- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Amh testi yumurta kalitesini gösteren test degilmiCnm bizde DNA hasarı yok. Normal çıktı. Acaba benim yumurtalarım mı kalitesiz??? Bunun Yani yumurtanın kaliteli mi değil mi testi var mı ki ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh testi yumurta kalitesini gösteren test degilmiCnm bizde DNA hasarı yok. Normal çıktı. Acaba benim yumurtalarım mı kalitesiz??? Bunun Yani yumurtanın kaliteli mi değil mi testi var mı ki ???
Kuzum amh testine gore yumurta rezervi azsa kalitesiz diyebiliyolar. Ama sanmiyorum ben. Sans eseri olmus olabilir. İnsallah bi dahakine bebegini alirsin kucagina bak benm tup bebekte genetige giden de kimyasal gebelik oldu demek ki her zaman genetik olmuyo stres de etkili. 5 dusuk yapan biri olarak herseyime baktirdim. Bizim hasardan olmus olabilir ama tek sebep genetik degilCnm bizde DNA hasarı yok. Normal çıktı. Acaba benim yumurtalarım mı kalitesiz??? Bunun Yani yumurtanın kaliteli mi değil mi testi var mı ki ???
Yok canım onu ölçen bişey yok sanırım.bende ondan şüphe ettm bir ara.bizdede dna hasarı yok .acaba pıhtılasmamı diye düşüne düşüne yoruluyrmCnm bizde DNA hasarı yok. Normal çıktı. Acaba benim yumurtalarım mı kalitesiz??? Bunun Yani yumurtanın kaliteli mi değil mi testi var mı ki ???
O yumurta rezervini gösteriyor bence.Amh testi yumurta kalitesini gösteren test degilmi
Kuzum amh testine gore yumurta rezervi azsa kalitesiz diyebiliyolar. Ama sanmiyorum ben. Sans eseri olmus olabilir. İnsallah bi dahakine bebegini alirsin kucagina bak benm tup bebekte genetige giden de kimyasal gebelik oldu demek ki her zaman genetik olmuyo stres de etkili. 5 dusuk yapan biri olarak herseyime baktirdim. Bizim hasardan olmus olabilir ama tek sebep genetik degil
Embriyonun genetigi incelendi temizdi kimyasal olduCnm genetiğe giden derken ne demek istedin???
Yaaa ozaman neden oldu acaba kimyasal da neyi inceliyorlar oluşan embriyo oluyormu canım bilmedgm için soruyorum .bizde keşke baktırsaydk şuan DNA mı yoksa kan pıhtılaşması mınaz cok tahmin ederdikEmbriyonun genetigi incelendi temizdi kimyasal oldu
Benim son gebelik tup bebekti yerlestirmeden once incelediler kimyasalda incelenemuyo kurtaj olmadigu icin. Bence pihtilasma degildir o genelde daha ileri donem dusuklerine sebep oluyormus bence seninki tamamen sansti ve simdi devam edecekYaaa ozaman neden oldu acaba kimyasal da neyi inceliyorlar oluşan embriyo oluyormu canım bilmedgm için soruyorum .bizde keşke baktırsaydk şuan DNA mı yoksa kan pıhtılaşması mınaz cok tahmin ederdik
Ağzından bal damlıyor inşallah canım öyle bişeydirBenim son gebelik tup bebekti yerlestirmeden once incelediler kimyasalda incelenemuyo kurtaj olmadigu icin. Bence pihtilasma degildir o genelde daha ileri donem dusuklerine sebep oluyormus bence seninki tamamen sansti ve simdi devam edecek
Embriyonun genetigi incelendi temizdi kimyasal oldu
Kaçı tüp bebekti gebeliklerin canm hasar varkenmi yaptrdnz tüp bebekleriBenim son gebelik tup bebekti yerlestirmeden once incelediler kimyasalda incelenemuyo kurtaj olmadigu icin. Bence pihtilasma degildir o genelde daha ileri donem dusuklerine sebep oluyormus bence seninki tamamen sansti ve simdi devam edecek
İnsallah kuzumAğzından bal damlıyor inşallah canım öyle bişeydir
Amin insallah kuzum yaaaHmmmm cnm anladığım şu herşey nasippp
Kaderinde nasibinde varsa olur yoksa da olmaz. İnş hepimizin nasibinde vardır.
