- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Amh 0.96 ya düşmüş yaaa görmedin sanırım aslında bende tam anlayamadım ilk gittigimde sağda 7-8 solda 3-4 yumurta var demişti igneleri adetin 5. Günü vurmaya başladım 8 gün biraz ihmallikmi var die düşünüyorum çünkü hiç kontrola çağırması yumurta gelişimini görmedi doz değişimi olmadı hep 300 vuruldum kontrol a gittim tmm sağda 3 solda 3 yumurta var dedi hatta boyutları 19 20 21 gibiydi 6 yumurta var dendi ama E2 hormonu 745 çıkınca anladım ki 3 yumurta var yumurtalarimi başka doktor topladı mesela kendi hastanede yoktu hiç görmedim doktoru ama ilk görüşmemiz de hepsini sorucam inşallahSuskun Ceylan kuzum ya neden 3 tane acaba ters giden birşey mi oldu?
İnşallah en az biri sana evlat olur. Allahım güzel gönlüne göre versin.
Evet anestezi ile alınıyormus çıkınca çok ağrım oldu hatta zorla kendime geldim ağlamisim :) inanki kimse bişe demedi henüz doktoru da görmedim hemşireyi de görmedim bende anlamadım noluuorGeçmiş olsun, diğer yunurtalar olgun değilmiymiş? anestezi vermeden mi yaptılar?
Amiiin inşallahBu topik çok enteresan. Herkez bir anda hamile kalıyor ya da uzun süre gebelik gözlemlenmiyor veya herkes bir anda tüp bebeğe başlıyor. :)
Bir çoğumuz Ocak ayında başlayacaktık fakat yine birçoğumuz bende dahil şunata kaldık. Bu sayfada dombili_xl hamile kalarak açılışı yaptı diye düşünüyorum. Çünki fark ettimde bir hamile kaldıktan sonra fazlaca hamile kalınıyor. Sezonluk galiba
Darısı bizlere inşallah.
Geçmiş olsun kuzum. Ne yazık ki o görünen bütün yumurtalara rağmen toplanan az oluyor. İnşallah o 3 yumoş sağlıkla döllenip transfere hazır hale gelir. Benimde opu sonrası ağrım olmuştu. İlaç vermişlerdir zaten.Sağol canım 3 yumurta varmış topladilar yeni geldim eve baya ağrım var
Dün akşam seninle konuştuktan sonra eczaneye gidip hem progenym hemde krill oil aldım:) sede canım iyi bak kendine:))görüşürüz.Canım çok sağol, inşallah hep hayırlı haberlerle geliriz, progeny m’i hız ve morfoloji için alıyordu eşim, DNA hasarına bir kez bakılmıştı, onda da %11 gibi bir oran çıkmıştı diye hatırlıyorum, çok yüksek sayılmıyordu. Eğer bir yan etki denyaşamadıysanız bence 2. yi almakta fayda var, bizde 3 ay kullanımdan sonra ilk defa pozitifi gördük. Bir de omega 3 almıştık. İnşallah hepimizin dileğini verir Rabbim en hayırlı zamanda, görüşürüz, kendine iyi bak
Her sabah arayıp haber veriyorlar aslında yumurtaların durumunu. Transfer zamanı verdikleri bir belgede hem yumurtaların bölünmüş haldeki fotoğrafları vardı hem de spermle ilgili bilgiler.Merhaba. Yumurta toplama esnasında ki spermin sayı hız morfoloji değerleri söylemedi bize. SadeCe ocak ayındaki sperm dna hasar testinin %7 olduğunu biliyoruz. Bize tek söylenen 10 yumurtadan 8 i işlem görmüş 6 sı 1.gün de dollenmis durumda. 3. Gün tekrar konuşalım denildi. Hepsi bu. Yumurta kaliteleri ve sperm değerleri hakkinda bilgi veriliyor muydu ki
Ahhhhh bu merkezler ahhhhhh. 5. Günü nasıl başlanıyor ben 2. Günü başlanıyor diye biliyorum.Amh 0.96 ya düşmüş yaaa görmedin sanırım aslında bende tam anlayamadım ilk gittigimde sağda 7-8 solda 3-4 yumurta var demişti igneleri adetin 5. Günü vurmaya başladım 8 gün biraz ihmallikmi var die düşünüyorum çünkü hiç kontrola çağırması yumurta gelişimini görmedi doz değişimi olmadı hep 300 vuruldum kontrol a gittim tmm sağda 3 solda 3 yumurta var dedi hatta boyutları 19 20 21 gibiydi 6 yumurta var dendi ama E2 hormonu 745 çıkınca anladım ki 3 yumurta var yumurtalarimi başka doktor topladı mesela kendi hastanede yoktu hiç görmedim doktoru ama ilk görüşmemiz de hepsini sorucam inşallah
Biz 3 yılı çoktan aştığımız için o kadar ayrıntısını bilmiyorum malesef.2 asilama oldu sonra zaten bizde isin yok dedi tupe yonlendirdi . Tupteki kiz senin parali dedi evraklara bakti.Sperm iyi cikto 5 mlyn alti degil en son testte yıkamadan sonra bile 14 ml ondan öncekilerde 1 2 mlyn du yıkamadan sonra . Acaba dedim asilama 2 kere oldu tutmadi sebepsiz diyip rapor alirmiyim yoksa sebepsiz Infertilite 3 yilmi dolmasi lazim .
