- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla inşallahKızlar benim doğumum başlamak üzere açıklığım var en geç sabaha doğum olur diyorlar duanizi eksik etmeyin.bende sizlere dua edeceğim tez vakitte Allahim bu duyguyu yaşatsın sizede
Amh kaç çıkmıştı senin cnm ??? Amh öyle yüksek düşüşler gösterir mi ki ??? Benimde 5.73 çıkmıştı ama doktor pco değilsin demişti. Ama ben yine de bu amh görünce inafolic combi kullandım ve 2-3 ay sonra gebe kalmıştım. Bu amh hep kafamı kurcalıyor yumurtalarım kalitesiz mi acaba ??Vitamin vermediler d vit eksik dediler kullanıyorum zaten dedim. Problemi eşimin hızı olarak değerlendirdiler bende görünen bir problem Yokmuş hatta pcolu olmama rağmen yumurtluyormuşum rahmimde iyiymiş bunu avantaj olarak değerlendirdiler sadece yumurta kalitesini etkileyebilir ama genelde şişman düzensiz pcolu hastalarda daha çokmuş yaşımda avantaj olduğu için pek ihtimal vermedi dr. Ohss riskine karşı embriyoları dondurup 2. Adetle ilaçsız bir şekilde transfer edeceklermiş. Poliplerde minicik ve embriyonun koyulacağı yerde değilmiş etkilemez gerek Yok alınmasına dedi. Transfer öncesi ay tekrar değerlendiririz dedi. Bunları gönül hanımla konuştuk. Amh 4ü pek problem etmedi sonra düştü zaten ama gamile kaldığında tekrar bakıp değerlendirilir dedi. Şuan sınırlar içinde dedi.
Semra hanımla da görüşeceğim. Bakalım o ne diyecek.
Güzel şeyler söylemiş inşallah güzel sonuçlar alırsın .Vitamin vermediler d vit eksik dediler kullanıyorum zaten dedim. Problemi eşimin hızı olarak değerlendirdiler bende görünen bir problem Yokmuş hatta pcolu olmama rağmen yumurtluyormuşum rahmimde iyiymiş bunu avantaj olarak değerlendirdiler sadece yumurta kalitesini etkileyebilir ama genelde şişman düzensiz pcolu hastalarda daha çokmuş yaşımda avantaj olduğu için pek ihtimal vermedi dr. Ohss riskine karşı embriyoları dondurup 2. Adetle ilaçsız bir şekilde transfer edeceklermiş. Poliplerde minicik ve embriyonun koyulacağı yerde değilmiş etkilemez gerek Yok alınmasına dedi. Transfer öncesi ay tekrar değerlendiririz dedi. Bunları gönül hanımla konuştuk. Amh 4ü pek problem etmedi sonra düştü zaten ama gamile kaldığında tekrar bakıp değerlendirilir dedi. Şuan sınırlar içinde dedi.
Semra hanımla da görüşeceğim. Bakalım o ne diyecek.
Daha ayrıntılı öğrenemedim Semra hocaylada görüşeceğim ama naturalde ilaç falan yokmuş yumurtla çatladığı zaman mı sonrası mı ne transfer oluyormuşuz tabi takip edip zamanını ayarlıyorlarmış. Buna bende sevindim en azından hormonlarım normal olur. İlaç raporunu çıkarırken rica edeceğiz ilaç listesini getirsek yazar mısınız diye umarım yazarlar. Ancak o şekilde oluyormuş. İlaç raporu biraz karışık bir durum maalesef. İnsiyatiflerine kalmış.Aaa cok şaşırdım natürel transferde hormon iğnesi ilacı filan olmuyo muymuş ya öyleyse nasıl sevindim anlatamam. Bu arada rapor için hangi ilaçları kullanacağını verdiler mi?bir de nisanda transfer etmeleri rahim dinlendirme amaçlı mi ? Ben de iki ay beklemiştim ama enimki başlangıçta öyle değildi aşırı şişkinlik oluo değerlerim artındaki ay beklettiler . Ya çok sevindim had hayırlısı ben de 15 ocakta gideceğim inşallah
Ben bu ay tek yumurtlamışım. Gönül hanımın söylemesine göre yumurtlamanda sorun görünmüyor rahim boyutlarını mı kalınlığını mı ne ölçtüler onlarda iyiydi sana natural transfer yapacağız dedi. Belkide çok yumurta oluşturmadığım için bilmiyorum.Kafama takılan ben natural transefi sordun ilaç almasam dedim benim yumurtlamanda da sorun yok çünkü yücel bey deri ki naturel tedaviyi bir yumurtası olana yapıyoruz çünkü ilaçla artırmamız mümkün değil zaten tek var ilaca gerek olmuyor sende yumurta çok olur o yüzden hepsini olgunlaştırmak için ilaç vereceğiz.