1i tup canim. Evet varmis hasar biz bilmiyoduk. Sagolsun hic ilgilenmeden aldilar tup bebegeKaçı tüp bebekti gebeliklerin canm hasar varkenmi yaptrdnz tüp bebekleri
İnşallah şimdi olur canım normal yoldan hasar düştü iseİnsallah kuzum
Amin insallah kuzum yaaa
1i tup canim. Evet varmis hasar biz bilmiyoduk. Sagolsun hic ilgilenmeden aldilar tup bebege
Testin fotosunu atarsan bakariz canim.Arkadaşlar bugün çok ilginç bi şey yaşadım. Adetimin 40. günü bugün, hala gelmeyince eşime dün misafirlikten dönerken gebelik testi alalım eczaneden dedim. 2 tane aldım. Eve gelir gelmez 1ini kullandım, çoook çok silik ikinci çizgi çıktı. İhtimal vermedim, ertesi sabah ilk tuvaletle deneyeyim dedim ve ondaki biraz daha belirgin çıktı, gözle görülebiliyor yani. Aradan 3-4 saat geçti bu sefer adetim başladı. Bu HCG hormonunu yükselten şey ne acaba? Bende PKOS var bu arada, eşimde de morfoloji sorunu.
Cnm simdi kafama su takildi. Genetige baktirdik diyorsun bu riski azaltmak icin cok onemli birsey cok iyi yapmissiniz. Onlar icinden en saglikli ve kaliteli olanlari secmislerdir tup icin. DNA hasari varsa zaten etkilenmis olanlar elenmistir. Mantik yurutmeye calisiyorum sadece ...İnsallah kuzum
Amin insallah kuzum yaaa
1i tup canim. Evet varmis hasar biz bilmiyoduk. Sagolsun hic ilgilenmeden aldilar tup bebege
İnsallah kuzum yaaİnşallah şimdi olur canım normal yoldan hasar düştü ise
Ben de bu mantikla dusunerek sordum kaan hocaya. Bizim bi tane kaldi zaten yasamadilar. Kaan hoca dedi ki sadece kromozom bozukluguna yol acmiyomus bu hasar. Baska kromozom testiyle gorunmeyen seylere de sebep olabiluyomus. Yani yine ondan olabilirmis. Bi de kalite cok iyi degildi benim merkez de kotuydu 6. Gune beklettiler biyopsi almak riskliymis o gun aldilar diger dr lar merjez hatasindan kimyasal olmus gibi yorumladi.Cnm simdi kafama su takildi. Genetige baktirdik diyorsun bu riski azaltmak icin cok onemli birsey cok iyi yapmissiniz. Onlar icinden en saglikli ve kaliteli olanlari secmislerdir tup icin. DNA hasari varsa zaten etkilenmis olanlar elenmistir. Mantik yurutmeye calisiyorum sadece ...
Anladim. Insallah bundan sonrasi icin hersey cok guzel olacakİnsallah kuzum yaa
Ben de bu mantikla dusunerek sordum kaan hocaya. Bizim bi tane kaldi zaten yasamadilar. Kaan hoca dedi ki sadece kromozom bozukluguna yol acmiyomus bu hasar. Baska kromozom testiyle gorunmeyen seylere de sebep olabiluyomus. Yani yine ondan olabilirmis. Bi de kalite cok iyi degildi benim merkez de kotuydu 6. Gune beklettiler biyopsi almak riskliymis o gun aldilar diger dr lar merjez hatasindan kimyasal olmus gibi yorumladi.
İnsallah canim hepimiz icin oyle olsun.Anladim. Insallah bundan sonrasi icin hersey cok guzel olacak