Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyo insallah hepiniz iyisinizdir. Ben bayadir girmiyorum artik akisina biraktim cok ugrasmiyorum. En sonki cikan sonuclarimizdan sonra kendi haline biraktim yani. Emodex bitmek uzere o bitince ne alacagimizi bilmiyorum nasip kismet hersey allahtan olursada nasip olmazsada nasip artik

Canım benim inşallah güzel pozitif sonuclanir ben sana senin olacak die düşünüyorum içimde öyle bir umut var.Allah gönlündeki tez kavuştursun sana hepimize

Dualarımız seninle canım. Rabbim inşallah hayırla sonuçlandırır.

Slm arkadaslar ins rabbim oncelikle hepimize hayrli evlatlar nasip eder
Benm bir sorum oluckti eşimin morfolojisi 1 cıkti aşilama dedi doktor dah once 4 du baska doktor tup bebek demisti cok kafam karisti 2 yildir cok yorucu bir donem gecirdim hangi doktora neye inanacgimi şasirdim bilgisi olan tecrubesi olan paylaşa bilirse cok sevinirim

Merhaba arkadaşlar
Bu topiği yeni buldum, forumda çok da aktif olamadığım için..
2016 Nisan'da evlendik, 2017 Ekim sonuna kadar korunduk, son 2 aydır korunmuyoruz. Eşimin morfolojisi %2, bende de PCOS var (bendeki kötü değil, her ay adet olurum düzenli)
Doktor eşime Proxeed Plus verdi. Babam da zeytinyağında bekletilmiş incir almış eşime, bir de onu yiyor sabah akşam.
İlk kez 27 Ocak' ta tüp bebek için bi doktordan randevu aldık. O zamana kadar bu ay 2 günde 1 ilişkiyi deneyeceğiz. Bugün adetimin 10. günü, 8. gününden itibaren başladık.
Çok üzülüyorum, çok istiyorum, Allah'ın bir bildiği vardır diyorum ama.. İşte İnşaallah olur. Beni de aranıza alın lütfeeeeennn

Tecrübem Yok ama biraz da olsa bilgim var bir buçuk senedir eşimin tedavileriyle ilgileniyorum.
Anomali sorunu çok büyük bir sorun olmamakla birlikte sorun şöyle ki önemli olan şiddetli anomali olmaması yani spermin baş kısmı büyük baş oval baş nokta baş amorf gibi sorunlar olmadığı sürece normal takviyelerle vitamin mineral eksikliğinden oluşan anomaliler varsa normal yolla bile olabilir.
Aşılamaya geçmeden önce anomalinin şiddetini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Spermin % olarak şiddetli saydığım anomaliler varsa aşılamada da şansınız düşük olabilir. Eğerki diğer genetik olmayan kuyruk boyun baş anomalilerinde şans yüksek oluyor. Bunda da en az 3 ve 1 seneye yakın spermin ihtiyacı olan vitamin mineral antioksidanlarla destekledikten sonra yardımcı üreme tekniklerinin kullanılması gerek. Tabi akromozom da önemli onda da yüksek anomali olmamalı.
Bildiğim kadarıyla aktardım tabiki üroloji uzmanına danışarak haraket etmeniz daha uygun olacaktır. Allah yardımcınız olsun.

Canım sana birşey söylemek istiyorum kullandığın multivitaminde e vitamini Yok. E vitamini ve pycnogenol kullan morfolojide yükseltme yapıyormuş faka 3 ay ve sonrasında. E c selenyumu birlikte almak mühim bununla birlikte söylediğim antioksidanı almanı tavsiye ederim yan etkisi Yok. Yabancı çalışmaları okuyorum bir çok denekte düzelme sağlamış.

Canim sadece morfoloji sorununuz varsa ve diger konularda sknti yoksa hemen tup bebege gecmesen keske esin bence vitamin takviyelerini bir sure kullansaydi keske spermler 3 ayda anca yenileniyor

Saklicennet Cok teşekkurler yardminz icn kuyruk dami başdami sorun var bunu nasil anliyrz yani acaba yaptrdigmz testde bunu anlar miyz

Sadece 2 ay deneyip morfoloji 2 diye tup bebek karari almak cok yanlis bence .Bu acele niye ? Spermle 70 gunde yenileniyor siz o proxeed incirin faydasini minimum 3 ayda görürsünüz. Ayrica hic sorunu olmayan kisilere bile dr lar 1 yil deneyin diyor .Acele etmeyin tup bebek sureci kolay degil en son care olarak dusunulmeli .Bir suru igne hormon vs vs .

Insallah bu kez tutar Allah yardimcin olsun canim
Seni bir kez rüyamda hamile gormustum ya ara ara dusunuyorum ne yapti acaba diye :))
@Zeynep6302 canim tum sonuçların cikti mi nasil durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…