- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
Olabilir istersen sen birde tıbbi genetikten randevu al istanbulda memorialda tedaviye başlayacağım de gelmeden şu tetkikleri yapmam gerekiyormuş de ben sana özelden atayım tetkik isimlerini. Hatta pco hastasıyım o yüzden özellikle istiyorlar pco hastalarında görülme riski yüksek oluyormuş dersin. Ben pcoluyum dedikleri gibi de oldu. Sıkıntı çıktı ama çok Şükrü fazla değilmiş azmış.Asıstandı bnımkıde ben çok sinirlendım sanırsam ondan da vermedı herkesın alabıldıgı şeyı ben nasıl alamıyorum dedım ondan sanırsam ama kesın bı dılle vermem dedı gıt dısarda yaptır dedı ben de sızı şıkayet etcem dedım
Atatsanız çok sevenırım tüp bebekten çnce ben ve eşim hangı degerlerı vermeli , trabzonda varmış burdan yardımcı oldular bana sagolsunlar trabzonda farklı hastanede verılıyormuş buradı kadınlar klubu harıka bıyer hemen çözüm bulabılıyoruz çok şükürOlabilir istersen sen birde tıbbi genetikten randevu al istanbulda memorialda tedaviye başlayacağım de gelmeden şu tetkikleri yapmam gerekiyormuş de ben sana özelden atayım tetkik isimlerini. Hatta pco hastasıyım o yüzden özellikle istiyorlar pco hastalarında görülme riski yüksek oluyormuş dersin. Ben pcoluyum dedikleri gibi de oldu. Sıkıntı çıktı ama çok Şükrü fazla değilmiş azmış.
Kuzum benim allah yardımcın olsun. Etmezmiyim hiç. Dualarım seninle ve yumoşlarımla inşallah güzel kaliteli yumurtaların olsun inşallah.Kızlar benim yarin yumurta toplama işlemim olacak 11 de dua eder misiniz bana ?
Pcos olanlara yapılıyor ama normal hastalara nasıl bir Yol izleniyor bilmiyorum.Arkadaslar rahim dinlendirmeyi rutinde yapiyorlarmi yoksa dr kendimi karar veriyo hastaya gore
Eşimden birşey istemediler ama kromozomlara da bakılabilir.Atatsanız çok sevenırım tüp bebekten çnce ben ve eşim hangı degerlerı vermeli , trabzonda varmış burdan yardımcı oldular bana sagolsunlar trabzonda farklı hastanede verılıyormuş buradı kadınlar klubu harıka bıyer hemen çözüm bulabılıyoruz çok şükür
Dualarım sizinle Rabnim nasip eylesin inşAllahKızlar benim yarin yumurta toplama işlemim olacak 11 de dua eder misiniz bana ?
Siz de Trabzonda mısınızBende kasim ayinda hemotoloji bölümünde bağışıklıga baktırmıştım orda plt testi varmis ama baska bi adi daha varmi olmazsa bende kanunide tibbi genetik vardi sanki istiyim pıhtılaşma icin kısaltmaları ne diye geciyo testlerinizin dökümünde
Istanbul benSiz de Trabzonda mısınız
Tüp bebekte bağışıklık ne için istenılıyor acaba eşten de istenılıyor muIstanbul ben
Yok ben hemotolojiye baska bise icin gitmistim dr onuda yaptirmis oldugunu gordum plt diye kisaltmalarda vardi omu pihtilasma icin bilemedimTüp bebekte bağışıklık ne için istenılıyor acaba eşten de istenılıyor mu
Vala bende sana zahmet ozelden tetkid adlarini bana da copy paste yaparsan cok sevinirimOlabilir istersen sen birde tıbbi genetikten randevu al istanbulda memorialda tedaviye başlayacağım de gelmeden şu tetkikleri yapmam gerekiyormuş de ben sana özelden atayım tetkik isimlerini. Hatta pco hastasıyım o yüzden özellikle istiyorlar pco hastalarında görülme riski yüksek oluyormuş dersin. Ben pcoluyum dedikleri gibi de oldu. Sıkıntı çıktı ama çok Şükrü fazla değilmiş azmış.
Plt kanamaya yatkinligi gosteren bi test ama pihtilasmA daha detayli onu yaptirin mutlakaYok ben hemotolojiye baska bise icin gitmistim dr onuda yaptirmis oldugunu gordum plt diye kisaltmalarda vardi omu pihtilasma icin bilemedim
Yok bunlar değil. Çoğunu sağlık ocağı yapıyor.Bnde Tüp bebek merkezi bu değerleri istemişti yaptırmadım daha ama genetik pıhtı galiba yok bunlarda
Yok bunlar değil. Çoğunu sağlık ocağı yapıyor.
Amh yi yapmıyor eğer memorial düşünüyorsan amhyi dışarıda yaptırma. Kendi merkezlerinde istiyorlar.[/QUOT Evet memorial doğru amh farklılık gösteriyor orda yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?