Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fsh yüksekmiş daha da mı çok yükseltecekler? Düşürmeleri gerekmez mi?
dr muz kaan hoca, bence de düşürmesi gerekli ama iğne vermiş ve bununla sağlıklı fsh artarak sperm kalitesinin artacağını yazmiş, azospermde de yazdım biz ne azoyuz ne değiliz sperm çıkışı olduğu için, ameliyat a gerek var mı bilen duyan yaşayan var mı

Bu konuda Kaan hocaya güveniyorum açıkçası. Vardır bir bildiği. Ameliyat konusunda bilgim Yok tek bildiğim sperm olanlara tese değilde tesa yapıyorlar.

Bu konuda Kaan hocaya güveniyorum açıkçası. Vardır bir bildiği. Ameliyat konusunda bilgim Yok tek bildiğim sperm olanlara tese değilde tesa yapıyorlar.
Saklicennet konuşmuştuk ya sizle bizim durumu dün öğrendim sizin dediğiniz gibi ilk önce tesa yapıyorlarmış. eğer sperm bulamazlarsa micro tese yapıyorlarmış.

bir sıkıntı çıkmazsa inşallah bu ay başlayalım istiyoruz. biz de merkez de kararsız kaldık onu araştırıyoruz. Konya

Kuzum şimdi gönül hoca aradı benden pıhtılaşma testleri istemişlerdi. Memorial da yaptırdığımın sonucu çıkmış faktör 2 de hafif sorun varmış kan sulandırıcı kullanacakmışım. İyi ki yaptırmışım ya bebeğimi kaybettikten sonra öğrenseydim çok ama çok üzülürdüm.

evet iyi olmuş gerçekten testi yaptırmanız. bende de çıktı faktör 2 mutasyon... homosistein testi sonucu 9,22 çıktı (referans aralığı 6-15)

Kızlar soğan kürü kullandınız mı adetin kaçıncı gününden sonra kullanılmalı acaba

İnşallah canim Allah ilk seferde hemen nasip etsin emeklerinin karşılığını hemen al insallah.

Çok şükür ki canım erken farketmisler.bende kullandım biliyorsun 9ay boyunca .
Çok bebeği tutan pıhtılaşma yüzünden kaybeden var canım iyi olmuş yaptirman

Birde canım hiç korkma o iğneden insan başta tereddüt ediyor yok kanama durmaz ,yok normal doğum yapamaz kan sulandırıcı kullananlar falan.
Ben 37.haftada bıraktım iğneyi 38+2 de normal doğum yaptım
İçin rahat olsun canım
Şimdi bu iğneyi düşük yapan herkese veriyorlar artık çoğu gebeye veriyorlarmis artık geçen hemşire arkadaşım dedi.bebege giden kan akımını kolaylaştırıyor daha iyi beslenmesini sağlıyor.ve gebelikte ödem sismede yapmıyor.

Kan pıhtılaşmasını devlet hastanesıne gıttım veremeyız dedı cunkı düşük yapmamışım ondan dolayı almam mümkün değil mi illa özelde mi yaptırmak gerekıyor kan pıhtılaşmadı genetık tüp bebege baslamadan yaptırayım istıyorum bnde

Ben egitim arastirmada tibbi genetik bolumunde yaptirdim.direk tupbebek tedavisine baslicaz yaptirmak istiyoruz dedim.direk istedi dr.

Bakalım bana iğnemi hapmı verecek.
Hiç önemli değil bebeğim gelsin de ne verirse kullanırım hiç korkmam. Yeterki tutunsun bana.

Ben eğitim araştırmaya gittim bana da öyle dedi asistan dr ama sonra ne oldu anlamadım bana yardımcı oldu hepsini yaptı. İnsiyatif kullandı.

Asıstandı bnımkıde ben çok sinirlendım sanırsam ondan da vermedı herkesın alabıldıgı şeyı ben nasıl alamıyorum dedım ondan sanırsam ama kesın bı dılle vermem dedı gıt dısarda yaptır dedı ben de sızı şıkayet etcem dedım

B Beyza_2018 canım ben bu hastaneden çok memnunum şuana kadar inşallah bebeğime vesile olurlar. Diğer hastanelerin dediklerinin tam tersini yapıyorlar onlar gerek görmedi ben pco hastasıyım diye gerek gördüler. Diğer hastane poliplerin ilaçlardan önce alınıp başlamak lazım dedi hatta taze transfer yapacaklardı hormonlara göre. Bunlar polipler zararsız yerde büyürlerse alınırlar şuan hiç gerek Yok dediler. Hatta diğer hastane hormon iğneleri polibi büyütmez dedi Semra hoca büyütebilir dedi. Rahim dinlendikten sonra bakarız eğer tehlike arz ederse alırız dedi. Ara verip transfer yapmak şart dedi.
Çok huzurluyum inşallah embriyolarımız sağlıklı olur ve bana hayırlı evlatlar olurlar. Allahım büyük ona güveniyorum tevekkül ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…