Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende tekrar amh baktırdım bugün kan verdim. Benim amh 5.73 idi geçen sene. bakalım kaç çıkacak.

Merhaba , Eşimin hareket varıkosel sıkıntısını daha 1 ay önce ögrendık ve klomen , takvıye vıtamın verıldı yalnız sperm testı verdık be sonuclarda farkeden bıse olmamış ya da ben mi anlayamadım sızlere atsam sonucları bi bakıp bama yorum yapar mısınız bursa olan eskı olan

Eklentiler

• BE64E1E0-5847-4A54-A731-509DB7671C8E.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 55
Bunlar yenıler

Eklentiler

• IMG_4351.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4352.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 49
Tekrar göndereyım bunlar yenıler ,, bursa jınemed eskı olan

Eklentiler

• IMG_4351.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_4352.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 42
  • BE64E1E0-5847-4A54-A731-509DB7671C8E.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 49
1 ayda bu denli iyileşme iyiye işaret.
Morfolojiniz 0.
Sayı yükselmiş. İleri haraket. %3den 20ye çıkmış. Yerinde haraket %10.
Bir ayda morfolojinin düzelmesi beklenilmez zaten. Bir de e vitamini kullanabilirsiniz. Emodex de morfolojiye iyi geliyormuş kullananlar öyle diyorlar. Bence pozitif olun sonuçlar gayet iyi daha da iyi olur.

Tekrar göndereyım bunlar yenıler ,, bursa jınemed eskı olan
Anladığım kadarıyla toplam hareket artmış yüzde 30 olmuş.Yavaş hareket 3 ilken 20 olmuş bu iyi bir artış bence.Sadeceileri hareket yok.Bence değerler iyi ve sanırım doktorlarımız aynı bizde hep bu labaratuvarda yaptırıyoruz ve sonuçlarına güveniyorum.

Benim devlette e2 ye baktilar sade amh biraz pahali yapar mı bilmem disardan yaptıracam heralde onuda sorum

Yarin bi gidip sorcam asilama olurken dedim tüp için 3 yillik evlilik sartindan baska ne var eşinin sperm sayisi 5 mlyn alti olcak dedi tam detayli ogrenirim amh da varmi

Merhaba. Dün şişli memoriale tüp bebek görüşmesi için gittim . Gerçekten bülent tıraşta tuvalete gider gibi hızlı ve sırayla yüzümüze dahi bakılmadan görüşmeler oluyodu. Dünkü görüşme 2 saat sürdü gerçekten fobim biraz gitti sanki. Size az ilaç yükleyeceğiz galiba dediler. Tekrar amh istediler . Eşimden daha detaylı sperm istediler ama ben eşimden hbrsiz gitmiştim. Eşim ise halen eylülde tüpe başlarız diyo. Benimse beklemeye ve her ay ay Bi stresi yaşamaya gücüm yok. Ama en azından aklımın bi köşesinde tedavi yeri acısından rahatladım

Ucret tahmini ne kdr tutucak

Yarin bi gidip sorcam asilama olurken dedim tüp için 3 yillik evlilik sartindan baska ne var eşinin sperm sayisi 5 mlyn alti olcak dedi tam detayli ogrenirim amh da varmi
Var canım işte en taze örnek ben eğer sigortamiz 900 gün olsaydı amh dan dolayı direk cikiyordu

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…