Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Eklentiler

• IMG_20180205_200717.webp
    IMG_20180205_200717.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 53
Uzak dur canim oyle tiplerden .Eltin de olsa konusma .Sebebini oturup kendi düşünsün. Ne kadar ayip ya cinsel hayatinla övünmek nedir ? ALLAH akil fikir versin .

İnan kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam. Allahım damarlarımda zehir mi var, cüzzamlı mıyım, vebalı mıyım diye düşündüm. Övünüyor kendiyle bi de gülüyor bide kendimizi kötü hissetmemizi sağlıyor. Hele görümcemin gözleri doldu. Kadın 6 yıldır çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor. Onun içinde çok üzüldüm.

zeynepppppppp zeynepppppppp bizde hacamat için randevu aldık. Varikosel için ameliyat demedi Dr bende madem hacamat yaptıralım dedim. İnşallah faydasını görürüz. Pis kanı akıtırsak en azından genişlemiş damarın yükünü azaltmış oluruz diye düşündüm.
Aynen varikoselli hastalarımız var dedi. Sperm sağlığı için çok iyi dedi.

-Pandora- -Pandora- birsürü şey kullandınız oysaki olmayınca olmuyor demek ki.. allah hayırlısını nasip etsin canım. Spermin içeriği iyileşmiştir inşallah gebelik haberini alırız üzülme olur mu? 1 sperm le bebek sahibi olanlar var. İnşallah sende olacaksın.
Duaların için tesekkür ederim canım, İlginç ama bu sefer hiç üzülmedim, alıştım herhalde.

Yok kuzum mthfr a ve beta fibrinojende heterozigot mutasyon var. İgne kullandiracaklar mi acaba sen naptin kullanacak misin
Bende bir gende homozigot var ama 3 doktor da bu genle bebeğin alakası yok alakalı olan gen faktör v geni atardamarlarla alakalı gen bu.bebek kordonunda da 2 atardamar 1 toplardamar varmış okuduklarmdan bunu anladım

-Pandora- -Pandora- canım Kaan hoca sizde bu yazdıklarını araştırdı mı? Üzülme bizde de aynı %7 si sadece haraketli haraketsizler canlı mı bilmiyorum onuda öğreneceğiz.

Eklentiler

• 494EA295-73B4-4B3C-8361-64C9A0185103.webp
    494EA295-73B4-4B3C-8361-64C9A0185103.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 57
Bende bir gende homozigot var ama 3 doktor da bu genle bebeğin alakası yok alakalı olan gen faktör v geni atardamarlarla alakalı gen bu.bebek kordonunda da 2 atardamar 1 toplardamar varmış okuduklarmdan bunu anladım
O zaman bosuna kullanmak sacma degil mi yaa? Aspirin mi kullaniyosun?

Canım ya bana neden acaba iğne verdi Dr acaba ben başka bir doktora daha mı görunsem

İnan kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam. Allahım damarlarımda zehir mi var, cüzzamlı mıyım, vebalı mıyım diye düşündüm. Övünüyor kendiyle bi de gülüyor bide kendimizi kötü hissetmemizi sağlıyor. Hele görümcemin gözleri doldu. Kadın 6 yıldır çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyor. Onun içinde çok üzüldüm.
Onun beyninde var bir hasar sizde degil .Boylelerine sirtini cevireceksin pat kalacaklar ortada.Saygisizlik baska bir sey degil .

Canım ya bana neden acaba iğne verdi Dr acaba ben başka bir doktora daha mı görunsem
Bilmiyorum canım ya riski gebelik doktoruna gittm en son.iğneye meraklıysan cok doktor var verecek olan dedi.senin iğnelik durumn yok dedi.mthr heterezigot var bide oda zaten türklerin mthfr geni heterezigot çoğunlukla dedi.aspirin bile vermedi umarım doğru yoldaymdır iğne meraklısı değilim bende

O zaman bosuna kullanmak sacma degil mi yaa? Aspirin mi kullaniyosun?
Yok aspirin bile vermediler bir hemotolog bir perinatolog birde kadın dogumcuya gösterdm sonucumu.ama sanki genetik doktoru kullanmalıymısım gibi acık uçlu konuştu. Ben yorumlarm öneride bulunmamaktadır sonra dedi.bakalım güvendm 3 doktora hakkmdan hayırlısı

Yok aspirin bile vermediler bir hemotolog bir perinatolog birde kadın dogumcuya gösterdm sonucumu.ama sanki genetik doktoru kullanmalıymısım gibi acık uçlu konuştu. Ben yorumlarm öneride bulunmamaktadır sonra dedi.bakalım güvendm 3 doktora hakkmdan hayırlısı
3 dr da diyosa oyledir kuzum hic takma. Ben de hayirlisiyla kalirsam gostercem birkac doktora. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Bilmiyorum canım ya riski gebelik doktoruna gittm en son.iğneye meraklıysan cok doktor var verecek olan dedi.senin iğnelik durumn yok dedi.mthr heterezigot var bide oda zaten türklerin mthfr geni heterezigot çoğunlukla dedi.aspirin bile vermedi umarım doğru yoldaymdır iğne meraklısı değilim bende
Bende gideyim olmadı bir kaç doktora aspirin kullanıyorum şimdi adetimde kanama yoğun oldu aspirine bagladim

Back
X