canım sayınız 4 den 44 milyona çıkmış, morfolojiniz de 2den 4 e çıkmış, bunlarda epey düzelme var. Hız için de birşeyler yaparsan güzel olur. Volüm 1.4 cc o biraz bana az geldi.Arkadaşlar siyah kalemle yazılan 3 ay önceki mavi kalemle olan bu günki sonuclarımız bi yorumlarmısınız @limonlutarinlikek-Pandora- sonican Afilim92 zeynepppppppp
Hız için ne yapmak gerek pekicanım sayınız 4 den 44 milyona çıkmış, morfolojiniz de 2den 4 e çıkmış, bunlarda epey düzelme var. Hız için de birşeyler yaparsan güzel olur. Volüm 1.4 cc o biraz bana az geldi.
Ege Üniversitesine gidiyoruz ürolog varikosele baktırdık yok demişlerdiK Karabiberim123 aile hekiminize gidin vitamin değerlerime baktırmak istiyorum d vitamini eksikliğine de ikinizde kan tahlili yaptırın çıkar.
2 cc ye yakınmış o zaman 8 milyon civarıyken 62 milyon gibi birşey olmuş maaşallah diyelim.
Normal bir üroloji hekimine mi gidiyordunuz? Varikosel gibi bir probleminiz varmıydı?
İst isen canm emre bakırcıoğlu da var ondan da cok memnun olan var duydun mu ismini hiç?@nims86 hiç bir Dr DNA hasarına bakmıyor baksak ne olacak diyorlar çünki tedavi edilemez sanıyorlar bir tek Kaan aydos var bildiğim kadarıyla bende istanbuldayım ama Ankara’ya gideceğiz. Artık umarım DNA hasarı vardır da sebep bu olsun diyorum.
Evet onu da duydum ama Kaan aydosa daha çok duydum açıkcası ilk Kaan hocayı deneriz olmadı ona da giderim. Varikosel hala kafamı kurcalıyor bunu için Emre Bakırcıoğlu Yada Kadıoğlua gidebilirim bakalım şuan akışına bıraktım. Eşim paronayak olduğumu düşünmeye başladıİst isen canm emre bakırcıoğlu da var ondan da cok memnun olan var duydun mu ismini hiç?
bizim de en büyük sıkıntı hız ya her gün akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu hem eşin hem sen iç, yumurta kalitesine de iyiymiş. Bir de ısırgan otu çayı içsin günde 1 bardak, yeşil yapraklı sebzeler tüketsin, incir, kuruyemiş ve nohut yemeğiHız için ne yapmak gerek peki
Bende bugün muayene gittim hersey yolunda dedi dr hatta yumurtalıkların şişmiş dolu dedi ne demek dedim iyi maşallah dedi içimden vitaminlerdendir dedim bide önce elle sonra makine ile muayene etti gebelik varda bişe olmaz demi ya gerçi kaç aydır gelmeyen bebek bu ay da gelmezde bi umut işteEvet onu da duydum ama Kaan aydosa daha çok duydum açıkcası ilk Kaan hocayı deneriz olmadı ona da giderim. Varikosel hala kafamı kurcalıyor bunu için Emre Bakırcıoğlu Yada Kadıoğlua gidebilirim bakalım şuan akışına bıraktım. Eşim paronayak olduğumu düşünmeye başladı
Ay evet diğer tarafa yazmışsın okudum ne kadar sevindim anlatamam. İnşallah bizlerde görürüz o günleri. Biliyorum ki bizlere dua ediyorsun eksik etme ne olur.Erkek teyzesi.
Canımmmmm cok sevindimmm erkek bebeklere karşı ayrı bi sempatim var ondan sanırım gözün aydın kuzummmErkek teyzesi.
Maşallah maşallah büyüdü cinsiyeti belli oldu az kaldı inşallah kaç hafta oldnzErkek teyzesi.
O zaman direnmeye devamHaha bu erkekler Yok mu bu erkekler
Sana birşey söyliyeyim normalde 3/4 g kadar yolu var ama ben 2 de sabit kalıyorum fazla olmasın diye. Sen ver birşey olmaz.Ye onu
Bizim de ileri hız 0 . Varikosel yok dedi 3 ayrı doktor. Rabbim bize de nasip eder inşallahEvet canim ben 3 yila yakin hep ileri hiz sifir ile devam ettik..sonra nasip oldu..suan 11 haftalik hamileyim nasip rabbim hepinize herkese hayirli evlat nasip etsin ben cok cektim biliyorim
Canım ben diğer arkadaşlar kadar iyi değilim test yorumlamada. Ama sayınız çok çok iyi artmış ve morfoloji yüzde 4e çıkmış bunlar çok iyi. Hız aynı kalmış. Ona yönel biraz.Arkadaşlar siyah kalemle yazılan 3 ay önceki mavi kalemle olan bu günki sonuclarımız bi yorumlarmısınız @limonlutarinlikek-Pandora- sonican Afilim92 zeynepppppppp
Evet balık kısmettir cnm bak kısmetin buldu seni.Bende hamilelğimi öğrenmeden birkaç gün önce balık tutuyordm parlak canlı güzel balıklar sasıryrdm nasıl başardım diye tabirine bakmıstm evli ise çocuga işaret yazıyordu hayırdr dedm bende
bunu kendiniz mi düşünüp uyguladınız yoksa bu konuyla ilgili bir araştırma var mı?Simdi canim varikosel demek o bolgenin damarlarinin cok kan akisi saglamasi vs sicak olmasi demek..o bolgenin vucut isisindan serin olmasi gerekiyor..bizde bundan yola cikarak arastirmalar sonucu buz uygulamasi yaptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?