Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Enfeksiyon kültürle mi çıkıyor?
Bilmiyorum canım. bende enfeksiyon olmamıştı. Kokulu akıntım var dedim doktora muayene bile etmeden kokuluysa mantardır kokusuz olsa enfeksiyon olurdu dedi. Fitil yazdı 5 gün kullandım geçti.

Bi de bunun doğal olmayanı mı var. Evicap benim ki. Ucuz bu kesin doğal değildir

Bi de bunun doğal olmayanı mı var. Evicap benim ki. Ucuz bu kesin doğal değildir
Bizde ilk tedavide evicap kullandık,İbrahim Saraçoğlu doğal e vitamini kullanın diyor eczacı da solgar verdi 200 ıu bizimki içinde 50 tane var 46 liraydı, size gönderdiğin linki inceleyin orada sperm için gerekli antioksidanları anlatıyor, promen k da var çoğu inşallah faydası olur,

Bizde kaan hocanın hastasıyız o kesinlikle e vitamini vermiyor kimseye size nasıl verdi ki?o karaciğere zararı var die önermiyor

Bilmiyorum canım. bende enfeksiyon olmamıştı. Kokulu akıntım var dedim doktora muayene bile etmeden kokuluysa mantardır kokusuz olsa enfeksiyon olurdu dedi. Fitil yazdı 5 gün kullandım geçti.
Arkadaslar kültürde cıktı dedi bana bende söyledim fitil verdi ama ezbere gibi oldu içime sinmedi canm

Bizde kaan hocanın hastasıyız o kesinlikle e vitamini vermiyor kimseye size nasıl verdi ki?o karaciğere zararı var die önermiyor
Doz olarak ise günde 200-1200 mg E vitamini 1-2-3-6-8 ay süreyle kullanılmaktadır. En ideal sonuçlar 2 aydan fazla süreyle kullanıldığında elde edilmiştir. Genel olarak 3-6 ay süreyle 100-600 mg/gün kullanılabilir (Suleiman 1996; Kessopoulou 1995). Bir çalışmada 1 ay süreyle günde 200 mg verilmesiyle de başarılı olunabileceği bildirilmiştir (Geva 1996).
Bakın bu kaan aydos un sayfasından, burada hepimiz birbirimize yardımcı olmak için bilgi paylaşıyoruz, kısırlık için e vitamini öneriyor uzmanlar burda 1 ay kullanın dersek yanlış yönlendirmiş oluruz,faydası çok fazla ama kişinin durumuna göre kullanım süresini doktor belirlemeli bence.

Arkadaslar kültürde cıktı dedi bana bende söyledim fitil verdi ama ezbere gibi oldu içime sinmedi canm
Kültür derken vajinadan sıvı mı alınıyor vajinadaki enfeksiyonun bulunabilmesi için vajinadan sıvı alınmalı. Varsa da ben ilk defa duyuyorum. İdrar kültüründen vajinadaki enfeksiyonun bulunduğunu mu söylüyorlar acaba. Ama saçma. Anlam veremedim.

Kimseyi yanlıs yönlendirme gibi bi niyetim olamaz ben kaan hocanın e vitamini kullandırmadıgını söyledim ve konuştuğum hastalarına da kullandırmıyor tercih meselesi inşallah size fayda sağlar

Yok idrar kültürü değil benim dediğim vajinadan alınıyor smear gibi

Kimseyi yanlıs yönlendirme gibi bi niyetim olamaz ben kaan hocanın e vitamini kullandırmadıgını söyledim ve konuştuğum hastalarına da kullandırmıyor tercih meselesi inşallah size fayda sağlar
Onu ima etmedim cnm yanlış anlama,verdiği vitaminlerin içinde de var e vitamini belki fazla gelir diye vermemiş olabilir, ben çol faydalı olduğunu okudum herşeyin fazlası zarar tabi ama kaç ay kullanılacağı konusunda kesin yazılar yanlış yönlendirme olabilir diye yazmak istedim

Yok idrar kültürü değil benim dediğim vajinadan alınıyor smear gibi
Hmm onu bilmiyorum canım. Bi bilgim yok yaptırmadım hiç. Ama dediğin gibi ezbere konuşuyor bu konuda doktorlar ama ne hikmetse geçiveriyor. Demekki belirtiler kafi enfeksiyon ya da mantar olduğunu söylemeye.

Bir melek gelsin
Canım enfeksiyon adet gecikmesi yapabilir mi?
Mantarım olduğunu düşünmüyorum ama enfeksiyon olabilir. Havuza giriyorum oradan almış da olabilirim. Bat geçti 7siydi kaçı oldu gelmedi test yaptım tabi negatif. Bu ay sınavlarım da vardı yoğundum. Stres mi yaptım Ne etken oldu bilmiyorum açıkcası.

Yumurtlama gününe göre hesapla canım adeti. Enfeksiyon gecikme yapmaz ama yumurtlamayı geciktirebilir otomatik olarak adette gecikmiş olur.

Yumurtlama gününe göre hesapla canım adeti. Enfeksiyon gecikme yapmaz ama yumurtlamayı geciktirebilir otomatik olarak adette gecikmiş olur.
Bu aydan pek birşey anlamadım zaten ilişkilerimi takip ederek düzenliyorum. Ovülasyonuda akıntı seviyeme göre takip ediyorum şimdilik. Akıntım bir geldi bir gelmedi biraz zaman geçti yapışkan oldu sonra uzun zaman olmadı şimd Meni kıvamında. Adeti bekliyorum.

Baya geçmiş adet belirtin varmı canm?bende enfeksiyon var mı yok mu bilmiyorum ama adet geçikmesi yaptığını hiç duymadım ama bildiğim tek şey stres üzüntü adeti cok etkilio ben bu ay ciddi üzüntü yaşadım vefat olmustu ondan mı bilmiyorum yumurtlama günümden itibaren adete 10 gün var nerdeyse lekelenmeye başladım.

Hmm anladım canım. Bi daha ki ay daha sıkı tutarsın işi. Ovü. testi de almanı tavsiye ederim.
Benim geçen ay yumurtlamam geç olduğundan dolayı adetim 9 gün ileri attı. Birine söylesem kesin hamilesin derdi :)

Allah sabır versin canım.
Benim zaten bir problemim var ama ne olduğunu bilmiyorum 3/4 ay 30/32 günde bir hasta oluyorum ondan sonra ki ay 10 güne de çıkıyor yumurtlama sabit gün olmuyor sanırım. Tembellik olabilir. Eşimin rahatsızlığını öğrenmeden önce böyle değildi sonra böyle oldu. İyi bir hekime kendim için de gideceğim bakalım ne diyecek.

Şuan ümitli olmadığım için test almıyorum. Benim eşimin değerleri baya bir düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…