Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin ins canim cok tsk ederim.

Hayırlı olsun. İnşallah bu kez mutlu bir başlangıç olur sizin için.
Amh değerinde çok iyi çıkmış. Öncesi hazırlık için birşey kullandın mı?

Mrh tedaviniz hayirli olsun.Allahim ins.hayirli sonuclanmasini nasip etsin.bizde nisanda gitmeyi dusunuyoruz ins.merkezle gorusmeye.ilac raporunu kim cikartiyo acaba.tup bebek merkezimi
Teşekkür ederim, inşallah. Ben Ankara üniversitesinde başladım, takibimi oranın hocalarından biri yapıyor, belgeleri topladık götürdük, şartları sağladığımız için rapor çıktı.

Hayırlı olsun. İnşallah bu kez mutlu bir başlangıç olur sizin için.
Amh değerinde çok iyi çıkmış. Öncesi hazırlık için birşey kullandın mı?
Teşekkür ederim, bakalım hayırlısı Amh adetliyken bakılınca daha yüksek çıkarmış, siklusun sonuna doğru bakılınca düşük çıkarmış. Benim önceki değer sonuna doğru idi. Ne üzülmüştüm o sonuca. Yumurta çok çıkıyor ama demekki kalitesiz diye, halbuki alakası yokmuş, hafif polikistikmişim, bu değer normaldir dedi hoca. Hazırlık döneminde bir şey kullanmadım. Tedavinin başından bu yana decavit önerdi doktor, onu kullanıyorum multivitamin olarak.

Merhabalar. Bugün yumurta toplama işlemi yapıldı 10 tane iyi göründügu söylendi. Sperm örneğimizde verildi geçen yıla göre çok büyük oranda dna hasarsiz(%7) ve iyi bir beslenme ile verilmiş şekilde. Bakalım kaç günlük bir embriyo oluşacak ve kaçıncı gün transfer olacak. İnş hepimiz bu süreci olumlu bir şekilde atlatiriz

Merhaba, şimdiden gözünüz aydın, inşallah bundan sonrası da hayırlısı ile müjdeli haberle gelir.

Bu topik çok enteresan. Herkez bir anda hamile kalıyor ya da uzun süre gebelik gözlemlenmiyor veya herkes bir anda tüp bebeğe başlıyor. :)
Bir çoğumuz Ocak ayında başlayacaktık fakat yine birçoğumuz bende dahil şunata kaldık. Bu sayfada dombili_xl hamile kalarak açılışı yaptı diye düşünüyorum. Çünki fark ettimde bir hamile kaldıktan sonra fazlaca hamile kalınıyor. Sezonluk galiba
Darısı bizlere inşallah.

Bende hamile kalır mıyım acaba Saklicennet ????
Eskiden tek endişen gebe kalabilir miyimdi , şimdi birde hamile kalacak mıyım, kalırsam sağlıklı ilerleyecek mi , trombositlerim düşer mi , risk oluşur mu vs.....

Birşeyi hem çok istemek hemde istememek bu olsa gerek.... Rabbim hepimiz için ne hayırlı ise onu nasip etsin inşşşşşşş

Kizlar amh 2.81 cikti .vala 3 güne cikti sonuc kadinda 10 gun diyordu. refr .0711 ve 7.58 arasi adetin 3 gunu bakildi
Saklicennet sanirim parali tüp olcak elimde 11 tane asilamadan merional 75 var kabul edeceğini bilsem hastaneye 3000 tl yatiririm

İnşallah inşallah olacak... herkesin başka bir endişesi var işte... bende acaba embriyom oluşacakmı 5. Güne gidecek mi?
Rabbim hepimiin yardımcısı olsun.

İyi çıkmış. Benim de sonucum hemen çıkmıştı.
Son yazdığında ne demek istediğini anlamadım. Kusura bakma sana zahmet tekrar yazsana hiçbirşey anlamadım.

İyi çıkmış. Benim de sonucum hemen çıkmıştı.
Son yazdığında ne demek istediğini anlamadım. Kusura bakma sana zahmet tekrar yazsana hiçbirşey anlamadım.
Tup bebek ilaclari pahali ya elimde asilamadan kalan 11 tane ilac kaldi doktor onlari kabul edermi tup ve asilama ilaclari aynimi farklık oluyormu fazla .bilgin varmi .devlette tup 3000 ilaclar 4000 tl tutuyo ondan sordum

Tup bebek ilaclari pahali ya elimde asilamadan kalan 11 tane ilac kaldi doktor onlari kabul edermi tup ve asilama ilaclari aynimi farklık oluyormu fazla .bilgin varmi .devlette tup 3000 ilaclar 4000 tl tutuyo ondan sordum
Şimdi anladım. Ben kabul ediyor diye biliyorum çünki arkadaşlar kalan ilaçları birbirlerine veriyorlar.
Devlette raporsuz mu bu fiyat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…