- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Promotil men daha iyi içeriğine bakın karnı tin 2000 olacakBen Forte harıcı bunları buldum hangısı acaba hız için iyi
Biz bunları kullandık çaksır bnce çok faydalı sayıdakızlar esimm bunları kullanıyo sperm değerleri insallah yukselir bunlarla yaa ben cok umutsuzum
Keçiboynuzuda bitince hünnapı tercıh edım bncekızlar esimm bunları kullanıyo sperm değerleri insallah yukselir bunlarla yaa ben cok umutsuzum
Resmini attığım ikisinde promotil men amaiçerıklerı farklı tmmdır ben bakayım tşkederımPromotil men daha iyi içeriğine bakın karnı tin 2000 olacak
inşallah bizede iyi gelirBiz bunları kullandık çaksır bnce çok faydalı sayıda
Merhaba canim .Ben iyiyim bebitom da 1 yasini doldurdu .Yakinda ise başlayacağım onun burukluğunu yaşıyorum. Gunler su gibi akip gidiyor .Merhaba eski ve yeni arkadaşlar. Uzun süredir yazamıyorum.Saklicennet Afilim92 @Longway2015 Beth18 ve yazamadıklarım nasılsınız? Transfer süreci hamilelik ve bebek bakımları nasıl gidiyor? Bende değişiklik yok transfer için hala bekliyoruz.
Ben bu ay garip birşey yaşıyorum kızlar ya adetim normalden biraz erken bitti ve göğüslerimin şişlik ve hassasiyeti hiç geçmedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Prolaktin adet sonrası düşmez mi niye böyle oldu ki? Doktora gitmeli miyim sizce yoksa stresten filandır geçermi?
Icerigo farklı olan promotil men Forte dir .ikinci kutunun resmi net değil ne yazdigini anlamadım aynı firma ama men olanda karnitin 2000,diğerinde 500Resmini attığım ikisinde promotil men amaiçerıklerı farklı tmmdır ben bakayım tşkederım
Büyüdü demek minik kuzu. Nice güzel yaşları olsun canım. Biz bu yıl eşimin askere gitmesi benim yarım kalan 2.okulumu tamamlama fırsatımın doğması sebebiyle ertelemiştik. Aslında bu ağustos yada eylül diyorduk. Ama okulumu tamamlamışken kpss ye de girmek istedim tabii. E şimdi koydursak benim 2020 kpss ye girme fırsatım olamayacaktı. En iyisi bu kadar beklemişken 2020 Ocak sonrasını bekleyelimde en azından sınavdan sonra doğum olur dedik. Tabii evdeki hesabın çarşıya uymayabileceğini düşünemedik. Ben yukarıda anlattığım gibi bu ayki reglimden sonra bazı gariplikler yaşadım. Dün doktora gitmeye karar verdim. Hemen bakacak birkaç hormon düzenleyici yazacak ve bitecek diye düşünerek gittim. Saat 1 de girdiğim hastaneden 5 te çıkabildim. Tahliller, MRlar...Yumurtalıklar kötü durumda dedi. Sol da 10 cm lik büyük bir kanamalı kist yumurtalığa yapışmış ve yumurtalığın dokusunu bozmuş. Bayram sonu acil ameliyat. Sol yumurtalığını da almak zorunda kalcaz büyük ihtimal dedi. Dünden bu yana çok üzgünüm. İyi bir doktor arayışına girdik. Ameliyattan hemen sonra kendimi ilk toparladığımda ve hazır olduğumda transferi yaptırmak istiyorum artık. İnşallah ymurtalığa zarar vermeden kisti alabilirler ve yumurtalığı kurtarırlar diye dua ediyoruz şimdi. Hayat işte, neye niyet neye kısmet. K. Bakma böyle uzunca biraz iç döktüm.Merhaba canim .Ben iyiyim bebitom da 1 yasini doldurdu .Yakinda ise başlayacağım onun burukluğunu yaşıyorum. Gunler su gibi akip gidiyor .
Sen nasilsin,transferin ne zaman olcakti ?
Büyüdü demek minik kuzu. Nice güzel yaşları olsun canım. Biz bu yıl eşimin askere gitmesi benim yarım kalan 2.okulumu tamamlama fırsatımın doğması sebebiyle ertelemiştik. Aslında bu ağustos yada eylül diyorduk. Ama okulumu tamamlamışken kpss ye de girmek istedim tabii. E şimdi koydursak benim 2020 kpss ye girme fırsatım olamayacaktı. En iyisi bu kadar beklemişken 2020 Ocak sonrasını bekleyelimde en azından sınavdan sonra doğum olur dedik. Tabii evdeki hesabın çarşıya uymayabileceğini düşünemedik. Ben yukarıda anlattığım gibi bu ayki reglimden sonra bazı gariplikler yaşadım. Dün doktora gitmeye karar verdim. Hemen bakacak birkaç hormon düzenleyici yazacak ve bitecek diye düşünerek gittim. Saat 1 de girdiğim hastaneden 5 te çıkabildim. Tahliller, MRlar...Yumurtalıklar kötü durumda dedi. Sol da 10 cm lik büyük bir kanamalı kist yumurtalığa yapışmış ve yumurtalığın dokusunu bozmuş. Bayram sonu acil ameliyat. Sol yumurtalığını da almak zorunda kalcaz büyük ihtimal dedi. Dünden bu yana çok üzgünüm. İyi bir doktor arayışına girdik. Ameliyattan hemen sonra kendimi ilk toparladığımda ve hazır olduğumda transferi yaptırmak istiyorum artık. İnşallah ymurtalığa zarar vermeden kisti alabilirler ve yumurtalığı kurtarırlar diye dua ediyoruz şimdi. Hayat işte, neye niyet neye kısmet. K. Bakma böyle uzunca biraz iç döktüm.
