Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1 yıl önce 2018 Şubatta başarısız bir tüp bebek denememiz oldu ve bu denemeyi yaparken sperm dna hasarı ile ilgili hiç bilgimiz yoktu. Sonra Kan Aydos u araştırıp gittik, Sperm Dna Hasar Testi ve Ros Testi istedi ve yaptırdık 2018 Temmuz sonunda. ilk tahliller HRS Hastanesinde yapıldı ve Oksidatif Stres Yüksek, Sperm Dna Hasarı %90 kötü şeklinde çıktı. Sonra antioksidan tedavisi olarak Max-Seed tablet ve hormonal olarakta Klomen verdi. 40 gün bu ilaçları kullandık 2018 Eylül ortası bu sefer Düzen Lab. ta Sperm Dna Hasarı istedi ve sonuç %12 Sperm Dna Hasarı çıktı. Sonuçlarımızı tekrar Kaan Aydos a yolladık durumumuzu iyi buldu antioksidan tedavisi Max-Seed tablete devam edin Klomen i ise bırakın dedi ve 6 ay normal yolla sonra olmazsa tüp bebek dedi. Bu hasarın bu kadar kısa sürede antioksidan ve beslenme ile azalması bende şüphe yarattı 2019 Ocak başında tekrar Düzen Lab. da başka Sperm Dna Hasarı yaptırdık %7 hasar çıktı yani giderek düşmüştü. Bu 3-4 aylık süreçte normal yolla gebelik oluşmadı ve önümüzdeki haftaya yani 5 Şubatta tüp bebekte yumurta toplama yapilacak. 2019 Şubatta herşey olumlu ya da olumsuz sonuçlanmış olacak. Bu süreçte değişen tek şey belki de en önemlisi(?) sperm dna hasarının %7 ye düşmüş olması. zaman zaman spemiyogram testleri yaptırıldı sayı 5-6 milyon, hareketlilik %20-40, morfoloji kötü gibi sonuçlar alındı. Kaan hoca Sperm Dna Hasarı düzeldiyse önemli olan o demişti. Bu tüp bebek denemesi hen ilaç kullanımı(antioksidan) ve Dr un düzenli faydalı beslenme yöntemi altında tutar mı acaba.
Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Çok geçmiş olsun. Evet antioksidanla hasar hemen düşüyor. Benim eşimde Kaan hocanın hastası bizde DNA hasarı %18 çıktı bu sonuç güzelmiş ama ros %58 galan çıktı bu ise kötü olmasına rağmen DNA hasarına yol açmadığı için önemsenmedi. Bizde tüp bebeğe başlayacağız bize sperra ımpryl trantal vermişti 3 ay onları kullandık şimdi emodex kullanıyoruZ.
DNA hasarını neden tekrar hrsde vermediniz ben Ankara düzen lab hiç ama hiç güvenmiyorum. İnşallah bu kez güzel sonuç alırsınızZ
Tüp bebekte merkez ve laboratuvar çok önemli. Kaan hoca iyi bir ürolog ama laboratuvar ve hastaneler de dr kadar önemli.

İlk tedaviye gittiğimizde izmir den Ankara ya hoca hrs de istedi dna hasar testini. Sonra 1,5 ay sonra Ankara ya geri gel düzen de yaptir dedi ve 2. testten sonra daha başka teste gerek yok demişti. Ancak biz bu testi daha garanti görmek için bu sefer izmir ege lab in düzen lab ile anlaşmalı olduğunu duydum ve bu sefer ankara ya gitmeden testi izmir de verdik kargoyla yolladilar ve hasar daha da düşmüştü. Sonucta son 2 test düzende ama yine düşüş vardı 3. testte ve sonuca güvenmek istiyorum

Son düzenleme:
Bende hasekiye aldim tibbi genetige ayin 12 sine bakalim bana yapacak mi doktor test isticem dna hasari ve pıhtılaşma

Şimdi bende pazartesı gunune aldım öğleden sonra aç olmamıza gerek yoktur herhalde:)

Merhabalar eşi Astalife yada krilom QH kullananlar oldumu faydasını gördünüz mü
Merhaba, krilom omega 3’ten biz fayda gördük sanırım, ama sadece o mu etki etti bilemiyorum, k. boynuzu özü ile ceviz, badem, incir tüketti biraz eşim, bir de iki kutu progeny m, sonrasında da pregnacare conception kullanmaya başladı yeni.

