Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun canım.
Benim 3. Güne 18 tane embriyom gitmişti. Elemsinler diye 5. Güne bıraktılar. Nasip kısmet canım. Bakalım görüşmeye gideceğim ne diyecekler.

Merhaba bende tüp bebek tedavisi şuan cem hocayla yapıyorum. Transfer sonrası 10. Günüm. Sizde belirtiler var mıydı? Bende sadece şu gibi akıntı var başka da bi şey yok. Yarın kan vereceğim ama hiç ümitli değilim

Merhaba, bu benim 3. Tedavimdi. Bariz belirtilerle belli olan bir şey hissetmedim. Bir tek (ben pek iyi koku almam) elim test gününe yakın bir garip kokmuştu. Sanırım beta yükselmeye başlayınca öyle oldu. Su gibi akıntıyı vajinal progesteron ya da crinone jel hangisini kullanıyorsan o yapıyordur, bende de olmuştu.
Hayırlısı olsun sizin için inşallah pozitiftir ❤

Kemirsizdemir bu arada eski mesajlarını okudum, benim bir arkadaşımda cem hocada tüp bebek yaptı. 5. Gün embriyosu transferin 8.gününde kan testi negatifti. Test günü pozitif oldu. Şimdi bebeği 5 aylık :) Böyle hikayeleri duydukça ben bu tedavide test yapmadım. Öncekilerde yapmıştım, beni umutsuzlaştırmaktan başka bir işe yaramadı. Sadece test günü önce ucuz idrar testlerinden yaptım, o negatifti. Kan verince 250 küsür çıkmıştı.

Öyle mi! Çok teşekkür ederim inşallah benim de olumlu çıkar cok vesvese yapıyorumkurmaktan kafayı yicem az kaldı

Öyle mi! Çok teşekkür ederim inşallah benim de olumlu çıkar cok vesvese yapıyorumkurmaktan kafayı yicem az kaldı
Başka şeyler düşünmeye çalış, kitap oku, dizi ya da film izle. Hep bunu düşündükçe zaman da geçmiyor.

Hayırlı olsun, çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Demek ki erken test yapmamak gerekiyor :) Darısı topikteki diğer kızların başına olsun
Teşekkür ederim. Dün yazdıklarınla beni baya rahatlatmıstınız cidden öyle erken yapmamak lazımmışherkeste aynı olmuyormus

74.1. Hamileyim bu arada bende sizin gibi Bugün koku alıp duruyorum çok ilginç cidden
Hayırlı olsun, sağlıcakla alın kucağınıza inşAllah Normal yollarla mı oldu gebelik?
Hayırlı olsun, çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Demek ki erken test yapmamak gerekiyor :) Darısı topikteki diğer kızların başına olsun
Sizin de hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğiniz Sizin gebeliğiniz de normal yollarla mı oldu?

Teşekkür ederim. Dün yazdıklarınla beni baya rahatlatmıstınız cidden öyle erken yapmamak lazımmışherkeste aynı olmuyormus
Rica ederim. Özel değilse sizde sıkıntı neydi ? Bu kaçıncı tedavi ? Ben Cem hocadan çok memnun kaldım, halen takibe ona gidiyorum. Bizim 3. Tedaviydi, işini çok titizlikle yürüttü Cem bey ama 22 yumurtadan sadece 4 embriyo olunca bizde pek umut kalmamıştı. Bebeğin kesesini gördüğümüz gün hocaya eşimle vallahi bizim hiç umudumuz yoktu çok şaşkınız dedik. Herşey güzel ilerledi neden olmasın ki demişti. Bir de transfer günü bak 2 embriyo koyuyorum emin misin diye epey sormuştu. Demek ki pozitif hatta ikiz oranları yüksek ki böyle emin.

Bende yumruğa rezervi azı eşimin de sperm akış hızı azdı. Bir de yaşım 36. Ama cem hoca korkmamakla gerktiğini çok rahat olacağını söylemişti. Boşuna panik yapıyorsunuz dedı. Insallah keseyı de gpruruz

By arada sızın ıkız mı? benum 2. Denememdı dıgerı baskent hast göğsen hoca ıle ıdı. Ondan hiç memnun kalmamıstım

Hayırlı olsun, sağlıcakla alın kucağınıza inşAllah Normal yollarla mı oldu gebelik?

Sizin de hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğiniz Sizin gebeliğiniz de normal yollarla mı oldu?
Tüp bebekle 2. Denemem idi. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…