Seninde bayramını tebrik ederim.
Kimyasal gebelik olmuş, üzüldümKızlar sonuç 11 çıktı. Üzgünüm ama yola devam.
Teşekkür ederim canım. Üzüldüm evet ama kimyasal olması üzüntümü götürdü diyebilirim. 2 ay sonra falan allah nasip ederse bir daha deneyeceğim. Ben bu tedavinde *2 masraf yaptım ve pgtli embriyolarım çözülürken bozuldu. Şuan hiç embriyom yok en çok da buna üzülüyorum. Başa döndüğüm için üzgünüm. Eşime tekrar takviye başlayacağım en azından 2 ay hazırlanıp tekrar edeceğim. Siz son tedavide takviye almadınız değil mi?Kimyasal gebelik olmuş, üzüldümtransfer olduğunu bile bilmiyordum, görünce şaşırdım. Benim ilk tüp bebeğim de kimyasal olmuştu. Bu kadar zorluğun içinde kimyasal olması bize umut olmuştu, demek ki hücreler canlıydı diye. Sen de öyle düşünmeye çalış kuzum, üzülme demek boş, negatif almak insanı çok üzüyor ama inşallah çabuk toparlanırsınız eşinle birlikte. İnşallah meleğin çok bekletmeden gelir. ❤
Olanları sayfana girip okudum canım, üzüldüm. Ne paralar döküyoruz ne işlemler yaptırıyoruz ama zamanı değilse olmuyor. Eşim en son hiç bir takviye almıyordu, diğer testlerden farklı olarak canlılığı artmıştı, o etkiledi sanırım. Bir de sana nacizane tavsiyem sonraki tedavinde 3. Gün durumu iyi olan embriyolarından birini transfer ettirmeyi düşünebilirsin. Diğerleri 5 e yine devam etsin. Güçsüz embriyo için anne rahmi en iyi ortammış, belki de senin sıcaklığınla tutunur gider. Benimki öyle oldu.Teşekkür ederim canım. Üzüldüm evet ama kimyasal olması üzüntümü götürdü diyebilirim. 2 ay sonra falan allah nasip ederse bir daha deneyeceğim. Ben bu tedavinde *2 masraf yaptım ve pgtli embriyolarım çözülürken bozuldu. Şuan hiç embriyom yok en çok da buna üzülüyorum. Başa döndüğüm için üzgünüm. Eşime tekrar takviye başlayacağım en azından 2 ay hazırlanıp tekrar edeceğim. Siz son tedavide takviye almadınız değil mi?
Ben de ohss riskinden dolayı taze transfer etmiyorlar. Bir de çok ama çok nadir 3. Gün transfer düşünüyorlar. 5 gitmeyen tutunmaz gözüyle de bakıyorlar. Nasip kısmet ha 3 ha 5. Ben 2. Gün embriyosu biliyorum sağlıklı Doğum olmuş. Rabbim inşallah diğerinde nasip eder.Olanları sayfana girip okudum canım, üzüldüm. Ne paralar döküyoruz ne işlemler yaptırıyoruz ama zamanı değilse olmuyor. Eşim en son hiç bir takviye almıyordu, diğer testlerden farklı olarak canlılığı artmıştı, o etkiledi sanırım. Bir de sana nacizane tavsiyem sonraki tedavinde 3. Gün durumu iyi olan embriyolarından birini transfer ettirmeyi düşünebilirsin. Diğerleri 5 e yine devam etsin. Güçsüz embriyo için anne rahmi en iyi ortammış, belki de senin sıcaklığınla tutunur gider. Benimki öyle oldu.
Son tedavide benden 22 yumurta çıkmıştı, hoca çok yumurta var, embriyo çok olursa 1 ay bekleriz diyordu. Bende de ohss riski vardı. 22den sadece 4 tane döllenince 3. Gün verdiler, tutundu devam etti bebeğim. Diğer kalanlar 5. Güne gidemediler. O yüzden dedim canım. 2. Tedavimde 5. Gün diye diretmiştim, hatta pgt istiyordum, 4. Gün embriyolar döküldü hep.Ben de ohss riskinden dolayı taze transfer etmiyorlar. Bir de çok ama çok nadir 3. Gün transfer düşünüyorlar. 5 gitmeyen tutunmaz gözüyle de bakıyorlar. Nasip kısmet ha 3 ha 5. Ben 2. Gün embriyosu biliyorum sağlıklı Doğum olmuş. Rabbim inşallah diğerinde nasip eder.
Sağol canım. İnşallah bir an evvel kavuşuruz hepimiz. Sonucunu okudum. Vakit var demekki daha gelmesine bebişinin ama kimyasal olmuş yani sana bir göz kırpmış bebişin yakında geleceğim diye ❤Canım benim. Sana da yazamadım kusura bakma. Çok geçmiş olsun. İnşallah operasyon ile zarar vermeden temizlerler. Biran önce yavruna kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?