- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Proxeed plus kullandık evicap birde klomen kullandı eşimK Karabiberim123 ne kullandınızda sayı o kadar arttı canım? Bu ay tahlil vericez. Eğer sayı artmamışsa sizin takviyelerden deneriz
Ayrıca takviyelerimiz hergün ceviz yedi eşim iki ay civarı keçiboynuzu kürü içti. Muz yiyor hemen hemen her gün fındık kayısı incir kürünü keçiboynuzu küründen sonra yaptımCanım ben diğer arkadaşlar kadar iyi değilim test yorumlamada. Ama sayınız çok çok iyi artmış ve morfoloji yüzde 4e çıkmış bunlar çok iyi. Hız aynı kalmış. Ona yönel biraz.
İncir kürü, evicap, keçi boynuzu pekmezi, pharmaton, çakşır suyu, kuruyemiş.. uyguladığımız ay hareketli sperm oranımız %13 artmıştı.
Canim Rabbim nasip edecek sadece zamani var .Sabrin sonundaki meyve cok daha tatli Rabbim mucizeni sana gondersin bol bol usg fotonuz olsun insallah .Ay evet diğer tarafa yazmışsın okudum ne kadar sevindim anlatamam. İnşallah bizlerde görürüz o günleri. Biliyorum ki bizlere dua ediyorsun eksik etme ne olur.
Şehir dışına tatile çıkmıştık buzdolabı için o yöreye özel çerçeve gibi süs almıştım bebeğimin ilk ultrason fotosunu koyarım diye çerçeve buzdolabında hala boş duruyor.
Cok teşekkür ederim canim Rabbim sana da hayirli bir bebek nasip etsin insallahCanımmmmm cok sevindimmm erkek bebeklere karşı ayrı bi sempatim var ondan sanırım gözün aydın kuzummm
16.haftadayiz canim.Rabbim sana da nasip etsin bu zamanlariMaşallah maşallah büyüdü cinsiyeti belli oldu az kaldı inşallah kaç hafta oldnz
Amin canim insallah .Allah sana da gondersin mucizeni insallah .Bu günleri hic yasamamis gibi ol insallah .Afilim92 hayırlı Salih bir evlat olur canım ne güzel senjn adına çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin
Benim esimde varikosel ameliyatinoldu.oranin serin kalmasini bize doktor soledi.bunu kendiniz mi düşünüp uyguladınız yoksa bu konuyla ilgili bir araştırma var mı?
Amimmm ınsallah enkisa zamamda eder.dualarim sizinleBizim de ileri hız 0 . Varikosel yok dedi 3 ayrı doktor. Rabbim bize de nasip eder inşallah
Sagol canim allah sizede nasip etsin insallah..biz okadar cok soermiogram yaptirdik ki..ileri hizimiz ameliyat sonfasi sifir idi..yarisi hareketli yarisi harketsizdi bizimAaa inanmıyorum çok güzel haberlerle gelmişsiniz ne mutlu size. Adınıza çok sevindim. Burada bir çoğumuzun haraket sorunu var. Sizde ileri yavaş mı vardı? Çoğu haraketsizmiydi? Bizim 93 haraketsiz ona çözüm arıyoruz. Size de adıma çok teşekkür ediyorum paylaşımınızdan dolayı.
Ben de aynıyım. Çoğu zaman okulda felç geçiriyor oluyorum. İzin almak zorunda kaldığımı çok bilirim.Çok sevindim herşeyin normal olmasına. Bende çok ağrılı geçiriyorum aynı şeyleri yaşıyoruz kovayla geziyor annem. Yanımda olsun diye onu arıyorum ve ağlamaktan bazen sancı geçince uyuyakalıyorum.
Havuç yesek yeterli olmaz mı canım. Suyunu sıkmak daha mı faydalı ?bizim de en büyük sıkıntı hız ya her gün akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu hem eşin hem sen iç, yumurta kalitesine de iyiymiş. Bir de ısırgan otu çayı içsin günde 1 bardak, yeşil yapraklı sebzeler tüketsin, incir, kuruyemiş ve nohut yemeği
Sayınız hızınız gayet güzel ama morfoloji düşük gerçi %1 ile hamile kalan oluyor sayınız iyi oldugu için bu bi avantaj.ama morfoloji için e vitamini iyi die biliyorum yinede bi araştır günlük 200 lük olanlardan.Arkadaşlar herkese merhaba, yeni üyeyim ama senelerdir sizleri takip ediyorum. vajinismusu bile sizler sayesinde yendim. Bunu atlattım bitti derken 7 aydır hamile kalamadım. Eşim sperm testi yaptırdı. Doktorumuz gauet iyi dedi ama morfoloji %1. Güvenemedim sizlede paylaşmak istedim.
Konsantrasyon 120 milyon
Total sperm sayisi 276 milyon
Motilite %65
Progressif motolite %57
Non prog. Motolite %8
Total prog. Motil sperm sayisi 157milyon
Krugers analizi
Normal morfoloji %1
Total amorf %57
Yorumlarınızı rica ediyorum.
