- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Buna katılıyorum 4. Gün patır patır dökülüyorlar. Benim 3. Güne 18 yumurtam gitmişti. Onların için tutan olurdu diye düşünüyorum. Hatta şok olmultum çok sevinmiştim. 4. Gün 13e indi 5. Gün 5e düştü. Memorial garantiye gidiyor. Değişik bir sistemleri var sanırım. 5 embriyonun hepsi 6aa 6ab 5aa 5aa 5ab. Hiç mi bir kalite altı 5. Güne gelmedi geldi hatta onları dondurmaya değer bulmuyoruz dediler. Başarılılar evet ama çoğu embriyoya şans tanımıyorlar. Tutmama olasılığından. İyi mi kötü mü göreceli. Her şey bahane. Bak senin minnoş nelere rağmen geldi maaşallah.Son tedavide benden 22 yumurta çıkmıştı, hoca çok yumurta var, embriyo çok olursa 1 ay bekleriz diyordu. Bende de ohss riski vardı. 22den sadece 4 tane döllenince 3. Gün verdiler, tutundu devam etti bebeğim. Diğer kalanlar 5. Güne gidemediler. O yüzden dedim canım. 2. Tedavimde 5. Gün diye diretmiştim, hatta pgt istiyordum, 4. Gün embriyolar döküldü hep.
Sağol canım. İnşallah bir an evvel kavuşuruz hepimiz. Sonucunu okudum. Vakit var demekki daha gelmesine bebişinin ama kimyasal olmuş yani sana bir göz kırpmış bebişin yakında geleceğim diye ❤
Aaa niye üzgünsün pozitif degilmi 5 ve üzeri pozitif sayilmiyormuKızlar sonuç 11 çıktı. Üzgünüm ama yola devam.
Dr çok ümitli konuşmadı kimyasal oldu galiba.Aaa niye üzgünsün pozitif degilmi 5 ve üzeri pozitif sayilmiyormu
Benim 13.7 çıkmıştıDr çok ümitli konuşmadı kimyasal oldu galiba.
Kimyasal değildi tekrar kan verdim 34 falandi sonra 100 düşük yaptığım da 2.600 du bilemezsinki tekrar kan vericenmiDr çok ümitli konuşmadı kimyasal oldu galiba.
Aaa daha adetin gelmediyse belli olmaz canım. Dur bakalım belkide artacak. İnşallah.Dr çok ümitli konuşmadı kimyasal oldu galiba.
Çok şükür tekrar yapma umudumuz var canım. Sağlık olsun. Moralini yüksek tutman çok güzel. İnşallah bir daha ki tedaviye gerek kalmadan mucizen bulsun seni.Dr ilaçları bıraktırdı. Kimyasal dedi. Hiç sorun değil yeniden başlarız olsun. Kader de bu da varmış. Bunu da yaşamak gerekmiş. 2/3 ay sonra nasipse yeni tedaviye başlayacağım.
O mucizeler pek bunu bulmaz ama inşallah en koşa zaman da evlat sahibi olurum. İnşallah hepimiz oluruz.Çok şükür tekrar yapma umudumuz var canım. Sağlık olsun. Moralini yüksek tutman çok güzel. İnşallah bir daha ki tedaviye gerek kalmadan mucizen bulsun seni.
Canim bayramdan dolayi foruma giremedim pek.simdi okudum.üzülme demicem.cunku ayni seyi iki ay once bende yasadim evet gercekten zor surecler yasiyoruz.Ama pes etmek yok kesinlikleDr ilaçları bıraktırdı. Kimyasal dedi. Hiç sorun değil yeniden başlarız olsun. Kader de bu da varmış. Bunu da yaşamak gerekmiş. 2/3 ay sonra nasipse yeni tedaviye başlayacağım.
Mucizeler, müjdeli haberler bizi de bulacak Allah'ın izniyleO mucizeler pek bunu bulmaz ama inşallah en koşa zaman da evlat sahibi olurum. İnşallah hepimiz oluruz.
Bende o mucizeler beni bulmaz derdim hep ama buldu. Dualerimin kabülü olarak bakiyorum bu mucizeye. Esmaül hüsnalari okuyun bolca. Ben tüp bebeğe başlayacağim zaman sonuç pozitif olsun diye önceden 1000 esmaül husna, 1000 kevser, 12 bin ihlasa başlamıştım. Takviyeleri kullanirken hamile kalmişim. Umutlu olun ve her an her saniye gece gunduz uyurken yolda yururken vapurda otobuste her yerde dua ettim. Kendi mucizeme dua ile kavuştuguma inaniyorum. Tez zamanda mucizesini bekleyen herkese nasip olur Insallah...O mucizeler pek bunu bulmaz ama inşallah en koşa zaman da evlat sahibi olurum. İnşallah hepimiz oluruz.
Bari 1 hafta hamile olarak yaşasaydım. Değer düşğk olunca saldım kendimi.Canim bayramdan dolayi foruma giremedim pek.simdi okudum.üzülme demicem.cunku ayni seyi iki ay once bende yasadim evet gercekten zor surecler yasiyoruz.Ama pes etmek yok kesinliklebebislerimize kavusana kadar yola devam insallah.bende eylul adetimle ikinciye baslicam ins.bastan.
Bende o mucizeler beni bulmaz derdim hep ama buldu. Dualerimin kabülü olarak bakiyorum bu mucizeye. Esmaül hüsnalari okuyun bolca. Ben tüp bebeğe başlayacağim zaman sonuç pozitif olsun diye önceden 1000 esmaül husna, 1000 kevser, 12 bin ihlasa başlamıştım. Takviyeleri kullanirken hamile kalmişim. Umutlu olun ve her an her saniye gece gunduz uyurken yolda yururken vapurda otobuste her yerde dua ettim. Kendi mucizeme dua ile kavuştuguma inaniyorum. Tez zamanda mucizesini bekleyen herkese nasip olur Insallah...
Amin Insallah..Amin teşekkür ederim. Darısı başımıza. Ben de bir çok şey yapıyorum inşallah mükafatını da alacağım. Ama normal yoldan bir mucize beklemiyorum eşimin ileri hızlısı Yok ileri yavaşta %2. Bundan bir mucize olur elbet ama beni bulmaz.
Evladım gelsinde yolu mühim değil. Sende sağlıcakla kavuş inşallah.
inşallah hepimiz aynı durumdayız doktor hangi ilacı verdi eşine acabaKızlar merhaba ben forumda yeniyimbiz de 1 seneyi aşkın süredir bebek istiyoruz ancak olmadı. Eşimin spermogramında morfolojide problem çıktı. Doktoru ilaç verdi ve %10 a yükseldi. Acaba bu şekilde bu değerle hamile kalabilen var mı merak ediyorum. Şu foruma müjdeli haberi verebilmek için yazmak istiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?