- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Bende tekrar amh baktırdım bugün kan verdim. Benim amh 5.73 idi geçen sene. bakalım kaç çıkacak.Canım benim amh 0.96 çıkınca aşılama ve evlilik şartını istemediler eğer eşimin SGK tutmuş olsaydı direk rapor çıkıyordu bı amh baktır öyle şartları yerine getir boşa uğraşma yani
Benim son aşılama da 1.39 geçen yıl yaptırmıştim canım tüp bebek doktoru tekrar istedi hemşire cihaz farkı olabilir dedi ama yinede düşük benceBende tekrar amh baktırdım bugün kan verdim. Benim amh 5.73 idi geçen sene. bakalım kaç çıkacak.
Merhaba, toplam hareket değerleriniz yanlış görmediysem %10’dan %30’a çıkmış, bence çok iyi bir artış. Yalnız ikinci sayfada yeni morfolojiyi göremedim, yukarda boş kalmış sanki o alan.Bunlar yenıler
Şimdi anladım, hepsini toplayınca %100 oluyor ikinci sayfa, kusura bakmayın. O zaman morfoloji artmamış galiba ama doktorunuz daha iyi yorumlar tabi.Tekrar göndereyım bunlar yenıler ,, bursa jınemed eskı olan
Estağfurullah bende anlamadım nasıl yüzdeyüz neden yazılmamış acabaŞimdi anladım, hepsini toplayınca %100 oluyor ikinci sayfa, kusura bakmayın. O zaman morfoloji artmamış galiba ama doktorunuz daha iyi yorumlar tabi.
Baş, boyun ve kuyruk anomalisini toplayınca %100 oluyor galiba, ama buradaki arkadaşlar daha iyi bilir, kuyruk anomalisi baş kadar önemli değildir diye düşünüyorum, yanlış bilgi vermek istemem tabi ama.Estağfurullah bende anlamadım nasıl yüzdeyüz neden yazılmamış acaba
1 ayda bu denli iyileşme iyiye işaret.Bunlar yenıler
Anladığım kadarıyla toplam hareket artmış yüzde 30 olmuş.Yavaş hareket 3 ilken 20 olmuş bu iyi bir artış bence.Sadeceileri hareket yok.Bence değerler iyi ve sanırım doktorlarımız aynı bizde hep bu labaratuvarda yaptırıyoruz ve sonuçlarına güveniyorum.Tekrar göndereyım bunlar yenıler ,, bursa jınemed eskı olan
Tamam tesekkur ederim yarin gittigimde sorumCanım benim amh 0.96 çıkınca aşılama ve evlilik şartını istemediler eğer eşimin SGK tutmuş olsaydı direk rapor çıkıyordu bı amh baktır öyle şartları yerine getir boşa uğraşma yani
Benim devlette e2 ye baktilar sade amh biraz pahali yapar mı bilmem disardan yaptıracam heralde onuda sorumCanım benim amh 0.96 çıkınca aşılama ve evlilik şartını istemediler eğer eşimin SGK tutmuş olsaydı direk rapor çıkıyordu bı amh baktır öyle şartları yerine getir boşa uğraşma yani
Ben üni de ücretsiz yaptırmıştimBenim devlette e2 ye baktilar sade amh biraz pahali yapar mı bilmem disardan yaptıracam heralde onuda sorum
Ins burasida yapar ben kanunide tedavi görüyorum yarin sorcam tup bebek bölümüne gidipBen üni de ücretsiz yaptırmıştim
Yanlış hatırlamıyorsam ben Şişli memorialda 110 liraya yaptırdım. Bilginiz olsun.Benim devlette e2 ye baktilar sade amh biraz pahali yapar mı bilmem disardan yaptıracam heralde onuda sorum
Ucret tahmini ne kdr tutucakMerhaba. Dün şişli memoriale tüp bebek görüşmesi için gittim . Gerçekten bülent tıraşta tuvalete gider gibi hızlı ve sırayla yüzümüze dahi bakılmadan görüşmeler oluyodu. Dünkü görüşme 2 saat sürdü gerçekten fobim biraz gitti sanki. Size az ilaç yükleyeceğiz galiba dediler. Tekrar amh istediler . Eşimden daha detaylı sperm istediler ama ben eşimden hbrsiz gitmiştim. Eşim ise halen eylülde tüpe başlarız diyo. Benimse beklemeye ve her ay ay Bi stresi yaşamaya gücüm yok. Ama en azından aklımın bi köşesinde tedavi yeri acısından rahatladım
Var canım işte en taze örnek ben eğer sigortamiz 900 gün olsaydı amh dan dolayı direk cikiyorduYarin bi gidip sorcam asilama olurken dedim tüp için 3 yillik evlilik sartindan baska ne var eşinin sperm sayisi 5 mlyn alti olcak dedi tam detayli ogrenirim amh da varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?