Ay canım benim belli oldu mu cinsiyeti. Hayırlı uğurlu olsun oğluşun.Erkek teyzesi.
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahAy evet diğer tarafa yazmışsın okudum ne kadar sevindim anlatamam. İnşallah bizlerde görürüz o günleri. Biliyorum ki bizlere dua ediyorsun eksik etme ne olur.
Şehir dışına tatile çıkmıştık buzdolabı için o yöreye özel çerçeve gibi süs almıştım bebeğimin ilk ultrason fotosunu koyarım diye çerçeve buzdolabında hala boş duruyor.
Sen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor değerler çalışmalar:) yakın zamanda hepinizden alırız inşallah haberlerAfilim92 canim oglusun hayirli olsun insallah. Allah saglikla kavumsayi nasip etsin
Sagol canim .Insallah senin de minnak bir oğlusun olur .Afilim92 canım çok sevindim maşallah oğlun olacak ne güzel bende erkek çocuklara ayri bir sempati duyuyorum hayırlı olsun :)) darısı bize olsun inşallah
Bizim degerler duzeldi rahim de temiz sira gebelikte insallahSen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor değerler çalışmalar:) yakın zamanda hepinizden alırız inşallah haberler
Bizim degerler duzeldi rahim de temiz sira gebelikte insallah
Kuzum evet 5 aynen arastirildi sana yapilan testleri yazmistim sen yaptirdin mi? Ah keske yaa ben 4dusujten sonra 1seneye yakin kalamadim ondan korkuyorum bakalim simdi nolcak. Hakkimizda hayirlisi olsun. Adet olcam gibi belirtiler var gibi.Ben bu ay seninde gebe kalacağını düşünüyorum.
Senin 5 düşüğün vardı değil mi cnm ???? Düşüklerinin nedeni anlaşıldı mı ??? Bu düşükler kaç hastalıkken oldu ?? Bence sende ,Selvi25 te maşallah kolay gebe kalabilenlerdensiniz. Bu çok güzel birşey ben de aksine çok zor gebe kalanlardanım.
Kuzum evet 5 aynen arastirildi sana yapilan testleri yazmistim sen yaptirdin mi? Ah keske yaa ben 4dusujten sonra 1seneye yakin kalamadim ondan korkuyorum bakalim simdi nolcak. Hakkimizda hayirlisi olsun. Adet olcam gibi belirtiler var gibi.
Amin insallah Rabbim size de yasatsin canimAfilim92 cinsiyeti öğrenmişsin hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah oğluşun canım.
Kuzum millet anlayissiz kulaklarini tika. Takmamaya calis. Alla bize de verecektir en dogru en hayirli zamanda ckk zor snavimizSonuçlar çıkmadı hala bekliyoruz 40 gün oldu ama hala çıkmadıbende hep 18 ay arayla gebe kaldım 36 ayda 2 defa gebelik oldu. Gözüm korktu valla. Dün görümcemle konuşuyoruz onunda 6 senedir olmuyor çok kötüydü şunları yapın şu doktora gidin dedim eltim de oradan diyor ki kocam bana kızıyor senin için hep korunmak zorunda kalıyorum hemen gebe kalıyorsun ceketimi üzerine atsam gebesin vs..... diyor. Dün akşamdan beri kafam almak bullak üzüntü içindeyim. Sanki bu sıkıntıyı bizler kendi elimizle yapışız da bizim hatamızmış gibi. Kendimi vebalı gibi hissettim. Allah vermeseydi de sende gebe kalabilseydin demek geçti içimden.
Ben hemen hamile kalıyrm canım değerler cok yüksek olmadığı halde demekki ileri hız 2 değilde 30falan olsa korunurken hamile kalırımBen bu ay seninde gebe kalacağını düşünüyorum.
Senin 5 düşüğün vardı değil mi cnm ???? Düşüklerinin nedeni anlaşıldı mı ??? Bu düşükler kaç hastalıkken oldu ?? Bence sende ,Selvi25 te maşallah kolay gebe kalabilenlerdensiniz. Bu çok güzel birşey ben de aksine çok zor gebe kalanlardanım.
Çok mutlu oldum canım ben de hsg çektirmek istiyorum ama hep bi korku var. Bide kadın doğumcular bi seneden sonra mantıklı deyip duruyorlar. :/Icim cok rahatladi kizlar. Hsg sonucum cok iyi rahim iyi tıkaniklik yapisiklik vs yok kistim zaten hic bir zaman olmadi yumurtalik rezervlerim amh cok iyi .. Esım ceketini atsa hamile kalcam aslindaOnun 3 ayinin dolmasini bekliyoruz ay sonu testini verecek zaman kaybetmeden artik asilama yada tup ..
Kan pıhtılaşması testlerin nasıl cıktı canm senin homozigot varmı genlerindeKuzum evet 5 aynen arastirildi sana yapilan testleri yazmistim sen yaptirdin mi? Ah keske yaa ben 4dusujten sonra 1seneye yakin kalamadim ondan korkuyorum bakalim simdi nolcak. Hakkimizda hayirlisi olsun. Adet olcam gibi belirtiler var gibi.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin paşamızErkek teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?