Allah razı olsun. Seni gördüğümü çok sevindim. Dualarını bekliyorumSaklicennet canım benm hayırlı olsun tedavin inşallah kaliteli embriyoların olsun onlarda sana sımsıkı tutunsun Allah yardımcın olsun inşallah canm
Amhyi Pazartesi merkezde vereceğim. Adetimden sonra vereyim dedim etkiler etkilemez bilmiyorum ama eşim sperm testi bende amh vereceğim. Beni muayene ettiğimde yumurta sayımın çok olduğunu söyledi çok olunca kalitesiz olma ihtimali oluyor anladığım kadarıyla yani folükül çok mesela tek tarafta 5 tane yumurta olması gerekirken bende 10 tane var onun gibi birşey. Kendi kendine yumurtlamada kalitenin çok etkileneceğini düşünmüyorum çünki 1 tane olgunlaştırıyorsun ama ilaçla birsürü belkide bana çok oluşturmayayım diye düşük doz ilaç verecekler. Ben ohssden korktuğumu söyledim de riskli gruptansın merak etme biz önlemimizi baştan alacağız dedi bir iğne yapacaklarmış transferi de o ay yapmayacaklarmış. İnşallah döllenme olur. Sperm seçme yöntemini belirlemedik henüz. Yıkama sonrası hep haraketsizler kalıyor onu nasıl aşarız bilmiyorum inşallah onların yöntemleri daha gelişmiştir. Ben haraketlilerin seçilmesini istiyorum.Amh kaç çıkmıştı senin cnm ??? Amh öyle yüksek düşüşler gösterir mi ki ??? Benimde 5.73 çıkmıştı ama doktor pco değilsin demişti. Ama ben yine de bu amh görünce inafolic combi kullandım ve 2-3 ay sonra gebe kalmıştım. Bu amh hep kafamı kurcalıyor yumurtalarım kalitesiz mi acaba ??
Tsh değeri hamile kalındığında önemliymiş şuan ileri boyutta değil hamilelikte tekrar değerlendirilecek dedi.Güzel şeyler söylemiş inşallah güzel sonuçlar alırsın .
Hamile kaldığında neye bakılacak onu anlamadım.
En doğrusunu Dr lar bilir boşver bence fazla da kurcalamamak lazım, bazen az bilmek daha iyi, rahat ve huzur da önemli, girdik bi yola inşallah güzel sonuçlar alacağız ..Ben bu ay tek yumurtlamışım. Gönül hanımın söylemesine göre yumurtlamanda sorun görünmüyor rahim boyutlarını mı kalınlığını mı ne ölçtüler onlarda iyiydi sana natural transfer yapacağız dedi. Belkide çok yumurta oluşturmadığım için bilmiyorum.
Amin canım benim inşallah hepimiz birlikte anne olalım topiğimizin rengi değişsin :)Saklicennet kuzum hadi bakalim bismillah insallah iyi olur hersey. insallah ilk tedavinde kavusursun bebisine
Vurulacağım yumurtalar gelişecek toplanacak kocişim spermleriyle döllenecek ve inşallah kaliteli çok sayıda embriyom olur da dondurulurlar. Sonra 1 ay rahim dinlenecek 2. Ay herhangi bir hormon almadan transfer süreci başlayacak ve transfer olacak. :)Saklicennet canım ben hiç anlamadım senin işi yumurta büyütmek için iğne vurulmicakmisin nasıl natural anlamadım
Bu süreçte maalesef maddi anlamda çok yıpratılıyor ben tüp bebek denemedim ama yaptığım masraf tüp bebek parasını geçmiştir.Merhabalar Eşimin sayı hız morfoloji sorunu vardı. Devlet hastanesi sizin tüp bebekle olur dedi.
Alanında uzman bir ürolog ile görüştük özel muayenesi nde. o da yaşınız genç tedavi ile normal yolla gebelik oluşur dedi.
Güya direk tüp bebek demelerinin nedeni döner sermaye parasıymış
Kime inanacagımızı şaşırdık
Hayırlısı olsun artık işimiz Allah a kaldı o hayırlısı nı eylesinBu süreçte maalesef maddi anlamda çok yıpratılıyor ben tüp bebek denemedim ama yaptığım masraf tüp bebek parasını geçmiştir.
Hiii bilmiyorum ki bunları transfer sonrası ne hormon ilacı veriyorlar kiVurulacağım yumurtalar gelişecek toplanacak kocişim spermleriyle döllenecek ve inşallah kaliteli çok sayıda embriyom olur da dondurulurlar. Sonra 1 ay rahim dinlenecek 2. Ay herhangi bir hormon almadan transfer süreci başlayacak ve transfer olacak. :)
Kuzum bende daha yeni içine girdim tam bilmiyorum ki :) hem herkes de bir olmuyor mesela sana taze transfer yapabilirler herşey normal olursa. Dondurulmuş transferde hormon ilacı veriyorlar ama ne denli veriyorlar bilmiyorum. Öğreneceğim. Sınavlarım var bir yandan da ders çalışıyorum araştırmaya fırsatım olmadıHiii bilmiyorum ki bunları transfer sonrası ne hormon ilacı veriyorlar ki
Hadi hayirlisi bakalım umarım çok şey öğrenmeden olup biter benimde az kaldi :)Kuzum bende daha yeni içine girdim tam bilmiyorum ki :) hem herkes de bir olmuyor mesela sana taze transfer yapabilirler herşey normal olursa. Dondurulmuş transferde hormon ilacı veriyorlar ama ne denli veriyorlar bilmiyorum. Öğreneceğim. Sınavlarım var bir yandan da ders çalışıyorum araştırmaya fırsatım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?