Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bizde DNA hasarı yok. Normal çıktı. Acaba benim yumurtalarım mı kalitesiz??? Bunun Yani yumurtanın kaliteli mi değil mi testi var mı ki ???
Kuzum amh testine gore yumurta rezervi azsa kalitesiz diyebiliyolar. Ama sanmiyorum ben. Sans eseri olmus olabilir. İnsallah bi dahakine bebegini alirsin kucagina bak benm tup bebekte genetige giden de kimyasal gebelik oldu demek ki her zaman genetik olmuyo stres de etkili. 5 dusuk yapan biri olarak herseyime baktirdim. Bizim hasardan olmus olabilir ama tek sebep genetik degil

Cnm bizde DNA hasarı yok. Normal çıktı. Acaba benim yumurtalarım mı kalitesiz??? Bunun Yani yumurtanın kaliteli mi değil mi testi var mı ki ???
Yok canım onu ölçen bişey yok sanırım.bende ondan şüphe ettm bir ara.bizdede dna hasarı yok .acaba pıhtılasmamı diye düşüne düşüne yoruluyrm

Kuzum amh testine gore yumurta rezervi azsa kalitesiz diyebiliyolar. Ama sanmiyorum ben. Sans eseri olmus olabilir. İnsallah bi dahakine bebegini alirsin kucagina bak benm tup bebekte genetige giden de kimyasal gebelik oldu demek ki her zaman genetik olmuyo stres de etkili. 5 dusuk yapan biri olarak herseyime baktirdim. Bizim hasardan olmus olabilir ama tek sebep genetik degil

Cnm genetiğe giden derken ne demek istedin???

Embriyonun genetigi incelendi temizdi kimyasal oldu
Yaaa ozaman neden oldu acaba kimyasal da neyi inceliyorlar oluşan embriyo oluyormu canım bilmedgm için soruyorum .bizde keşke baktırsaydk şuan DNA mı yoksa kan pıhtılaşması mınaz cok tahmin ederdik

Yaaa ozaman neden oldu acaba kimyasal da neyi inceliyorlar oluşan embriyo oluyormu canım bilmedgm için soruyorum .bizde keşke baktırsaydk şuan DNA mı yoksa kan pıhtılaşması mınaz cok tahmin ederdik
Benim son gebelik tup bebekti yerlestirmeden once incelediler kimyasalda incelenemuyo kurtaj olmadigu icin. Bence pihtilasma degildir o genelde daha ileri donem dusuklerine sebep oluyormus bence seninki tamamen sansti ve simdi devam edecek

Benim son gebelik tup bebekti yerlestirmeden once incelediler kimyasalda incelenemuyo kurtaj olmadigu icin. Bence pihtilasma degildir o genelde daha ileri donem dusuklerine sebep oluyormus bence seninki tamamen sansti ve simdi devam edecek
Ağzından bal damlıyor inşallah canım öyle bişeydir

Kaçı tüp bebekti gebeliklerin canm hasar varkenmi yaptrdnz tüp bebekleri

Ağzından bal damlıyor inşallah canım öyle bişeydir
İnsallah kuzum
Hmmmm cnm anladığım şu herşey nasippp
Kaderinde nasibinde varsa olur yoksa da olmaz. İnş hepimizin nasibinde vardır.
Amin insallah kuzum yaaa
Kaçı tüp bebekti gebeliklerin canm hasar varkenmi yaptrdnz tüp bebekleri
1i tup canim. Evet varmis hasar biz bilmiyoduk. Sagolsun hic ilgilenmeden aldilar tup bebege

Arkadaşlar bugün çok ilginç bi şey yaşadım. Adetimin 40. günü bugün, hala gelmeyince eşime dün misafirlikten dönerken gebelik testi alalım eczaneden dedim. 2 tane aldım. Eve gelir gelmez 1ini kullandım, çoook çok silik ikinci çizgi çıktı. İhtimal vermedim, ertesi sabah ilk tuvaletle deneyeyim dedim ve ondaki biraz daha belirgin çıktı, gözle görülebiliyor yani. Aradan 3-4 saat geçti bu sefer adetim başladı. Bu HCG hormonunu yükselten şey ne acaba? Bende PKOS var bu arada, eşimde de morfoloji sorunu.
Testin fotosunu atarsan bakariz canim.

İnsallah kuzum

Amin insallah kuzum yaaa

1i tup canim. Evet varmis hasar biz bilmiyoduk. Sagolsun hic ilgilenmeden aldilar tup bebege
Cnm simdi kafama su takildi. Genetige baktirdik diyorsun bu riski azaltmak icin cok onemli birsey cok iyi yapmissiniz. Onlar icinden en saglikli ve kaliteli olanlari secmislerdir tup icin. DNA hasari varsa zaten etkilenmis olanlar elenmistir. Mantik yurutmeye calisiyorum sadece ...

İnşallah şimdi olur canım normal yoldan hasar düştü ise
İnsallah kuzum yaa
Cnm simdi kafama su takildi. Genetige baktirdik diyorsun bu riski azaltmak icin cok onemli birsey cok iyi yapmissiniz. Onlar icinden en saglikli ve kaliteli olanlari secmislerdir tup icin. DNA hasari varsa zaten etkilenmis olanlar elenmistir. Mantik yurutmeye calisiyorum sadece ...
Ben de bu mantikla dusunerek sordum kaan hocaya. Bizim bi tane kaldi zaten yasamadilar. Kaan hoca dedi ki sadece kromozom bozukluguna yol acmiyomus bu hasar. Baska kromozom testiyle gorunmeyen seylere de sebep olabiluyomus. Yani yine ondan olabilirmis. Bi de kalite cok iyi degildi benim merkez de kotuydu 6. Gune beklettiler biyopsi almak riskliymis o gun aldilar diger dr lar merjez hatasindan kimyasal olmus gibi yorumladi.

İnsallah kuzum yaa

Ben de bu mantikla dusunerek sordum kaan hocaya. Bizim bi tane kaldi zaten yasamadilar. Kaan hoca dedi ki sadece kromozom bozukluguna yol acmiyomus bu hasar. Baska kromozom testiyle gorunmeyen seylere de sebep olabiluyomus. Yani yine ondan olabilirmis. Bi de kalite cok iyi degildi benim merkez de kotuydu 6. Gune beklettiler biyopsi almak riskliymis o gun aldilar diger dr lar merjez hatasindan kimyasal olmus gibi yorumladi.
Anladim. Insallah bundan sonrasi icin hersey cok guzel olacak

oozzee oozzee çok ilginçmiş gerçekten. Üstüne görme olabilir mi baya baya adet kanaması mı??
Çok yoğun kanamada bebeğin durması imkansızlaşıyormuş fakat az birşey geldiyse kan testi yaptır.
P Perican01 canım tüp bebekte maalesef DNA hasarı olan spermleri görüp eleyemiyorlar. Öyle bir sistem Yok. O yüzden DNA hasarını genelde %15in altında tUtmaya çalışıyorlar.

Back
X