Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yanı kaan hoca nereye yönlendiriyor?çünkü lab.arayip fiyat hakkında bilgi sahibi olmam gerekiyor

Kızlar Merhaba ,
Eşim varikosel ameliyatından sonra test yaptı yükselme vardı bir ay sonra yine test yaptık Sperm Dna hasarı %30 diyor yüksek mi ?

Kizlar bugun benim dogum gunum
Hem de tedavimin ilk gunu
Daha ilaclara baslamadim
Insallah cumanin yuzu suyu hurmetine Rabbim bana da saglikli bir bebek nasip eder....
Insallah isteyen dileyen herkese Allahim nasip eder...
canimm nice mutlu yillara... umarim ğonlunde gecirdigin ne varsa allah bu sene sana nasip eder

Hacme takılma canım bizim hep 1 ml di ama 23 milyondu sayı önemli hacim değil hem 2 de normal. 1 seneye kadar tavan yapacak değerler. Morfoloji dünya sağlık örgütü değerine göre sanırım değil mi?

Hacme takılma canım bizim hep 1 ml di ama 23 milyondu sayı önemli hacim değil hem 2 de normal. 1 seneye kadar tavan yapacak değerler. Morfoloji dünya sağlık örgütü değerine göre sanırım değil mi?

Cnm valla morfolojinin hangi değere göre olduğunu bilmiyorum çünkü yazmıyor Muhtemelen who dur. Lökositler düzelmiş Buarada. Acaba neden sayı düşmüş ???? Bu ay Promen k bitince emıdex geçelim diyorum sence ??? Yada ikisini de kullansak olur mu? Şimdi de sayıya takarım ben

Kızlar Merhaba ,
Eşim varikosel ameliyatından sonra test yaptı yükselme vardı bir ay sonra yine test yaptık Sperm Dna hasarı %30 diyor yüksek mi ?
%20nin altinda olmali %10 luk bir dusme olmasi lazim bu da zor degil Allah in izni ile . Tedaviyle duzeliyor yani .

Nicelik degil nitelik onemli canim sayisi yuksek ama hasari cok olanlar hamile kalamiyor mesela ama sayi az olsa da hiz iyiyse gidiyor ulasiyor hedefe .

Merhaba kızlar. Aranızda yeniyim. Eşim bugün sperm tahlili yaptırdı bi de kasım ayında yaptırmıştı değerleri düşüktü. Ama doktor sıkıntı yok, olur bu değerlerle demişti. Bende şaşırmıştım. Şimdi tekrar tahlil yaptırdı. Sonuçlara bi bakabilir misiniz ? Anlamıyorum ben. Eski sonuçları da sağ tarafta yazıyor. Bu arada bi ay keçiboynuzu kürü yaptık. Şimdide 10 gündür çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü, e vitamini ve çinko içiyor. Sizce fayda etmişler mi ?

Canım gayet iyi bence morfoloji nasıl bilmiyorum ama sayıniz güzel inşallah bebeğiniz çabucak olur

Canım gayet iyi bence morfoloji nasıl bilmiyorum ama sayıniz güzel inşallah bebeğiniz çabucak olur
İnşallah canım. Morfolojiye niye bakmıyorlar anlamıyorum. 2 ayrı doktorda dile getirdiğimiz halde bakmadı. Yaşı genç diye mi acaba. Bilemedim.
Bi de o sondaki aglütinasyon ne oluyor biliyor musun ? Geçen ay + yazıyordu bu ay virgül var yerinde.

Beth18 canım doğum günün kutlu olsun Allah gönlünde ne varsa hayırlı bir şekilde versin . gelecek doğum gününü bebeğinle kutla inşallah

Bilmiyorum canım ama bilen arkadaşlar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…