Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Birde iğne morluklar yapıyormuş genelde hep sezeryan yapıyorlar kafam karışık benimde

Bu arada sevli canım keseyi görmüşsün ne güzel canım inşallah sağlıkla devam eder canım.Kucaginada alırsın inşallah
Bende bu gece rüyamda tombul bir erkek çocuğu dogurdugumu gördüm kucağıma aliyorum sonra akrabalar kucaklarinda dolastiriyirlar falan uyuyup tekrar o rüyayı görmeyi çok istedim gerçek gibiydi

Bende gideyim olmadı bir kaç doktora aspirin kullanıyorum şimdi adetimde kanama yoğun oldu aspirine bagladim
Sana hamile kalmadan mı başlattılar aspirin e cok farklı düşünüyor doktorlar bu konuda ilk haftalarda olan gebelikleri genellikle kromozom a bağlıyorlar.bizde hiç ilgilenmedk keşke bebeklerin kromozom larını saydırsaydk

Sana hamile kalmadan mı başlattılar aspirin e cok farklı düşünüyor doktorlar bu konuda ilk haftalarda olan gebelikleri genellikle kromozom a bağlıyorlar.bizde hiç ilgilenmedk keşke bebeklerin kromozom larını saydırsaydk

İlk haftalar mı??? Yani benim kimyasal gebeliklerim kromozom kaynaklı olabilir mi ????

Ay inş öyle birşey değildir. Bu kromozomlar genetik testle ilgili değil mi ???
Eğer genetikse tüp bebekten bebekten başka çare yok
Yok canım anne baba genetiğiyle alakalı değil.sağlıksız sperm sağlıksız yumurtanın birleştiği embriyo sağlıksız bebek oluyor ve düşüyor tutunsada.bazense sorun yokken bölünmede problem oluyor düşüyor. Bazen ileri düzeyde kan pıhtılaşması varsa bebeğin tutunacagı o yatağa yeteri kadar kan damarları gelmiyor ve bebek tutunamıyor .anne baba ile alakalı değil korkma canım.

Evet canım ben kullanıyorum aspirin şimdi belki benim bebekler büyüktü ondan mı acaba diyorum birincisi 8.haftada kalbi durmuş 10.haftafa farkettik ama o gelisimi iyi değildi sonrada kalbi durdu diğerinin gelişimi iyiydi ama ileri haftalarda durdu kalbi.bilemiyorum kafamda deli sorular:KK47::KK47:

Arkadaşlar bugün çok ilginç bi şey yaşadım. Adetimin 40. günü bugün, hala gelmeyince eşime dün misafirlikten dönerken gebelik testi alalım eczaneden dedim. 2 tane aldım. Eve gelir gelmez 1ini kullandım, çoook çok silik ikinci çizgi çıktı. İhtimal vermedim, ertesi sabah ilk tuvaletle deneyeyim dedim ve ondaki biraz daha belirgin çıktı, gözle görülebiliyor yani. Aradan 3-4 saat geçti bu sefer adetim başladı. Bu HCG hormonunu yükselten şey ne acaba? Bende PKOS var bu arada, eşimde de morfoloji sorunu.

Evet canım ben kullanıyorum aspirin şimdi belki benim bebekler büyüktü ondan mı acaba diyorum birincisi 8.haftada kalbi durmuş 10.haftafa farkettik ama o gelisimi iyi değildi sonrada kalbi durdu diğerinin gelişimi iyiydi ama ileri haftalarda durdu kalbi.bilemiyorum kafamda deli sorular:KK47::KK47:
Benmde öyle durumlar inşallah güvenilirdir danıstgm doktorlar.kullanmayacgm inşallah yanlış etmem bazen coraspirin alsammı diyorum

Aynen varikoselli hastalarımız var dedi. Sperm sağlığı için çok iyi dedi.
Ben hacamati duyduğumda çok sasirmistim nere yapılıyor aklımda deli sorular vardı :eek::KK57::confused::confused:biraz araştırdım bacaktan mi ne yapiyorlarmis benim eşim hayatta yaptirmaz ama çok ilginç gelmişti bana acaba hacamat yaptırıp sonuç alan varmiki

Yok canım anne baba genetiğiyle alakalı değil.sağlıksız sperm sağlıksız yumurtanın birleştiği embriyo sağlıksız bebek oluyor ve düşüyor tutunsada.bazense sorun yokken bölünmede problem oluyor düşüyor. Bazen ileri düzeyde kan pıhtılaşması varsa bebeğin tutunacagı o yatağa yeteri kadar kan damarları gelmiyor ve bebek tutunamıyor .anne baba ile alakalı değil korkma canım.

Ohhhh çok şükür..... ya korku oluştu bende sanki her gebelik kimyasal olacakmış gibi. Allah büyük bakalım ne olacak..

Ben hacamati duyduğumda çok sasirmistim nere yapılıyor aklımda deli sorular vardı :eek::KK57::confused::confused:biraz araştırdım bacaktan mi ne yapiyorlarmis benim eşim hayatta yaptirmaz ama çok ilginç gelmişti bana acaba hacamat yaptırıp sonuç alan varmiki

Hacamatı yapan kişi çok müşterimiz var sperm için yaptıran dedi illa ki vardır cnm

Ohhhh çok şükür..... ya korku oluştu bende sanki her gebelik kimyasal olacakmış gibi. Allah büyük bakalım ne olacak..
Kaan hoca DNA hasarı diyorya işte sağlıksız sperm döllese bile çocuk dünyaya gelmiyor vücut savunmaya geçiyor atıyor inşallah bir daha yaşamayız.bende okadar tedirgnm hiç hamile olduğumu aklıma getirmek istemyrm

Kaan hoca DNA hasarı diyorya işte sağlıksız sperm döllese bile çocuk dünyaya gelmiyor vücut savunmaya geçiyor atıyor inşallah bir daha yaşamayız.bende okadar tedirgnm hiç hamile olduğumu aklıma getirmek istemyrm

Cnm bizde DNA hasarı yok. Normal çıktı. Acaba benim yumurtalarım mı kalitesiz??? Bunun Yani yumurtanın kaliteli mi değil mi testi var mı ki ???

Back
X