Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok iyi amh canım ilaçlar doktorun vicdanına kalmış anlaşmalı olduğu firma yoksa ki cogunun var kabul edebilir ben 2 aşılamada farklı iğne tüp bebek tedavisi farklı iğne kullandım

Kizlar bisey sorcam bilgisi olan varmi 2 kere igneli asilama oldu tutmadi esimin degerleri benim amh normal 3 yillik evlilik yok sebepsiz Infertilite den rapor almak icin 3 yillik evlilik sartmi olcak 2 basarisiz asilama olirmu tup bebekdeki kiz 3 yil evlilik eşinin degeri dedi başından savdi amh ben söyledim acaba 2 asilama tutmayinca sebepsiz olurmu 3 yil evlilik mi sarti geliyo ona rapor çıkarmak icin

Merhaba. Dün yumurta toplama ve sperm örneği verme işlemleri yapılmıştı. Bugün embriyolog ile telefon da konuştuk. Toplanan 10 yumurtaydi. Bunların bugün sabah 24 saat sonunda önce 8 tanesinin döllenip 6 embriyonun şuan yoluna devam ettiği ve cuma günü yani 3. günü tekrar aramasini ve gidişatla ilgili son kararın söylenecegi aktarıldı transfer yada başka bir bilgi olsa gerek. Sanki biraz sevimsiz bir gidişat gibi geldi. Sanki yumurta ve sperm kaynaklı sıkıntı var gibi ya da bu kadar eleme normal mi bilemedim. Oysa sperm dna hasarı %7 lere kadar düşünce umutlamistik. Yumurtarda mı beklenmeyen bir durum gelişti yoksa. Ne bileyim içinden çıkılmaz sorular girdabındayım

Sperm ya da amh çok düşükse 3 yıla gerek yok. Sizin durum için 3 yıl gerekiyor ya da 3 aşılama sonrası sanırım.

Kızlar dün gece çatlatma iğnesini oldum, yarın yumurtalar toplanacak. Kötüyü görmeye o kadar alıştım ki fazla umutlanmamaya çalışıyorum.

Sayınız ve hızınız verdiğiniz testde nasıldı?
Üzülme sakın ben on küsür yumurtadan 5. Güne sadece 4 tane giden tanıyorum. Bir bebeği kucağında biri de karnında. Önemli olan sağlıklı olmaları sağlıksızsa zaten elensinler. Transferde negatif almaktan iyidir. Hele ki şimdi transfer olacaksan pozitif ol lütfen.

Kızlar dün gece çatlatma iğnesini oldum, yarın yumurtalar toplanacak. Kötüyü görmeye o kadar alıştım ki fazla umutlanmamaya çalışıyorum.
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu kez olacak.
Sperm canlı olsun yeter diyorlar. Sizde de maaşallah %50 canlı. O zaman olmaması için bir sebep Yok. :)

Merhaba. Yumurta toplama esnasında ki spermin sayı hız morfoloji değerleri söylemedi bize. SadeCe ocak ayındaki sperm dna hasar testinin %7 olduğunu biliyoruz. Bize tek söylenen 10 yumurtadan 8 i işlem görmüş 6 sı 1.gün de dollenmis durumda. 3. Gün tekrar konuşalım denildi. Hepsi bu. Yumurta kaliteleri ve sperm değerleri hakkinda bilgi veriliyor muydu ki

10 yumurta da 6döllenme iyi boşuna stres yapıyorsunuz. Toplanan yumurtaların hepsi olgun olmuyor sonuçta .hergün arayıp bilgi vermiyorlar moralinizi bozmayın derim.

Sperm ya da amh çok düşükse 3 yıla gerek yok. Sizin durum için 3 yıl gerekiyor ya da 3 aşılama sonrası sanırım.
2 asilama oldu sonra zaten bizde isin yok dedi tupe yonlendirdi . Tupteki kiz senin parali dedi evraklara bakti.Sperm iyi cikto 5 mlyn alti degil en son testte yıkamadan sonra bile 14 ml ondan öncekilerde 1 2 mlyn du yıkamadan sonra . Acaba dedim asilama 2 kere oldu tutmadi sebepsiz diyip rapor alirmiyim yoksa sebepsiz Infertilite 3 yilmi dolmasi lazim .

Hastaneden hastaneye değişiyordur bilgi verip vermemeleri.
Normalde siz ölçtüğünüzde ne kadardı sayı hız merakımdan soruyorum. Bence şuan iyi gidiyor yumoşlar inşallah 5. Güne giderler.

10 yumurta da 6döllenme iyi boşuna stres yapıyorsunuz. Toplanan yumurtaların hepsi olgun olmuyor sonuçta .hergün arayıp bilgi vermiyorlar moralinizi bozmayın derim.
Teşekkür ederim. İnş bu 6 sı yoluna devam eder en azından bikaçida 5. gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…