Kontrollere göre karar veriyorlar canım. Ama kabaca yumurtlama zamanından sonraki haftaya denk geliyorKızlar tüp bebekte transfer adetin kaçıncı günü oluyor Benim ikinci regl ile olacak transfer, Mart’ta olur tahminen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontrollere göre karar veriyorlar canım. Ama kabaca yumurtlama zamanından sonraki haftaya denk geliyorKızlar tüp bebekte transfer adetin kaçıncı günü oluyor Benim ikinci regl ile olacak transfer, Mart’ta olur tahminen ?
2 günüm var geldi gelecek. :)Diğer hafta kuzum. Bu hafta uzun geçecek anlayacağın. Senin adet ne zaman? Hadi şubat bitiyorSenin adet araları uzun zaten. İnşallah güzelce ilerleyip transfer gününü beklediğimiz zamanlarını görürüz
![]()
Kuzum bir arkadaş var tek embriyosu kalmış dr ona ümit bile vermemiş hücre sayısı azmış. O da zaten tutmaz diye herşeyi yapmış hiç oturmamış bile şimdi yavrusu kucağında. Rabbim yeterki ol desin sen rahat olmalısın stres yapma. Çok ayakta kalma bağırma yükseğe uzanma ağır kaldırma wc problemi çekme beslenmene dikkat et. Allah nasip ederse her şekilde olur bol bol dua et.Canıııımmm teşekkür ederim inşallah test gününde mutlu oluruz.
Ya beni bi rahatlatın ben içimi hep bir şeyler yiyor. Tam rahatım diyorum. Gene aklıma geliyor. Hasta gibi çok yatmadım da acaba yanlış mı yaptım. Ne bileyim off.
Haftaya pazartesintes günüm.
Münnoşlarımız derken longun ve aybalamınküni de kastettim :) inşallah senin tek ama bir olsun bizim olsunİnşallah daaa 1 tanecik vardı onu koydu doktor :)
Rahat ol kuzum. Yatmakla veya yatmamakla ilgisi yok. Merkezden sadece şunu önerdiler bana şu adan itibaren kendini hamile gibi düşün. Sadece abartılı hareketlerden kaçın onun dışında günlük hayatına devam et. Sürekli yatıldığında rahme kan gitmediği söyleniyor zaten. Zaten jel yüzünden ilk gün bile kalkıp yürüdüm ben. Allah nasip edecek olduktan sonra hiç bunların önemi yok. İnşallah hepimizin kaderine yazılmıştır minnoşlarımızCanıııımmm teşekkür ederim inşallah test gününde mutlu oluruz.
Ya beni bi rahatlatın ben içimi hep bir şeyler yiyor. Tam rahatım diyorum. Gene aklıma geliyor. Hasta gibi çok yatmadım da acaba yanlış mı yaptım. Ne bileyim off.
Haftaya pazartesintes günüm.
Amin canım amin inşallah. Bende çok heyecanlıyım. Bugün ayva alacağım :) bir hadiste okumuştum hamileliğinde ayva yiyen kadının çocukları güzel olurmuş. Bende ayva yemeğe başlayacağımSaklicennet sevindim kuzum heyecanlandım senin adına. Haydi hayırlısı olsun. Güzel olacak inşallah her şey
Öyle miymiş kuzum bu ara bende takmıştım ayvayaAmin canım amin inşallah. Bende çok heyecanlıyım. Bugün ayva alacağım :) bir hadiste okumuştum hamileliğinde ayva yiyen kadının çocukları güzel olurmuş. Bende ayva yemeğe başlayacağım
Annem bana hamileyken çok yemiş :)))) bende mi güzelim acaba.Sağlıklı olsunlar da ama hadisse bilindik birşeyi vardır muhakkak
![]()
Sen zaten güzelsin maşallahhhhAmin canım amin inşallah. Bende çok heyecanlıyım. Bugün ayva alacağım :) bir hadiste okumuştum hamileliğinde ayva yiyen kadının çocukları güzel olurmuş. Bende ayva yemeğe başlayacağım
Annem bana hamileyken çok yemiş :)))) bende mi güzelim acaba.Sağlıklı olsunlar da ama hadisse bilindik birşeyi vardır muhakkak
![]()
Zeynebim sen çok şükür kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. İnşallah bu sefer sonuna kadar sağlıkla ilerler. Rabbim nasip etsin en uygun zamanda23-24 Şubat adet tarihim. İnş bu tarihten sonra bende adam akıllı çalışmalara başlıycam hayırlısıyla. Eşimin değerleri ne alemde bilmiyorum. Bazen korunmasız ilişki oluyor eşim zaten olmaz boşver diyor ve gerçektende olmuyor. O amcadan (gerçi rahmetli oldu rabbim mekanını cennet etsin ) o eczaneden yine ilaçları tedarik edicez, emodex alıcaz, keçi boynuzu kürü deneyeceğiz bakalım. 4-5 ayı bulur düzelmesi muhtemelen. Bende inafolic başladım günde 1 tane. Ya inafolic bile 68 tl olmuş emodek 225 tl oy allahım sen yardım et hepimize inşşşş![]()
Evet canım onu da bişiyorum. O aşamaya gelirsem onu da deniyeceğim birde arjinin tutunmayı sağlıyormuş. Bir parça bitter yiyin hergün :)Öyle miymiş kuzum bu ara bende takmıştım ayvayaDevam o zaman. Bir de bu tutunma süreçlerinde ananas diyorlar aklında olsun. Hem suyunu hem kendini yiyorum her gün
Sağol canım arkadaşım. :) bol bol meyve yiyorum ayvayı da ekledim.Sen zaten güzelsin maşallahhhhayva fikri güzel bence. Al cnm bol bol tüket inş annesi gibi güzel olur bebişlerin
![]()
İnşallah cnm. Rabbim inş hepimize sağlıklı hayırlı iyi evlatlar nasip eder...Zeynebim sen çok şükür kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. İnşallah bu sefer sonuna kadar sağlıkla ilerler. Rabbim nasip etsin en uygun zamanda![]()
Tmm cnm ona da bi bakayım inş. Rabbim inş hepimize nasip eder. Haber geliyor ya şenlenecek buralar inşEvet canım onu da bişiyorum. O aşamaya gelirsem onu da deniyeceğim birde arjinin tutunmayı sağlıyormuş. Bir parça bitter yiyin hergün :)
Ben bir aydır hergün portakal kivi süt ürünleri özellikle ayran nar falan tüketiyorum yumoşlar için. Haha herşey yumoşlar için
Sağol canım arkadaşım. :) bol bol meyve yiyorum ayvayı da ekledim.