Bakalım bana iğnemi hapmı verecek.
Hiç önemli değil bebeğim gelsin de ne verirse kullanırım hiç korkmam. Yeterki tutunsun bana.
Hem iğne hemde koraspirin verirler sanırım.insallah canım erken farkedilmesi çok iyi
Faktör 2 heterozigot mu homozigot mu ona bir bak

Canım baya bu noktada kendilerine geliştirmişler sistemli çalışıyorlar iyi bir merkez gercekten

Hem iğne hemde koraspirin verirler sanırım.insallah canım erken farkedilmesi çok iyi
Faktör 2 heterozigot mu homozigot mu ona bir bak
Sistemden baktım da sonuç yazmıyor. Telefondan baktım diye galiba. Bilgisayardan bakmam gerek. Bir de devlette yaptırdıklarım çıkarsa tam detaylı sonuçlar toplanır.

L Longway2015 bizi durumundan haberdar et canım.
İnşallah minnoş minnoş yumurtaların olmuştur.
Kuzularım ben çıktın ama biraz sersemlik ve hafif ağrım var. 5 yumurtam var. İnşallah sağlıklıdırlar. Dua eden güzel kardeşlerimden allah razı olsun.

Kuzularım ben çıktın ama biraz sersemlik ve hafif ağrım var. 5 yumurtam var. İnşallah sağlıklıdırlar. Dua eden güzel kardeşlerimden allah razı olsun.
Hayirli olsun tedavin canim. Insallah sagliklica dollenir hepsi. 2 embriyo mu transfer edilecek tek mi?
Saklicennet sen ne durumdasin canim cok takip edemedim subatta baslayacaktin adetini mi bekliyorsun?

Krilom neye faydası oldu hıza mı morfolojiye mi acaba

Krilom neye faydası oldu hıza mı morfolojiye mi acaba
Merhaba, eşimde hem hız hem morfoloji düşük çıkmıştı, progeny m’i günde 2 kez 1 buçuk ay kadar kullandıktan sonra test verdi, hız değerlerinde artış olmuştu, morfoloji de %3’ten %4’e çıkmıştı. Sonra progeny ile birlikte kriom omega 3’ü günde 1 kez kullandı. Sonra testi yinelemedik henüz ama toplamda 3 aylık takviye kullanımı sonrası Cuma günü idrar testinde pozitifi gördüm, bugün de değerim artmış, inşallah sağlıklı devam eder, henüz çok başındayız, inşallah da herkese faydası dokunur.

Rabbim onların arasından sana evlatlar nasip etsin inşallah canım arkadaşım.
Hayirli olsun tedavin canim. Insallah sagliklica dollenir hepsi. 2 embriyo mu transfer edilecek tek mi?
Saklicennet sen ne durumdasin canim cok takip edemedim subatta baslayacaktin adetini mi bekliyorsun?
Ben sana arada bir bakıyorum :) bu kez ne yapıyor acaba diye.. sıkı bütçe yapıyorsun galiba
Bende iyiyim çok şükür canım adeti bekliyorum merkeze gitmek için. Bir de pıhtılaşma testleri yaptırdım. 2 tanesinin sonucu çıktı bir gende hafif sorun varmış önlem alacağız dediler. Transferden önce öğrenmemiz çok iyi oldu çok sevindim.

Bugün 7. İğnemi vuracam çok fena akıntım var yumurta akı gıbı kasıklarım ağrıyor yarın kontrol bakalım hayırlısı
Kuzum bence bu güzel birşey bende de yumurtladığım zaman aşırı sümüksü akıntım oluyordu drlar hep çok güzel diyorlardı. Hadi hayırlısı olsun birsürü mini mini yumoşların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…