Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugu dr kontrolümüz vardi ben gergin oldugum icin hareketsizdi cok üzüldüm oyle onu strese soktugum icin .Insallah Rabbim size de nasip eder .Hep duamdasiniz
inşallah canım sağolasın. hayırdır neden gerginsin bi sorun yoktur inşallah canım

Proxeed kullanıyor zaten. 1 kutu bitti, 2. kutuda şu anda. Bunun yanında zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yiyor sabah-akşam. Ekstra dün de işte E vitaminine başlattım. Afilim92
Proxeed maliyet olarak daha pahali 1 kutu 15 gun gidiyor .Emodex daha hesaplı ve icerigi daha zengin

canim oncelikle umarim yokrur. ama esimde kilolu degildi ve şislik veya herhangi bir belirti yoktu duydugumuzda cok sasirmistik hatta.
Belki seviye seviyedir. İleriki seviyelerde şişlik olarak belli ediyordur kendini. Demekki ne olursa olsun bi baktırmak lazım. Pazartesi bende gideceğim eşimle. Gerekirse ben sorarım :) vakit kaybetmeyelim bişey varsa.

Proxeed kullanıyor zaten. 1 kutu bitti, 2. kutuda şu anda. Bunun yanında zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yiyor sabah-akşam. Ekstra dün de işte E vitaminine başlattım. Afilim92
Canım bende bu sabah incir yaptım. Küp küp doğradım kavanoza doldurdum üstünü geçecek kadar sızma zeytinyağı döktüm. Şimdi bu ne kadar bekleyecek. Ve ne miktarda tüketilecek. Aç mı tok mu. Bi Bilgin var mı ? Tam da onu araştıracaktım ben, senin yazını gördüm. Bu arada E vitamini bizde kullanıyoruz. Bende içiyorum hatta üremeye direkt etki eden bi vitaminmiş. Bi de çinko takviyesi yapıyoruz. Onu da doktor tavsiyesiyle aldık. Aklında olsun. Sperm kalitesini ve miktarını arttırıyormuş.

Merhaba çinko olarak ne verdi dr unuz bide kullanımı nasıl?

Merhaba çinko olarak ne verdi dr unuz bide kullanımı nasıl?
Zinco diye bi ilaç. Doktor çinko alabilirsiniz takviye olarak dedi isim söylemedi. Bizde eczaneye gittik kapsül şeklinde olandan aldık 50 mg'lık. Günde 1 tane aç ya da tok farketmez, ama folik asit gibi yemek sırasında alınırsa emilimi daha iyi olur dedi eczacı.

Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum bugün benden Meni kıvamında akışkan değil kıvamlı bembeyaz kokusuz akıntı geliyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Ne olabilir acaba...

Tşk ederim kullanım için bi süre vermedi sanırım hani e vitamini uzun süre kullanılmıyor ya onun gibi değil o zmn .spermin enzimlerini güçlendiriyormuş çinko

Kızlar sizlere birşey sormak istiyorum bugün benden Meni kıvamında akışkan değil kıvamlı bembeyaz kokusuz akıntı geliyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Ne olabilir acaba...
Bende de oluyor üşütmekten olabilir sanırım bende tam neden oldugunu bilmiyorum

Ne olabilir acaba...
Enfeksiyon ya da mantar olduğunda oluyor o. Ama mantarda koku oluyor kokusuzsa enfeksiyondur. Ciddi bişey olmayabilir ama ufak boyutta olsa bile rahim savunmaya geçip akıntıyla atmaya çalışıyor

Tşk ederim kullanım için bi süre vermedi sanırım hani e vitamini uzun süre kullanılmıyor ya onun gibi değil o zmn .spermin enzimlerini güçlendiriyormuş çinko
Ay onu hiç sormadım yaa. Hakketen ne kadar kullancaz ki. Uzun süre kullanmak zararlı olur mu acaba. E vitaminini de duymamıştım. Ne kadar süre kullanılabiliyor.

R rvydmrt canım biz şimdi neredeyse 3 aydır klomen kullanıyoruz eşimin hasarı düşmüş.kaan hocadan cevap gelmesine çok var biz o sureye kadar klomene devam edecek miyiz?

Ay onu hiç sormadım yaa. Hakketen ne kadar kullancaz ki. Uzun süre kullanmak zararlı olur mu acaba. E vitaminini de duymamıştım. Ne kadar süre kullanılabiliyor.
Çok evham yapmayın biz 2 ay 400 luk kullandık 2 hafta ara verdik şimdi 200 luk kullanıyoruz arada 3 4 gün almadığı oluyor bugüne kadar bi zararını görmedik zaten kısırlık için öneriliyor öyle olsa önermez doktorlar,sizin sorun tam olarak neydi, biraz rahat bırakın kendini herkes kullanıyor bu vitaminleri :)

Ben evham yapmadım bi arkadaş dedi burda uzun süre kullanılmıyor diye. Yeni öğrendim bende :) onu sordum.

E vitamin 1 ay kullanıp ara vermek gerekiyor karaciger sağlığı için cnm
1 ay kullanıp ara verin diye doktor mu söyledi acaba? Biz 3yıldır tedavilerimizde doktor verdi en son kaan aydos hiçbiri 1 ay kullanıp ara verin demedi, karaciğeri yorması uzun süre kullanımlarda geçerli bunun içinde doktorlar doğal e vitamini kullanın diyor solgar gibi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…