Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
R
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

Afilim92 canım çok sevindim maşallah oğlun olacak ne güzel bende erkek çocuklara ayri bir sempati duyuyorum hayırlı olsun :)) darısı bize olsun inşallah

Bizim degerler duzeldi rahim de temiz sira gebelikte insallah

Ben bu ay seninde gebe kalacağını düşünüyorum.
Senin 5 düşüğün vardı değil mi cnm ???? Düşüklerinin nedeni anlaşıldı mı ??? Bu düşükler kaç hastalıkken oldu ?? Bence sende , Selvi25 te maşallah kolay gebe kalabilenlerdensiniz. Bu çok güzel birşey ben de aksine çok zor gebe kalanlardanım.

Kuzum evet 5 aynen arastirildi sana yapilan testleri yazmistim sen yaptirdin mi? Ah keske yaa ben 4dusujten sonra 1seneye yakin kalamadim ondan korkuyorum bakalim simdi nolcak. Hakkimizda hayirlisi olsun. Adet olcam gibi belirtiler var gibi.

Kuzum evet 5 aynen arastirildi sana yapilan testleri yazmistim sen yaptirdin mi? Ah keske yaa ben 4dusujten sonra 1seneye yakin kalamadim ondan korkuyorum bakalim simdi nolcak. Hakkimizda hayirlisi olsun. Adet olcam gibi belirtiler var gibi.

Sonuçlar çıkmadı hala bekliyoruz 40 gün oldu ama hala çıkmadı bende hep 18 ay arayla gebe kaldım 36 ayda 2 defa gebelik oldu. Gözüm korktu valla. Dün görümcemle konuşuyoruz onunda 6 senedir olmuyor çok kötüydü şunları yapın şu doktora gidin dedim eltim de oradan diyor ki kocam bana kızıyor senin için hep korunmak zorunda kalıyorum hemen gebe kalıyorsun ceketimi üzerine atsam gebesin vs..... diyor. Dün akşamdan beri kafam almak bullak üzüntü içindeyim. Sanki bu sıkıntıyı bizler kendi elimizle yapışız da bizim hatamızmış gibi. Kendimi vebalı gibi hissettim. Allah vermeseydi de sende gebe kalabilseydin demek geçti içimden.

Kuzum millet anlayissiz kulaklarini tika. Takmamaya calis. Alla bize de verecektir en dogru en hayirli zamanda ckk zor snavimiz

Ben hemen hamile kalıyrm canım değerler cok yüksek olmadığı halde demekki ileri hız 2 değilde 30falan olsa korunurken hamile kalırım

Çok mutlu oldum canım ben de hsg çektirmek istiyorum ama hep bi korku var. Bide kadın doğumcular bi seneden sonra mantıklı deyip duruyorlar. :/

Kızlar ya doktorlar bir seneden önce hiçbir şeye el atmıyorlar ya. Ben de burdan öğrendim bi çok şeyi Kaan Hocam DNA hasarını. Ama bazen de diyorum erken mi giriştim ne biliyim daha mı çok stres oldum. Gerçi yıllar da çabuk geçiyor ama..6 ay geçtiğinde öğrendim her şeyi.. sizin fikriniz ne bu konuda ?

Kan pıhtılaşması testlerin nasıl cıktı canm senin homozigot varmı genlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…