Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım senin adına çok sevindim. Kaan hocaya bu konuda çok güveniyorum inşallah bebeğine da kavuşursun. Değerlerinde ne kadar oynama oldu? DNA nın düşmesi spermin morfolojisini olumlu yönde etkiledi mi?

Bu üsttekinden kullanıyor. Alttakini de gebelik öncesi folik asit niyetine ben aldım. Uygun mudur sizce?

Morfolojiyi duzeltmeye yardimci oluyor ama iki kutudan fazla kullanmayin hatta 400 lukse bir kutuyla kalsin karacigere cok zararlı.

Bu üsttekine başladı işte. Alttaki benim gebelik öncesi folik asit niyetine başladığım ilaç. Bu dediklerinizi Afilim92 de söyledi, bilmesek öööyle kullanırdık. Sağ olun arkadaşlar, iyi ki yazmışın buraya.

Bu 100lük olanı kullanabilirsin sorun olmaz ama dediğim gibi bir ay sonra 1 haftalık ara vererek kullanabilirsin.
Doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Canım senin adına çok sevindim. Kaan hocaya bu konuda çok güveniyorum inşallah bebeğine da kavuşursun. Değerlerinde ne kadar oynama oldu? DNA nın düşmesi spermin morfolojisini olumlu yönde etkiledi mi?
Canım morfoloji %2 o çok yukselmemis.ama sayı ml de 11 milyondan 12 milyona yükseldi çok şükür

Canım morfoloji %2 o çok yukselmemis.ama sayı ml de 11 milyondan 12 milyona yükseldi çok şükür
Off bu morfoloji öldürecek beni. Bizde test verdik pazartesi alacağız sonuçları bakayım yükselme olmuş mu?
2 miydi yoksa 0/1 falanmıydı 2 oldu?
Canım soruyorum ama sizlerde yükselme olunca bana ümit oluyor.

Off bu morfoloji öldürecek beni. Bizde test verdik pazartesi alacağız sonuçları bakayım yükselme olmuş mu?
2 miydi yoksa 0/1 falanmıydı 2 oldu?
Canım soruyorum ama sizlerde yükselme olunca bana ümit oluyor.
Canım sor tabiki biz birbirimize sormayacagizda kime soracağım.hepimiz ayni dertten muzdarip iz.canim geçen baktım eşimin testlerini iki testte %1cikmis bir teste %2cikmis.memorialda yaptirdigimizda %0cikmisti.simdi %2cikmis yine inşallah yükselir daha da

Canım sadece Evitamini değilde bu emodex proxeed yada promen k gibi içinde başka vitamiblerde olduğu vitaminler kullansa daha faydalı olmaz mi

1.
Sayı 11 milyon ml de
İleri hızlı %50
Hasar 54
Morfolojiye baktırmak
Tedavi olduktan sonra
2.teste
Sayı 32 milyon ml de
İleri hız %30 (bu düşmüş)
Hasar %10
Morfoloji %2
Bu iki teste düzende yapıldı.birde arkadaşlar zeytin yağında inciri hiç bırakmadık

Hasar dusunce her sey daha çabuk duzeliyor canim buyuk bir degisim var

Redrise in dedigi gibi emodex filan da alin .Esin incir ceviz balik nohut yesillik yesin

Redrise in dedigi gibi emodex filan da alin .Esin incir ceviz balik nohut yesillik yesin
Canım sen korkuyorsun ya hasar düşmeden mi hamile kaldım die bence düşmüştür çünkü antioksidan da hasarı düşürüyor o yüzden olumsuz düşünme düşmüştür de öyle hamile kalmissindir

Insallah oyledir canim .Düşünmüyorum artik dun benim gerginliğim yuzunden bebegim hic hareket edemedi cok uzuldum
Canm stres yaparsan bu bebeğe Allah korusun zarar verir aksine tüm dersimiz onları korumak değilmi?bu arada cinsiyet belli oldumu?
1 ay sonra netlesecek canim net bir sey demedi

Canım sadece Evitamini değilde bu emodex proxeed yada promen k gibi içinde başka vitamiblerde olduğu vitaminler kullansa daha faydalı olmaz mi

Proxeed kullanıyor zaten. 1 kutu bitti, 2. kutuda şu anda. Bunun yanında zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yiyor sabah-akşam. Ekstra dün de işte E vitaminine başlattım. Afilim92

canim oncelikle umarim yokrur. ama esimde kilolu degildi ve şislik veya herhangi bir belirti yoktu duydugumuzda cok sasirmistik hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…