Merhaba neler uyguladınız varıkosrl varmı eşinizdeMrh arkadaslar biz yeni test yaptirdik sayimiz 21 milyon hareketliligimiz %5 e yukselmis ama morfolojimiz hala 0 yaptigimiz seyler galiba ise yariyo.genetik sıkntidan dolayi duzelme beklemiyordum acikcasi ama azda olsa cok sukur iyilesme gosteriyor.
Canim bastan Allah razi olsun senden bilgini paylastin.bugun gittim 2 asilamadan sonra tup bebek yapılıyormuş tup bebeğe gittim .ordaki kiz 1.5 yllik evlisin esinin değeri iyi tup bebek olmaz bedava sana. ya 1.5 yil beklicen ya parali.dedim peki ya amh dedim durdu bi hiii oda oluyo benim hakkimi soylemiyo ya bilmesem göndercekti beni oyle.dedim burdami ozelmi vercem amh i . Kizda ben simdi senii amh gönderiyorum dusuk çıkarsa gel dedi 15 gun sonra cikcak testim ama sinir oldum kiza orda cikmazsa parali oluyo34 olcak canım
Canım 2-3 sonra çıkar test sonucun 15 gün dediğine bakma rabbim hepimizden razı olsun canımCanim bastan Allah razi olsun senden bilgini paylastin.bugun gittim 2 asilamadan sonra tup bebek yapılıyormuş tup bebeğe gittim .ordaki kiz 1.5 yllik evlisin esinin değeri iyi tup bebek olmaz bedava sana. ya 1.5 yil beklicen ya parali.dedim peki ya amh dedim durdu bi hiii oda oluyo benim hakkimi soylemiyo ya bilmesem göndercekti beni oyle.dedim burdami ozelmi vercem amh i . Kizda ben simdi senii amh gönderiyorum dusuk çıkarsa gel dedi 15 gun sonra cikcak testim ama sinir oldum kiza orda cikmazsa parali oluyo
Benim gittiğim merkez de raporlu yada raporsuz pek fiyat farkı yoktu ilaçlar açısından şanslıyım kardeşlerim geliş fiyatına alıyor 1.000 .1.500 fln oynadı fiyatCanim bastan Allah razi olsun senden bilgini paylastin.bugun gittim 2 asilamadan sonra tup bebek yapılıyormuş tup bebeğe gittim .ordaki kiz 1.5 yllik evlisin esinin değeri iyi tup bebek olmaz bedava sana. ya 1.5 yil beklicen ya parali.dedim peki ya amh dedim durdu bi hiii oda oluyo benim hakkimi soylemiyo ya bilmesem göndercekti beni oyle.dedim burdami ozelmi vercem amh i . Kizda ben simdi senii amh gönderiyorum dusuk çıkarsa gel dedi 15 gun sonra cikcak testim ama sinir oldum kiza orda cikmazsa parali oluyo
Burda hastane 3000 bin aliyo ilaclar 4000 gecik tutiyo dedi raporsuz. Raporlu hast 700 dedi ilaclarda 1000 kusur dedi sanki bakak amh ciksin bi olmazsa tanidik ecz aricam elimde de 11 tane merional 75 lil ilac kaldi tupte gecerli olurmu bilmem asilamadan kalanBenim gittiğim merkez de raporlu yada raporsuz pek fiyat farkı yoktu ilaçlar açısından şanslıyım kardeşlerim geliş fiyatına alıyor 1.000 .1.500 fln oynadı fiyat
Çok ilginç baya ucuzmus hangi şehir hangi hastane ben adanadayim kışla baskent de yaptırıyorum raporlu 6.500 hastane 2 bin civarında ilaçlar dedilerBurda hastane 3000 bin aliyo ilaclar 4000 gecik tutiyo dedi raporsuz. Raporlu hast 700 dedi ilaclarda 1000 kusur dedi sanki bakak amh ciksin bi olmazsa tanidik ecz aricam elimde de 11 tane merional 75 lil ilac kaldi tupte gecerli olurmu bilmem asilamadan kalan
Istanbul kanunide arastirma devlet hastanesi devlet hastanesi paralida yapiyo onun fiyatını verdim yukarda .ozelde a fiyatlar12 13 binden basliyo istada uygunları da var ama iyi bir hastnae fiyati 9000 tl kendi aliyo 4000 tl ilaçları tutiyo rapor girerse belki onlarsa 7000 6500 arasi dusus olir ben suan devletin hastanesinde tup bebek düşünüyorm raporim olursaÇok ilginç baya ucuzmus hangi şehir hangi hastane ben adanadayim kışla baskent de yaptırıyorum raporlu 6.500 hastane 2 bin civarında ilaçlar dediler
Öyle mi Allah rahmet eylesin bize iki seferde kullandığımızda verdikleri fayda etmişti mekanı cennet olsun
Öyle mi Allah rahmet eylesin bize iki seferde kullandığımızda verdikleri fayda etmişti mekanı cennet olsun
Sen nereden öğrendin canim?
Bu arada sana soracağım unutuyorum görüştün mu semra hanimla
O ne dedi .nasıl bir süreç izleyeceksiniz canim?
geçmiş olsun. fsh kaç peki ?kızlar merhaba eşimin fshı yüksekti kaan hoca merional iğne verdi bununla sağlıklı fsh artış ı olacakmış, değerleri biraz daha düZelirse tese yapılabilir dedi, bu şekilde başarılı sonuca ulaşan var mı
teşekkür ederim inş geçip gider hayırlısı ile bu günler, fsh aralığı 1-15 eşimin değeri 21. altıncı denememiz olacak şimdiye kadar hiç biri tese önermemişti,
Eşim öğrenmiş canım sosyal medyadan. Kardeşi belediye başkanıymış herkes taziye dilemiş falan eşim öyle öğrenmiş.Öyle mi Allah rahmet eylesin bize iki seferde kullandığımızda verdikleri fayda etmişti mekanı cennet olsun
Sen nereden öğrendin canim?
Bu arada sana soracağım unutuyorum görüştün mu semra hanimla
O ne dedi .nasıl bir süreç izleyeceksiniz canim?
Allah yardımcınız olsun. Azospermi topiğinde ki bayanlar daha çok yardımcı olabilirler. Bu yuvarlak hücre nedir? Normal sperm çıkışı hiç mi olmadı?sperm ilaç vs olmadığında tek tük çıkıyor ama ilaç kullanınca ikiyüzbin civarında yuvarlak hücre çıkışı oluyor, morf yüzde 99 bozuk valla ne yapıcam hangi dr güvenicem bilmiyorum ameliyat olup zarar verirlerse sonra hiç ümidimiz olmazsa diyr korkuyorum altıncı denememiz olunca ondan mı önerdi, ya da sağlıklı fsh artışı ile yapısı düzelirse ameliyat a gerek kalmayabilir mi az olsun ama sağlıklı olanlar artsın tüp yapılacak zaten
Fsh yüksekmiş daha da mı çok yükseltecekler? Düşürmeleri gerekmez mi?teşekkür ederim inş geçip gider hayırlısı ile bu günler, fsh aralığı 1-15 eşimin değeri 21. altıncı denememiz olacak şimdiye kadar hiç biri tese önermemişti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?