Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar esimm bunları kullanıyo sperm değerleri insallah yukselir bunlarla yaa ben cok umutsuzum

Eklentiler

• 8DE3296E-964D-4043-A1D4-05A0F65D555B.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba arkadaslar capada asilama yada tup bebek yaptiran varsa yardimci olabilirmi ben esim icin sperm testi istediler androlojiye randevu alicaksin dediler ama boş gun yok elimde tüp bebekten capadan istek kagidi var acaba ordan mi vermeleri gerekiyo

Merhaba canim .Ben iyiyim bebitom da 1 yasini doldurdu .Yakinda ise başlayacağım onun burukluğunu yaşıyorum. Gunler su gibi akip gidiyor .
Sen nasilsin,transferin ne zaman olcakti ?

Resmini attığım ikisinde promotil men amaiçerıklerı farklı tmmdır ben bakayım tşkederım
Icerigo farklı olan promotil men Forte dir .ikinci kutunun resmi net değil ne yazdigini anlamadım aynı firma ama men olanda karnitin 2000,diğerinde 500
Koenzim men de 100,diğerinde 20mg

Merhaba canim .Ben iyiyim bebitom da 1 yasini doldurdu .Yakinda ise başlayacağım onun burukluğunu yaşıyorum. Gunler su gibi akip gidiyor .
Sen nasilsin,transferin ne zaman olcakti ?
Büyüdü demek minik kuzu. Nice güzel yaşları olsun canım. Biz bu yıl eşimin askere gitmesi benim yarım kalan 2.okulumu tamamlama fırsatımın doğması sebebiyle ertelemiştik. Aslında bu ağustos yada eylül diyorduk. Ama okulumu tamamlamışken kpss ye de girmek istedim tabii. E şimdi koydursak benim 2020 kpss ye girme fırsatım olamayacaktı. En iyisi bu kadar beklemişken 2020 Ocak sonrasını bekleyelimde en azından sınavdan sonra doğum olur dedik. Tabii evdeki hesabın çarşıya uymayabileceğini düşünemedik. Ben yukarıda anlattığım gibi bu ayki reglimden sonra bazı gariplikler yaşadım. Dün doktora gitmeye karar verdim. Hemen bakacak birkaç hormon düzenleyici yazacak ve bitecek diye düşünerek gittim. Saat 1 de girdiğim hastaneden 5 te çıkabildim. Tahliller, MRlar...Yumurtalıklar kötü durumda dedi. Sol da 10 cm lik büyük bir kanamalı kist yumurtalığa yapışmış ve yumurtalığın dokusunu bozmuş. Bayram sonu acil ameliyat. Sol yumurtalığını da almak zorunda kalcaz büyük ihtimal dedi. Dünden bu yana çok üzgünüm. İyi bir doktor arayışına girdik. Ameliyattan hemen sonra kendimi ilk toparladığımda ve hazır olduğumda transferi yaptırmak istiyorum artık. İnşallah ymurtalığa zarar vermeden kisti alabilirler ve yumurtalığı kurtarırlar diye dua ediyoruz şimdi. Hayat işte, neye niyet neye kısmet. K. Bakma böyle uzunca biraz iç döktüm.
Seninde bayramını tebrik ederim.

Canım benim. Sana da yazamadım kusura bakma. Çok geçmiş olsun. İnşallah operasyon ile zarar vermeden temizlerler. Biran önce yavruna kavuşursun.

Kızlar sonuç 11 çıktı. Üzgünüm ama yola devam.
Kimyasal gebelik olmuş, üzüldüm transfer olduğunu bile bilmiyordum, görünce şaşırdım. Benim ilk tüp bebeğim de kimyasal olmuştu. Bu kadar zorluğun içinde kimyasal olması bize umut olmuştu, demek ki hücreler canlıydı diye. Sen de öyle düşünmeye çalış kuzum, üzülme demek boş, negatif almak insanı çok üzüyor ama inşallah çabuk toparlanırsınız eşinle birlikte. İnşallah meleğin çok bekletmeden gelir. ❤

Teşekkür ederim canım. Üzüldüm evet ama kimyasal olması üzüntümü götürdü diyebilirim. 2 ay sonra falan allah nasip ederse bir daha deneyeceğim. Ben bu tedavinde *2 masraf yaptım ve pgtli embriyolarım çözülürken bozuldu. Şuan hiç embriyom yok en çok da buna üzülüyorum. Başa döndüğüm için üzgünüm. Eşime tekrar takviye başlayacağım en azından 2 ay hazırlanıp tekrar edeceğim. Siz son tedavide takviye almadınız değil mi?