Değerleriniz gayet iyi yüzde 57 şekilsiz baş mevcut görünüyor ama dert etmeyin bunuda biraz zaman alabilir fakat çocuk olmamasına engel değil 1 sene bile olmamış. Baş anomalisi için d vitamini eksikliğine baktırın Omega 3 takviyesi alın. E ve c vitamini sperm şekli için önemli genelde pycnogenol yani çam kabuğu ekstresi bu işi görüyor. Kuyruk anomalisi varsa bunun içinde çinko iyi geliyor. Bu dediklerimi araştırarak günlük yaşantınıza katabilirsiniz. (Keçiboynuzu her anlamda sperm dostudur şekil açısındanda tavsiye edilir.) çok geçmiş olsun stresi üzerinizden atmaya çalışın İnanın değerleriniz olmamasına engel değil.Arkadaşlar herkese merhaba, yeni üyeyim ama senelerdir sizleri takip ediyorum. vajinismusu bile sizler sayesinde yendim. Bunu atlattım bitti derken 7 aydır hamile kalamadım. Eşim sperm testi yaptırdı. Doktorumuz gauet iyi dedi ama morfoloji %1. Güvenemedim sizlede paylaşmak istedim.
Konsantrasyon 120 milyon
Total sperm sayisi 276 milyon
Motilite %65
Progressif motolite %57
Non prog. Motolite %8
Total prog. Motil sperm sayisi 157milyon
Krugers analizi
Normal morfoloji %1
Total amorf %57
Yorumlarınızı rica ediyorum.
Antalya tup bebek merkeziMerhaba benim 2 defa gitti ve sagliksiz geldi sen nerde yaptirmistin
Ah canım elden birşey gelmiyor ki Kaç kişiyi susturabiliriz ki başına gelen biliyor bunun ne demek olduğunu . Artık bayramlarda akraba ziyaretler yapasım gelmiyor insanın moralini o kadar bozuyorlarki asla olmayacakmış hissine kapılıyorsun iyice . Hep söylüyorum Allah bundan büyül dert vermesin bize tez zamanda şu dünyadaki meleğimize kavuştursun biziŞu insanlara nasil sinir oluyorum ya bi defolun gidin size mı dert oldu bizim çocuğumuz zaten bunlar yüzünden psikolojimiz alt üst oluyor bu sene de maşallah herkes hamile çevremde TV de orda burda hep hamile haberleri alıyorum Allah'ım bize de nasip etsin de sunlarin çeneleri kapansın inşallah.
Yani canım düşüncesizlik diz boyu ama yaşamamış kendisi böyle bir şey anlamıyodur. Bazen öz annem bile üzebiliyor beni bu konuda bana çekmemişsin ben hemen hamile kalırdım diyor yani beni üzmek isticek en son insan evladıyım sonuçta kötü niyetli söylemiyor ama bu süreçte insan çok hassaslaşıyor en ufak bir laf söz çok can sıkıcı olabiliyor.Bende nefret ediyorum öyle insanlardan herkes çok kolay bebek sahibi oluyor gibi geliyor ama Tarkan bile ne tedavilerden geçmiştir kaç senedir çocuk düşünüyordu. Onlar benim nazarım da cahil insanlar içinden ne geçiyorsa söyle tutma içinde şuan çok sinir oldum.
Sayınız hızınız gayet güzel ama morfoloji düşük gerçi %1 ile hamile kalan oluyor sayınız iyi oldugu için bu bi avantaj.ama morfoloji için e vitamini iyi die biliyorum yinede bi araştır günlük 200 lük olanlardan.
Ilginiz icin teşekkür ederim. Stres cok elde değil ama zamanı vardır gelecektir diye düşünüyorum artık. Hepimizin kalbinden geçen gerçekleşir umarimDeğerleriniz gayet iyi yüzde 57 şekilsiz baş mevcut görünüyor ama dert etmeyin bunuda biraz zaman alabilir fakat çocuk olmamasına engel değil 1 sene bile olmamış. Baş anomalisi için d vitamini eksikliğine baktırın Omega 3 takviyesi alın. E ve c vitamini sperm şekli için önemli genelde pycnogenol yani çam kabuğu ekstresi bu işi görüyor. Kuyruk anomalisi varsa bunun içinde çinko iyi geliyor. Bu dediklerimi araştırarak günlük yaşantınıza katabilirsiniz. (Keçiboynuzu her anlamda sperm dostudur şekil açısındanda tavsiye edilir.) çok geçmiş olsun stresi üzerinizden atmaya çalışın İnanın değerleriniz olmamasına engel değil.
Yesenizde olur canım ama 4 havuç yemek zor oluyor her gün. Bir de saraçoğlunun kürü var orada suyunu için diyor.Havuç yesek yeterli olmaz mı canım. Suyunu sıkmak daha mı faydalı ?
tamam canım bilemedim teşekkür ederim cevabın içinYesenizde olur canım ama 4 havuç yemek zor oluyor her gün. Bir de saraçoğlunun kürü var orada suyunu için diyor.
Gozun aydin canim. Bebisini saglikla kucagina alErkek teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?