmeye çalışıyorum olumlu düşünüyorum hayaller kürüyorum sonra olumsuz aklıma geliyor çok üzülüyorum duygulanıyorum. Tv izliyorum 5iz 6ız görüyorum ve 1 tanesine hasret olduğumu hatırlıyorum değişik duygular ama bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unutacakmışım. İnşallah öyle olur :)
Bizler çok güçlü ve bilinçli anneler olacağız.
Yok kuzum o kadar fark etmez. Ben bir anlaşmalı tüp bebek merkeziyle konuştum rapor merkezde 800tl işe yarıyordu. Diyelim 3000 tl ilaçlar tuttu bunun yanlış hayçtırlamıyıçorsam %70ini karşılıyorlar 2.100 lirasını karşılıyor yaklaşık 3 bin lira yapıyor.Canım sen rapor cikarticaktin demi aradaki fark ne kadar acaba benim kafamı karistirdilar temmuzda 3 sene olcak bekle diyorlar 5 bin farkeder mi acaba
Rabbim nasip ederse hersey oluyo iste.bazen bende diyorum tup bebege tam gidecekken hamile oldugumu ogrensem keske diyorum.Sonra o mucize beni bulmaz diyorum.Deli deli dusunceler isteKızlar bunu bir okuyun. Bu nasıl olur diyeceğimiz birşey ama olmuş işte.
Valha canim benm esim aslinda cok iyi sesz kendi halinde bi adam boyle yapalm para birktrlm diyor ama sanki boyle o doktorlr o nerde nasil olacak diye girisemiyir insanlrla yuz goz olmayi sevmiyor eline biri hazr vereckms gibi bende bu hali yaratilis itibariyle diye cok kizamyrm ama hersyde ben konsrm sorarmdan yoruldm sagolsn o calisyr ben evde bosum ama bu is ikimzi de ilgindrryor. O 10 bin kdr biriktrmeden baslayasi yok oda yaza ins. Dedign gibj erkkelre sormuyor ama is ortmdndaki babalrda var onlrdan etkinyor ama hep icine atiyor konusmayi sevmyor bu konuda sizden baska kimseyle konusmyrm bu konuyuSeni o kadar iyi anlıyorum ki artık bende düşünüyoruz kısmetse diyorum. Tüp bebek yaptıracağımdan haberleri Yok sessiz sedasız halletmek istiyorum. Sorularında boğulmak istemiyorum. İnşallah olur da herkesin ağzı kapanır. Ya birde o kadar acımasızlar ki bir akrabamın olmuyor herkesin içinde işte * şahıs herşeyi çok güzel yapıyorsun her iş elinden geliyor da bir şeyi yapamıyorsun dendi ben de vardım o kadar üzüldüm ki o da ben yapıyorum da olmuyor elimde değil falan dedi. Çok üzüldüm sayısızca tüp bebek denemesi var. Onu söyleyen kişiyi Allah’a havale ediyorum. Onu cezalandırır inşallah. Böyle insanlar da var. Ben de kimseye demiyorum. Ben kendi kendimi yeterince üzüyorum başkalarının beni üzmesine ihtiyacım Yok. Bir de adamlara kimse sormuyor hep kadınlar. Siz tüp bebek düşünüyor musunuz?
Merhaba hamilesizniz sanırım allah bağışlasın. Bize biraz bahşeder misiniz? Eşinizin spermleri haraketlimiydi? Nasıl gebelik sağlandı?Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bu değerler düzelirmi iltihap fln varmı anlamıyorum pek bilgisi olanlar yazabilirmi ne yapmamız gerek
Benim eşimde öyle hiç tüp bebek merkezi falan araştırmaz takviye araştırmaz duyarsa yapar. Ark keçiboynuzu ye demiş hergün 5/6 tane yiyor ama geri işler hep bende. Sen merkez olarak nereyi istiyorsan nerede rahatsan mutluysan orası olsun diyor. O sadece maddi anlamda düşünme varımı yoğumu veririm. 2.3.4.5 kaç deneme olursa yeter ki mutsuz umutsuz olma diyor. Herşey kadınlarda maalesef. Gerçekten para biriktirilmeli bizde şuan görünür 15 bin lira ekstralara bakacağız 20 bini gözden çıkardım. Embriyo dondurma bile 5 bin lira.Valha canim benm esim aslinda cok iyi sesz kendi halinde bi adam boyle yapalm para birktrlm diyor ama sanki boyle o doktorlr o nerde nasil olacak diye girisemiyir insanlrla yuz goz olmayi sevmiyor eline biri hazr vereckms gibi bende bu hali yaratilis itibariyle diye cok kizamyrm ama hersyde ben konsrm sorarmdan yoruldm sagolsn o calisyr ben evde bosum ama bu is ikimzi de ilgindrryor. O 10 bin kdr biriktrmeden baslayasi yok oda yaza ins. Dedign gibj erkkelre sormuyor ama is ortmdndaki babalrda var onlrdan etkinyor ama hep icine atiyor konusmayi sevmyor bu konuda sizden baska kimseyle konusmyrm bu konuyu
Parayi biraz insan gezince rahatliyor unutyr diye evde dur dusun deprosyana girme dye gezdrme dedigimi al derkn birimtremdk iste ben de millet coxuguna alrkn bsyle bende yeni kiyaflr kozmetik urunleri derkn onlri sevyr oyalnyrdm ama para birkmedi tabi bize kimse destj olmyr hersyi ogrertmn maasi esimn yaptk heveslerimde vr bi kadin olrk ama bi dur demeliym kendime arrk:)Benim eşimde öyle hiç tüp bebek merkezi falan araştırmaz takviye araştırmaz duyarsa yapar. Ark keçiboynuzu ye demiş hergün 5/6 tane yiyor ama geri işler hep bende. Sen merkez olarak nereyi istiyorsan nerede rahatsan mutluysan orası olsun diyor. O sadece maddi anlamda düşünme varımı yoğumu veririm. 2.3.4.5 kaç deneme olursa yeter ki mutsuz umutsuz olma diyor. Herşey kadınlarda maalesef. Gerçekten para biriktirilmeli bizde şuan görünür 15 bin lira ekstralara bakacağız 20 bini gözden çıkardım. Embriyo dondurma bile 5 bin lira.
Bence de dur demelisin bu sene tatile gitmedik mesela. Hamile kalmamı bekliyoruz. Zaten takviyeler belimizi büktü diyebilirim. Bİrde yüklü taksit var. Anca dışarıya yemeğe gidiyoruz. Alışveriş falan çok aza indi kozmetik desen zam geldi indirimleri takip eder oldumParayi biraz insan gezince rahatliyor unutyr diye evde dur dusun deprosyana girme dye gezdrme dedigimi al derkn birimtremdk iste ben de millet coxuguna alrkn bsyle bende yeni kiyaflr kozmetik urunleri derkn onlri sevyr oyalnyrdm ama para birkmedi tabi bize kimse destj olmyr hersyi ogrertmn maasi esimn yaptk heveslerimde vr bi kadin olrk ama bi dur demeliym kendime arrk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?