- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Canım senin adına çok sevindim. Kaan hocaya bu konuda çok güveniyorum inşallah bebeğine da kavuşursun. Değerlerinde ne kadar oynama oldu? DNA nın düşmesi spermin morfolojisini olumlu yönde etkiledi mi?Sağolun kızlar.biz önce klomen ve impryl kullandık sonra art Med die bir vitamin ekledi Kaan hoca 20gun arı sütü kullandım havuç suyu ara ara.ceviz bol bol polen verdim böyle canım ama bence en çok kulandigimiz vitaminlerin ve klomeni faydası oldu diye düşünüyorum
Morfolojiyi duzeltmeye yardimci oluyor ama iki kutudan fazla kullanmayin hatta 400 lukse bir kutuyla kalsin karacigere cok zararlı.
Biz 50 kapsül solların E vitaminini kullandık şuan kullandığımız multivitaminde olduğu için kullanmıyoruz. 1 ay kullanımdan sonra biraz ara vermekte fayda var bir de 200 ıu olanından kullanın 400 olanı yorgunluk hissi yapabilir birde besinlerdende aldığımız için fazla gelebilir.
Bu 100lük olanı kullanabilirsin sorun olmaz ama dediğim gibi bir ay sonra 1 haftalık ara vererek kullanabilirsin.Eki Görüntüle 2093633
Bu üsttekine başladı işte. Alttaki benim gebelik öncesi folik asit niyetine başladığım ilaç. Bu dedikleriniziAfilim92 de söyledi, bilmesek öööyle kullanırdık. Sağ olun arkadaşlar, iyi ki yazmışın buraya.
Canım morfoloji %2 o çok yukselmemis.ama sayı ml de 11 milyondan 12 milyona yükseldi çok şükürCanım senin adına çok sevindim. Kaan hocaya bu konuda çok güveniyorum inşallah bebeğine da kavuşursun. Değerlerinde ne kadar oynama oldu? DNA nın düşmesi spermin morfolojisini olumlu yönde etkiledi mi?
Off bu morfoloji öldürecek beni. Bizde test verdik pazartesi alacağız sonuçları bakayım yükselme olmuş mu?Canım morfoloji %2 o çok yukselmemis.ama sayı ml de 11 milyondan 12 milyona yükseldi çok şükür
Canım sor tabiki biz birbirimize sormayacagizda kime soracağım.hepimiz ayni dertten muzdarip iz.canim geçen baktım eşimin testlerini iki testte %1cikmis bir teste %2cikmis.memorialda yaptirdigimizda %0cikmisti.simdi %2cikmis yine inşallah yükselir daha daOff bu morfoloji öldürecek beni. Bizde test verdik pazartesi alacağız sonuçları bakayım yükselme olmuş mu?
2 miydi yoksa 0/1 falanmıydı 2 oldu?
Canım soruyorum ama sizlerde yükselme olunca bana ümit oluyor.
Canım yanlış yazmışım 32 milyona çıkmış 12 milyona degilCanım morfoloji %2 o çok yukselmemis.ama sayı ml de 11 milyondan 12 milyona yükseldi çok şükür
Canım sadece Evitamini değilde bu emodex proxeed yada promen k gibi içinde başka vitamiblerde olduğu vitaminler kullansa daha faydalı olmaz miEki Görüntüle 2093633
Bu üsttekine başladı işte. Alttaki benim gebelik öncesi folik asit niyetine başladığım ilaç. Bu dedikleriniziAfilim92 de söyledi, bilmesek öööyle kullanırdık. Sağ olun arkadaşlar, iyi ki yazmışın buraya.
Hasar dusunce her sey daha çabuk duzeliyor canim buyuk bir degisim var1.
Sayı 11 milyon ml de
İleri hızlı %50
Hasar 54
Morfolojiye baktırmak
Tedavi olduktan sonra
2.teste
Sayı 32 milyon ml de
İleri hız %30 (bu düşmüş)
Hasar %10
Morfoloji %2
Bu iki teste düzende yapıldı.birde arkadaşlar zeytin yağında inciri hiç bırakmadık
Redrise in dedigi gibi emodex filan da alin .Esin incir ceviz balik nohut yesillik yesinEki Görüntüle 2093633
Canım sen korkuyorsun ya hasar düşmeden mi hamile kaldım die bence düşmüştür çünkü antioksidan da hasarı düşürüyor o yüzden olumsuz düşünme düşmüştür de öyle hamile kalmissindirRedrise in dedigi gibi emodex filan da alin .Esin incir ceviz balik nohut yesillik yesin
Canm stres yaparsan bu bebeğe Allah korusun zarar verir aksine tüm dersimiz onları korumak değilmi?bu arada cinsiyet belli oldumu?Redrise in dedigi gibi emodex filan da alin .Esin incir ceviz balik nohut yesillik yesin
Daha erkendir canımCanm stres yaparsan bu bebeğe Allah korusun zarar verir aksine tüm dersimiz onları korumak değilmi?bu arada cinsiyet belli oldumu?
Hani belki dedim kaçıncı haftada belli oluyor hiç bilmiyorum ki cnmDaha erkendir canımAfilim92 bizde merakla bekliyoruz cinsiyeti ni
Insallah oyledir canim .Düşünmüyorum artik dun benim gerginliğim yuzunden bebegim hic hareket edemedi cok uzuldumCanım sen korkuyorsun ya hasar düşmeden mi hamile kaldım die bence düşmüştür çünkü antioksidan da hasarı düşürüyor o yüzden olumsuz düşünme düşmüştür de öyle hamile kalmissindir
1 ay sonra netlesecek canim net bir sey demediCanm stres yaparsan bu bebeğe Allah korusun zarar verir aksine tüm dersimiz onları korumak değilmi?bu arada cinsiyet belli oldumu?
Canım sadece Evitamini değilde bu emodex proxeed yada promen k gibi içinde başka vitamiblerde olduğu vitaminler kullansa daha faydalı olmaz mi
canim oncelikle umarim yokrur. ama esimde kilolu degildi ve şislik veya herhangi bir belirti yoktu duydugumuzda cok sasirmistik hatta.Yok doktor çok iyiymiş eşim öyle diyor şimdiye kadar olanlar dalga geçer gibi konuşuyorlardı bu öyle değil diyor. Ama işte bi belirti bişey olmalı ki şu varmı diyebilesin. Mesela ben araştırdım. Bi tarafta ki genellikle solda oluyormuş şişlik olurmuş. Ağrı yaparmış ilişki sırasında. Eşimde öyle bi problem yok. Daha çok kilolu olanlarda oluyormuş. Eşim kilolu da değil. Yani inşallah yoktur. Bu ay da olmazsa özelde bi doktora gidicem. Bakalım duruma göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?