Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizim yumurta toplanmadan yarım saat önce eşimden örnek aldılar sonra yumurtalarim toplandı öyle ayrı şekilde bekletmiyorlar benim 3 yumurtadan 1 tanesi dollendi diğer ikisi neden döllenmedi diye sordum onu tam olarak bilemeyiz dedi yumurtadan dolayida döllenmemis olabilir spermden dolayida olabilir dedi bugün yine aradılar sağlıklı ilerliyormus yarın transfer edilcek
Himm yani dollenmeden sonrasini kast etmisiniz bn sadce yumurta deyince dollenmeden oncede mi yumrtalrda sorun olusyor sandm .. ins o bitane señinle kalacak canim

Merhaba arkadaşlar bu sonuçlara göre nedir bi bakabilirmisiniz :(

Eklentiler

• 20190209_131656.webp
    20190209_131656.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 46
Bende orayi dusunyorum gogsen hoca vardi sanirim .. suan nasil ilerliyor duruun var m bi gelisme .. ne kadara maal oldu canim sana tedavin.
Evet göğşen hoca. Nasıl ilerliyor bilmiyorum bekliyorum transferden sonra. Rapor çıktı 8 bin civarı tuttu sanırım

Son düzenleme:
:dua:Merhabalar. Şimdi bu bizim transfer edilen 7. Hücreli 2. Kalite 1 tane embriyonun etrafında 2-3 tane daha küçük hücreleri daha varmış, iyi bişey mi acaba. nasıl oluyor bilgi sahibi olan var mı. Bu tutar mı ki

Back
X