Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah bu kez tutar Allah yardimcin olsun canim

Seni bir kez rüyamda hamile gormustum ya ara ara dusunuyorum ne yapti acaba diye :))
zeynepppppppp canim tum sonuçların cikti mi nasil durum ?

Cnm bazıları çıktı. Onlarda sorun yok gibi. Galiba pırtılaşma yok. Yarın hastaneye gidip sorucam. Doktorla konuşucammm. Genetik testimizde 40 gün sonra çıkacak gibi.

Cnm bazıları çıktı. Onlarda sorun yok gibi. Galiba pırtılaşma yok. Yarın hastaneye gidip sorucam. Doktorla konuşucammm. Genetik testimizde 40 gün sonra çıkacak gibi.
Insallah sonuçlarının hepsi guzel gelir .

Ekran görüntüsü aldım, yazdıklarınızı mutlaka araştıracağım, hatta alacağım, çok teşekkürler!

Canim sadece morfoloji sorununuz varsa ve diger konularda sknti yoksa hemen tup bebege gecmesen keske esin bence vitamin takviyelerini bir sure kullansaydi keske spermler 3 ayda anca yenileniyor

Yok bizim derdimiz hemen tüp bebek yapmak değil, bulunduğumuz ilde bu konuda uzman olan bi doktora görünmek, süreci onunla beraber sürdürmek. Sürecin sonunda artık tüp bebek derse.. :)

Doğru söylüyorsunuz ama direkt tüp bebek değil zaten bizim amacımız. Bu konuda uzman olan bir doktorun da görüşünü almak. İkimizde de sıkıntı olduğundan, yaşlar da artık 30-31 olduğundan ben biraz telaşlanıyorum. Yapım biraz panik yani

Tüp bebek merkezlerinde doktorlar tedavi taraftarı pek olmuyorlar yani bu isten menfaatleri varsa dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Siz gorus almak ici tup bebek dr una giderseniz sizin dogal yoldan çocuğunuz olmaz der Ama siz k doguma esiniz urolojiye giderse daha saglikli ilerlersiniz .

Yok bizim derdimiz hemen tüp bebek yapmak değil, bulunduğumuz ilde bu konuda uzman olan bi doktora görünmek, süreci onunla beraber sürdürmek. Sürecin sonunda artık tüp bebek derse.. :)
Omaga 3 te al hem esin hem sen kullan

Canım benim inşallah güzel pozitif sonuclanir ben sana senin olacak die düşünüyorum içimde öyle bir umut var.Allah gönlündeki tez kavuştursun sana hepimize

Dualarımız seninle canım. Rabbim inşallah hayırla sonuçlandırır.

Canm inşallah bu kez hersey daha güZel olur

Insallah bu kez tutar Allah yardimcin olsun canim

Seni bir kez rüyamda hamile gormustum ya ara ara dusunuyorum ne yapti acaba diye :))
zeynepppppppp canim tum sonuçların cikti mi nasil durum ?
kizlar cok cok tesekkur ederim hepinize ayri ayri insallah bu sefer sonucumuz pozitif olur canlarim

hosgeldiniz tup bebek bir secenek ancak yasiniz gencse eger dogal yoldan olmasi icin biraz denemenizi oneririm

Kizlar bugun benim dogum gunum
Hem de tedavimin ilk gunu
Daha ilaclara baslamadim
Insallah cumanin yuzu suyu hurmetine Rabbim bana da saglikli bir bebek nasip eder....
Insallah isteyen dileyen herkese Allahim nasip eder...
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel mutlu bebişli yıllara inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı evlat nasip etsin tedavin güzel ilerlesin pozitif sonuç alırsın inşallah

Daha ilaclara baslamadim
Insallah cumanin yuzu suyu hurmetine Rabbim bana da saglikli bir bebek nasip eder....
Insallah canim doğum günün kutlu olsun bir sonraki dogum gununu bebeginle kutla insallah

Daha ilaclara baslamadim

Cnm doğum günün kutlu olsun. İnş kalbindeki hayırlı duaların kabul olur

Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel mutlu bebişli yıllara inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı evlat nasip etsin tedavin güzel ilerlesin pozitif sonuç alırsın inşallah

Insallah canim doğum günün kutlu olsun bir sonraki dogum gununu bebeginle kutla insallah
canlarim sagolun kader arkadaslarim amin...

Daha ilaclara baslamadim
Rabbim çoluklu çocuklu torunlu hayırlı ömür versin sana inşallah. Kalbinden geçenleri kabul etsin.

Cnm doğum günün kutlu olsun. İnş kalbindeki hayırlı duaların kabul olur

Rabbim çoluklu çocuklu torunlu hayırlı ömür versin sana inşallah. Kalbinden geçenleri kabul etsin.
amin amin arkadaslarim amin ne guzel dualar ediyorsunuz canimsiniz hepiniz Allah bu dualarim isteyen her anne adayi icin abul etsin insallah

Saklicennet , Suskun Ceylan bak çıktı bizimki hızımız artmış sayı düşmüş ama demen hacmimiz az benim eşte panik yaptı galiba. Ama hız artmış çok şükür morfoloji düşük biraz Bizde araştırmada yaptırdık cnm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşim pzt gunu kaan hocayla randevusu var.size sorum şu olucak,hangi lab.sperm Dna hasari yapiliyor.lutfen acil cvp bkliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…