Canım sen nerede yaptırdın tüp bebeği? Hiç kontrole çağırmaması çok ilginç. Ben adetin 3. Günü başladım o günden itibaren toplam 3 kez kan verdim, 4 kez de kontrol oldum. 2. Kontrolde önden büyüyen yumurtalar çatlamasın diye cetrotide diye ayrı bir iğneye başladım. Daha önceki tedavilerde de yumurta toplamadan sonra öyle çok ağrım olmadı.Evet anestezi ile alınıyormus çıkınca çok ağrım oldu hatta zorla kendime geldim ağlamisim :) inanki kimse bişe demedi henüz doktoru da görmedim hemşireyi de görmedim bende anlamadım noluuor
5.gün biraz geç olmuş ogüne kadar muhtemelen 2 3 yumurta önden gidiyordu 300 doz vurunca da onlar daha cabuk büyüdü. İhmal var bence,benim 3.tedavide öyle oldu zaten adetin başında önden giden yumurtalar vardı yüksek doz kullanıldı ve olgun yumurtam az cıktı.Ahhhhh bu merkezler ahhhhhh. 5. Günü nasıl başlanıyor ben 2. Günü başlanıyor diye biliyorum.
moonlovers canım Ceylan’ın yazdığına sende bir yorum getirsene senin denemelerin oldu daha bilgilisin.
Nasıl kontrole çağırmaz ya ilk defa duyuyorum böyle birşey kan alması hormonlara bakması lazım, ona göre ilaç dozu ayarlaması lazım bunları sorun gittiğinizde .Nerede oldu tedaviniz ?Amh 0.96 ya düşmüş yaaa görmedin sanırım aslında bende tam anlayamadım ilk gittigimde sağda 7-8 solda 3-4 yumurta var demişti igneleri adetin 5. Günü vurmaya başladım 8 gün biraz ihmallikmi var die düşünüyorum çünkü hiç kontrola çağırması yumurta gelişimini görmedi doz değişimi olmadı hep 300 vuruldum kontrol a gittim tmm sağda 3 solda 3 yumurta var dedi hatta boyutları 19 20 21 gibiydi 6 yumurta var dendi ama E2 hormonu 745 çıkınca anladım ki 3 yumurta var yumurtalarimi başka doktor topladı mesela kendi hastanede yoktu hiç görmedim doktoru ama ilk görüşmemiz de hepsini sorucam inşallah
Kanamanın başladığı gün 1. Gün sayılıyor hatta öğleden sonra 4 5 ten sonrasını yada akşam oldu diyelim ertesi günü 1. Gün sayıyorlar. Benim iki gün falan kahverengi lekelenmem olur onu saymam aktif kanamanın başladığı anı sayarım-Pandora- moonlovers kızlar dr bana adetin 2. Günü gel dedi ama benim ilk gün akıntı gibi geliyor 2. Ve 3. Günü çok yoğun oluyor ben şimdi 3. Günü mü gideceğim. Benimde yumurtalar önden gitmese bari...
Hayırlı olsun inşallah hamilelik haberini alırız.Kızlar transferim oldu. Hayırlısı inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin.
Suskun Ceylan canım inşallah 3 ünden biri olsun yeter. Şu an stres olma.
Rabbim yüzünü güldürsün inş,Kızlar transferim oldu. Hayırlısı inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin.
Kıyamam kuzum. Evet biraz ağrılı uyanılıyor anlayabiliyorum seni. Doktor nasıl kontrole çağırmadı anlamadım o kısmı. Uzakta olduğumuz halde birkaç gün arayla sürekli kontrol vardı. Benimde erken tepki vermiş yumurtalar bu sefer baskılayıcı iğne uyguladılar. Sen iyi ol da sonra konuşursunuz bunlarıEvet anestezi ile alınıyormus çıkınca çok ağrım oldu hatta zorla kendime geldim ağlamisim :) inanki kimse bişe demedi henüz doktoru da görmedim hemşireyi de görmedim bende anlamadım noluuor
Kuzum dediğin gibi oldu benim 3. gün gittim. Sorun yapmıyor doktorlar 2. veya 3. günü olması yeterli. Rahmi kontrol edip test istiyorlar. İnşallah güzel başlayıp güzel ilerleyecek tedavin. Hiç sıkıntı yapma şimdiden-Pandora- moonlovers kızlar dr bana adetin 2. Günü gel dedi ama benim ilk gün akıntı gibi geliyor 2. Ve 3. Günü çok yoğun oluyor ben şimdi 3. Günü mü gideceğim. Benimde yumurtalar önden gitmese bari...
Canim hayirli olsun tedavin Rabbim ins.hayirlisiyla pozitifi gordurur.taze transfer oldu galiba seninki.nerde yaptirmistin tedaviyiKızlar transferim oldu. Hayırlısı inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?