Kızlar merhaba. Bir dönem bende yazmış fikirler almıştım. Bizde morfoloji problemliydi bende pcosum.. Sonrasında 2.tüp bebeğe hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim. Kendiliğinden gelip bizi havalara uçurdu yavrum ama 11.haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Doktor hiç bekleme tekrar dene dedi ama biz korkudan 3 ay korunduk. 3 ayın sonunda denemelerimizi. 2.sinde tekrar gebe kaldım ve o da 6.haftada kanamayla düştü. Daha öncesinden rahim filmi çektirmiş ve birçok farklı doktora gitmiş olmama rağmen rahmimin çok az üstten basık olduğunu hiçbir doktor söylemedi. En son memlekette gittiğim bi doktor bu durumdan bahsetti ve gebeliğe engel olmadığını ama gebelik tekrar oluştuğunda hep dinlenerek geçireceğimi ve hafif pıhtılaşma olduğu 2.gebelikte iğne kullanmış olmama rağmen bebeği kaybettiğimiz için bidahakine hem iğne hem sulandırıcı hap kullanmak şartıyla 3 ay sonra tekrar bebek düşünebileceğimizi söyledi. 3 ay birkaç gün sonra gelecek olan adetimle bitiyor. Sizce neler yapmalıyım. Aklımdan geçen ANA testini yaptırmak ve bir dahaki gebelikte lenfosit aşısını iyi bir doktor bulup sormak. Ama fikirlerinizi tecrübelerinize de açığım.. Ankarada yaşayıp bildiğiniz riskli gebelik uzmanı var mı? Bana 2 düşüğüm olduğu için riskli gebelik uzmanına takip olmam gerektiği söylendi. Hakkınızı helal edin baya uzun yazdım...

Olanları sayfana girip okudum canım, üzüldüm. Ne paralar döküyoruz ne işlemler yaptırıyoruz ama zamanı değilse olmuyor. Eşim en son hiç bir takviye almıyordu, diğer testlerden farklı olarak canlılığı artmıştı, o etkiledi sanırım. Bir de sana nacizane tavsiyem sonraki tedavinde 3. Gün durumu iyi olan embriyolarından birini transfer ettirmeyi düşünebilirsin. Diğerleri 5 e yine devam etsin. Güçsüz embriyo için anne rahmi en iyi ortammış, belki de senin sıcaklığınla tutunur gider. Benimki öyle oldu.

Ben de ohss riskinden dolayı taze transfer etmiyorlar. Bir de çok ama çok nadir 3. Gün transfer düşünüyorlar. 5 gitmeyen tutunmaz gözüyle de bakıyorlar. Nasip kısmet ha 3 ha 5. Ben 2. Gün embriyosu biliyorum sağlıklı Doğum olmuş. Rabbim inşallah diğerinde nasip eder.

Son tedavide benden 22 yumurta çıkmıştı, hoca çok yumurta var, embriyo çok olursa 1 ay bekleriz diyordu. Bende de ohss riski vardı. 22den sadece 4 tane döllenince 3. Gün verdiler, tutundu devam etti bebeğim. Diğer kalanlar 5. Güne gidemediler. O yüzden dedim canım. 2. Tedavimde 5. Gün diye diretmiştim, hatta pgt istiyordum, 4. Gün embriyolar döküldü hep.

Canım benim. Sana da yazamadım kusura bakma. Çok geçmiş olsun. İnşallah operasyon ile zarar vermeden temizlerler. Biran önce yavruna kavuşursun.
Sağol canım. İnşallah bir an evvel kavuşuruz hepimiz. Sonucunu okudum. Vakit var demekki daha gelmesine bebişinin ama kimyasal olmuş yani sana bir göz kırpmış bebişin yakında geleceğim diye ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…