Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay
Ayrıca takviyelerimiz hergün ceviz yedi eşim iki ay civarı keçiboynuzu kürü içti. Muz yiyor hemen hemen her gün fındık kayısı incir kürünü keçiboynuzu küründen sonra yaptım

Canim Rabbim nasip edecek sadece zamani var .Sabrin sonundaki meyve cok daha tatli Rabbim mucizeni sana gondersin bol bol usg fotonuz olsun insallah .
Canımmmmm cok sevindimmm erkek bebeklere karşı ayrı bi sempatim var ondan sanırım gözün aydın kuzummm
Cok teşekkür ederim canim Rabbim sana da hayirli bir bebek nasip etsin insallah
Maşallah maşallah büyüdü cinsiyeti belli oldu az kaldı inşallah kaç hafta oldnz
16.haftadayiz canim.Rabbim sana da nasip etsin bu zamanlari
Afilim92 hayırlı Salih bir evlat olur canım ne güzel senjn adına çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin
Amin canim insallah .Allah sana da gondersin mucizeni insallah .Bu günleri hic yasamamis gibi ol insallah .

Sagol canim allah sizede nasip etsin insallah..biz okadar cok soermiogram yaptirdik ki..ileri hizimiz ameliyat sonfasi sifir idi..yarisi hareketli yarisi harketsizdi bizim

Çok sevindim herşeyin normal olmasına. Bende çok ağrılı geçiriyorum aynı şeyleri yaşıyoruz kovayla geziyor annem. Yanımda olsun diye onu arıyorum ve ağlamaktan bazen sancı geçince uyuyakalıyorum.
Ben de aynıyım. Çoğu zaman okulda felç geçiriyor oluyorum. İzin almak zorunda kaldığımı çok bilirim.

Havuç yesek yeterli olmaz mı canım. Suyunu sıkmak daha mı faydalı ?

Arkadaşlar herkese merhaba, yeni üyeyim ama senelerdir sizleri takip ediyorum. vajinismusu bile sizler sayesinde yendim. Bunu atlattım bitti derken 7 aydır hamile kalamadım. Eşim sperm testi yaptırdı. Doktorumuz gauet iyi dedi ama morfoloji %1. Güvenemedim sizlede paylaşmak istedim.
Konsantrasyon 120 milyon
Total sperm sayisi 276 milyon
Motilite %65
Progressif motolite %57
Non prog. Motolite %8
Total prog. Motil sperm sayisi 157milyon
Krugers analizi
Normal morfoloji %1
Total amorf %57
Yorumlarınızı rica ediyorum.

Sayınız hızınız gayet güzel ama morfoloji düşük gerçi %1 ile hamile kalan oluyor sayınız iyi oldugu için bu bi avantaj.ama morfoloji için e vitamini iyi die biliyorum yinede bi araştır günlük 200 lük olanlardan.

Değerleriniz gayet iyi yüzde 57 şekilsiz baş mevcut görünüyor ama dert etmeyin bunuda biraz zaman alabilir fakat çocuk olmamasına engel değil 1 sene bile olmamış. Baş anomalisi için d vitamini eksikliğine baktırın Omega 3 takviyesi alın. E ve c vitamini sperm şekli için önemli genelde pycnogenol yani çam kabuğu ekstresi bu işi görüyor. Kuyruk anomalisi varsa bunun içinde çinko iyi geliyor. Bu dediklerimi araştırarak günlük yaşantınıza katabilirsiniz. (Keçiboynuzu her anlamda sperm dostudur şekil açısındanda tavsiye edilir.) çok geçmiş olsun stresi üzerinizden atmaya çalışın İnanın değerleriniz olmamasına engel değil.

Ah canım elden birşey gelmiyor ki Kaç kişiyi susturabiliriz ki başına gelen biliyor bunun ne demek olduğunu . Artık bayramlarda akraba ziyaretler yapasım gelmiyor insanın moralini o kadar bozuyorlarki asla olmayacakmış hissine kapılıyorsun iyice . Hep söylüyorum Allah bundan büyül dert vermesin bize tez zamanda şu dünyadaki meleğimize kavuştursun bizi

Yani canım düşüncesizlik diz boyu ama yaşamamış kendisi böyle bir şey anlamıyodur. Bazen öz annem bile üzebiliyor beni bu konuda bana çekmemişsin ben hemen hamile kalırdım diyor yani beni üzmek isticek en son insan evladıyım sonuçta kötü niyetli söylemiyor ama bu süreçte insan çok hassaslaşıyor en ufak bir laf söz çok can sıkıcı olabiliyor.

Ilginiz icin teşekkür ederim. Stres cok elde değil ama zamanı vardır gelecektir diye düşünüyorum artık. Hepimizin kalbinden geçen gerçekleşir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…