Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Trabzon da mısınız sizde

Tansel beye degerlerı attım ve klomen işe yaramış dedı dewam edın yanında koenzim alın dedı önerebilceğiniz en faydalı koenzim ne vardır , bunun yanına ek dedı

Eklentiler

• IMG_3968.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 44
Tansel beyle görüştüm koenzim kullan dedi bu ilacın yanında ,emıdox bılıyom çok ıymiş ama ilk bu ilacla basladık ıkı tane aldık bıtsın emodex baslarım bu ilacımızda e vıtamını var tekrar almama gerek var mı acaba

Eklentiler

• IMG_3628.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 39
Seda hanım var ona gıttınız mi ktüde o da cok basarılıymış , ve erkek sıkıntısı olunca rapor alınabılıyormuş tüp bebek içün
Farabi düşünmedim bize rapor çıkmıyor benim bir çocuğum var 4 senedir ikinci için uğraşıyorum.olmuyor.

Çok sevindim. Kiminle görüştün. Bende çok memnunum açıkcası. Çok rahat bir şekilde gidiyorum çok pozitif ayrılıyorum.

Farabi düşünmedim bize rapor çıkmıyor benim bir çocuğum var 4 senedir ikinci için uğraşıyorum.olmuyor.
Seda hanımla bi görüşün isterseniz çokta hastası var ve burda da ufuk hocayı çok öberdıler, dogru bi çocuk varsa olmuyor Rabbim yar yardımcınız olsun

Mg il görüntüsünü atarsan birşey diyebilirim. Nete baktım da bulamadım. Ama içeriğini okudum. Galiba pycenogenol var bu çok iyi bir antioksidandır. Hatta morfolojiye iyi geldiğini belgeleyen bilimsel çalışmalar var.

Seda hanımla bi görüşün isterseniz çokta hastası var ve burda da ufuk hocayı çok öberdıler, dogru bi çocuk varsa olmuyor Rabbim yar yardımcınız olsun
Evet bir daha ki ufuk beyde düşünüyorum ama önemli olan bence laboratuvar ve embriyolog.Ama iki tüp bebek sürecinde şunu farkettim her şeyden önemlisi kısmet Allah nasip etmişse gerisi boş.Kuzenimin eşi azosperm di ameliyatla 5 tane buldular ve ilk denemede Trabzon’da hamile kaldı Bende her şey çok iyi gitmesine rağmen olmadı.Bir daha kine pgt yaparız dedi doktor bakalım hayırlısı.

Kesınlıkle zamanı var , evet labaratuar embrıyog çok önemli ben istanbul memorıal düşünüyorum tüp bebeği aşılama içünde degerler artarsa emine sedayı düşünüyorum nasıp kısmet hersey Allahtan Rabbım tez zamanda nadıp etlesın koenzim Q10 kullandı mı eşiniz markası neydı

Şu azospemi vakaları beni çok etkiliyor. Birisi de eşi azospermi ama normal yolla çocuk sahibi olmuş. O bile çok şaşırmış. Druna bu nasıl olur benim eşim azospermi demiş. Mevlam yeterki ol desin. O ne büyük nelere kadirdir. O istemese yaprak bile düşmez o istemese dünya durur. Maneviyatımızı güçlü tutalım. İnşallah bizlerede nasip olur.

Amin inşallah canım ya valla kuzenime doktor yüzde 10 şans verdi ama nasip işte ilkinde tuttu ve kızı doğdu bile.Allahım inşallah bizlere de nasip eder.

Kullandı ben solgar almıştım .Bizim değerler yollar sonra toparlandı ama gene olmuyor.Bu süreçte çok şey yaptık ama sanırım en etkilisi yazın ağır bir zatürre geçirdi ondan sonra sigarayı bıraktı sanırım sigara bizi etkiledi.Ki biz iki yıl önce varikosel ameliyatı da olduk.

Çok sevindim. Kiminle görüştün. Bende çok memnunum açıkcası. Çok rahat bir şekilde gidiyorum çok pozitif ayrılıyorum.
Ya aslında ben senin dediğin gibi yücel beyden almıştım ama transferi var dediler ipek hn girdi. Çok tecrübeli olduğunu sanmam ama sağolsun o da çok detaylı baktı fakat ben başladığında süreci yücel beyle yürütmek istiyorum bu mümkün mü diye arayıp soracağım çünkü bu benim tercihim değildi

Birdahaki randevunda muhakkak belirt özellikle Yücel beyi istiyorum de. İstemediğin kişiye vermiyorlar özenli davranıyorlar. Sadece bazen işleri olduğunda ekstra drlara veriyorlar onu da sen tercih ediyorsun. Mesela gönül hocanın izinli gününe denk gelmiştim. Bana başka bir hekim tercihiniz var mı dedi o güne özel. Yücel hocayı seçmiştim.

Mrh arkadaslar biz yeni test yaptirdik sayimiz 21 milyon hareketliligimiz %5 e yukselmis ama morfolojimiz hala 0 yaptigimiz seyler galiba ise yariyo.genetik sıkntidan dolayi duzelme beklemiyordum acikcasi ama azda olsa cok sukur iyilesme gosteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…