Bizim amcanın eczanesinden birşeyler alacaksın ya bir kaç arkadaş yanıklar baharatın takviyelerini de çok meht ediyorlar aklında bulunsun bir araştır. İnşallah sağlıkla ilerleyen meleklerin olur.
Kuzum ilk 2 gün yattım ama ne bileyim kalktım yemek yedim işte. Yavaş yavaş küçük işler yaptım. Dün sonra kendimi kötü hissettim sonra dayanamayıp eşimle tatlı yemeye çıktım. Bana da jel değil de fitil veriyor doktorum progestanın. Onu kullanıyorum. Allahım inşallah nasip eder bizlere. Mutlu mutlu haberler alırız. Bugün adet olacakmışım gibi ağrılarım var anlamadım. Gazdan ölüp gideceğim zatenRahat ol kuzum. Yatmakla veya yatmamakla ilgisi yok. Merkezden sadece şunu önerdiler bana şu adan itibaren kendini hamile gibi düşün. Sadece abartılı hareketlerden kaçın onun dışında günlük hayatına devam et. Sürekli yatıldığında rahme kan gitmediği söyleniyor zaten. Zaten jel yüzünden ilk gün bile kalkıp yürüdüm ben. Allah nasip edecek olduktan sonra hiç bunların önemi yok. İnşallah hepimizin kaderine yazılmıştır minnoşlarımız
Arjinin önemli diyorlar canım aklında bulunsun.Bunları düşününce diyorum sakin haklısın aslındaSaklicennet kuzum. Bağırmamak işte hadi bakalım yarin okula gidince göreceğim. Ayakta kalma kısmı da hayırlısı
okul iki gün rapor almıştım başlıyorum yarın artık
Ben de her gün nar suyu içiyorum ama meyve galan yeriz eşimle hep de. Başka aklıma bir şey gelmiyor.ananas da yedim her gün olmasa da.
İnşallah bu kez güzel sonuçlanır. Yavrularınız sizlere sıkı sıkı tutunur.Selam kızlar bu sabah benim transferim de oldu. İki tane transfer ettiler. 12 günlük şafak başladı.
Bu süreçte ben de her gün ananas, kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum, ilk 2-3 gün yatıp dinleneceğim sonra biraz ayaklanırım.
İnşallah2 günüm var geldi gelecek. :)
Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah üçünüz de gebe kalırsınız uğraşlarınız son bulur.
Kuzum bir arkadaş var tek embriyosu kalmış dr ona ümit bile vermemiş hücre sayısı azmış. O da zaten tutmaz diye herşeyi yapmış hiç oturmamış bile şimdi yavrusu kucağında. Rabbim yeterki ol desin sen rahat olmalısın stres yapma. Çok ayakta kalma bağırma yükseğe uzanma ağır kaldırma wc problemi çekme beslenmene dikkat et. Allah nasip ederse her şekilde olur bol bol dua et.
Münnoşlarımız derken longun ve aybalamınküni de kastettim :) inşallah senin tek ama bir olsun bizim olsun![]()
Bende ananas yiyorum :)Öyle miymiş kuzum bu ara bende takmıştım ayvayaDevam o zaman. Bir de bu tutunma süreçlerinde ananas diyorlar aklında olsun. Hem suyunu hem kendini yiyorum her gün
Hadi hayırlısı inşallah simsiki tutunur bebislern :)Selam kızlar bu sabah benim transferim de oldu. İki tane transfer ettiler. 12 günlük şafak başladı.
Bu süreçte ben de her gün ananas, kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum, ilk 2-3 gün yatıp dinleneceğim sonra biraz ayaklanırım.