yarin gidecegim dr.a hormonlarima kan degerlerime bakacaklar eger uygun bulurlarsa baslayacagim canimCnm çok erken oluyorsun bu da pco belirtisi bence. Dikkat et. Bi görün doktora. Bu önemli yani
sagol canim insallah
Canım benim inşallah güzel pozitif sonuclanir ben sana senin olacak die düşünüyorum içimde öyle bir umut var.Allah gönlündeki tez kavuştursun sana hepimizeMerhabalar kizlar
Malesef yine adet oldum
Artik 21gunde bir adet olmaya basladim
Halbuki 16sinda bekliyordum
Kismet...
Yarin dr.uma gidecegim ve tup bebek tedavisine baslayacagiz kismet olursa
Bana dua edin olur mu cok ihtiyacim var
Allahim insallah 2. Seferde bana bebis nasip eder...
Normalde hiç geçikirmi?Adetim 2 gün gecikti. Ve ben hiç ümitlenmek istemiyorum. Gelecekse gecikmese keşke insan hemen ümitlenmek istiyor.
Aslında korunduğum zamanlarda hiç gecikmezdi. Ama korunmayı bıraktıktan sonra bi kaç kez oldu.Normalde hiç geçikirmi?
Dualarımız seninle canım. Rabbim inşallah hayırla sonuçlandırır.Merhabalar kizlar
Malesef yine adet oldum
Kismet...
Canm inşallah bu kez hersey daha güZel oluryarin gidecegim dr.a hormonlarima kan degerlerime bakacaklar eger uygun bulurlarsa baslayacagim canim
sagol canim insallah
Adet belirtin yoksa test yap bence yoksa farkında olmadan kafayı takıcaksınAslında korunduğum zamanlarda hiç gecikmezdi. Ama korunmayı bıraktıktan sonra bi kaç kez oldu.
Sanırım taktım gibi ara ara düşünüyorum. Adet belirtim var gaz sancısı, göğüslerde şişlik hafif hafif ağrılar. Ne bilim bilemedim. Yarın yapayım o zaman.Adet belirtin yoksa test yap bence yoksa farkında olmadan kafayı takıcaksın
Tecrübem Yok ama biraz da olsa bilgim var bir buçuk senedir eşimin tedavileriyle ilgileniyorum.Slm arkadaslar ins rabbim oncelikle hepimize hayrli evlatlar nasip eder
Benm bir sorum oluckti eşimin morfolojisi 1 cıkti aşilama dedi doktor dah once 4 du baska doktor tup bebek demisti cok kafam karisti 2 yildir cok yorucu bir donem gecirdim hangi doktora neye inanacgimi şasirdim bilgisi olan tecrubesi olan paylaşa bilirse cok sevinirim
Canım sana birşey söylemek istiyorum kullandığın multivitaminde e vitamini Yok. E vitamini ve pycnogenol kullan morfolojide yükseltme yapıyormuş faka 3 ay ve sonrasında. E c selenyumu birlikte almak mühim bununla birlikte söylediğim antioksidanı almanı tavsiye ederim yan etkisi Yok. Yabancı çalışmaları okuyorum bir çok denekte düzelme sağlamış.Merhaba arkadaşlar
Bu topiği yeni buldum, forumda çok da aktif olamadığım için..
2016 Nisan'da evlendik, 2017 Ekim sonuna kadar korunduk, son 2 aydır korunmuyoruz. Eşimin morfolojisi %2, bende de PCOS var (bendeki kötü değil, her ay adet olurum düzenli)
Doktor eşime Proxeed Plus verdi. Babam da zeytinyağında bekletilmiş incir almış eşime, bir de onu yiyor sabah akşam.
İlk kez 27 Ocak' ta tüp bebek için bi doktordan randevu aldık. O zamana kadar bu ay 2 günde 1 ilişkiyi deneyeceğiz. Bugün adetimin 10. günü, 8. gününden itibaren başladık.
Çok üzülüyorum, çok istiyorum, Allah'ın bir bildiği vardır diyorum ama.. İşte İnşaallah olur. Beni de aranıza alın lütfeeeeennn
Canim sadece morfoloji sorununuz varsa ve diger konularda sknti yoksa hemen tup bebege gecmesen keske esin bence vitamin takviyelerini bir sure kullansaydi keske spermler 3 ayda anca yenileniyorMerhaba arkadaşlar
2016 Nisan'da evlendik, 2017 Ekim sonuna kadar korunduk, son 2 aydır korunmuyoruz. Eşimin morfolojisi %2, bende de PCOS var (bendeki kötü değil, her ay adet olurum düzenli)
Doktor eşime Proxeed Plus verdi. Babam da zeytinyağında bekletilmiş incir almış eşime, bir de onu yiyor sabah akşam.
İlk kez 27 Ocak' ta tüp bebek için bi doktordan randevu aldık. O zamana kadar bu ay 2 günde 1 ilişkiyi deneyeceğiz. Bugün adetimin 10. günü, 8. gününden itibaren başladık.
Çok üzülüyorum, çok istiyorum, Allah'ın bir bildiği vardır diyorum ama.. İşte İnşaallah olur. Beni de aranıza alın lütfeeeeennn
Yarın yap bence en azından yoksa bile daha yoğunlaşmazsın zaten yapınca hemen aksamına gelio sağolsun psikolikseSanırım taktım gibi ara ara düşünüyorum. Adet belirtim var gaz sancısı, göğüslerde şişlik hafif hafif ağrılar. Ne bilim bilemedim. Yarın yapayım o zaman.
Sadece 2 ay deneyip morfoloji 2 diye tup bebek karari almak cok yanlis bence .Bu acele niye ? Spermle 70 gunde yenileniyor siz o proxeed incirin faydasini minimum 3 ayda görürsünüz. Ayrica hic sorunu olmayan kisilere bile dr lar 1 yil deneyin diyor .Acele etmeyin tup bebek sureci kolay degil en son care olarak dusunulmeli .Bir suru igne hormon vs vs .Merhaba arkadaşlar
Testte kuyruk bas anomalisi diye tek tek yazar .Saklicennet Cok teşekkurler yardminz icn kuyruk dami başdami sorun var bunu nasil anliyrz yani acaba yaptrdigmz testde bunu anlar miyz
Insallah bu kez tutar Allah yardimcin olsun canimMerhabalar kizlar
Malesef yine adet oldum
Kismet...
Seni bir kez rüyamda hamile gormustum ya ara ara dusunuyorum ne yapti acaba diye :))Selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyo insallah hepiniz iyisinizdir. Ben bayadir girmiyorum artik akisina biraktim cok ugrasmiyorum. En sonki cikan sonuclarimizdan sonra kendi haline biraktim yani. Emodex bitmek uzere o bitince ne alacagimizi bilmiyorum nasip kismet hersey allahtan olursada nasip olmazsada nasip artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?