Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende yazın iyi bi kadın doğumcuya gidicem çektirmeyi düşünüyorum canm kaç dk sürüyor acıyı ne kadar cekcem onu merak ettim
5 6 dakika suruyor. Ben adetlerimi cok agir agrili gecirdigim icin bu bana adet agrimin biraz fazlasi olarak geldi. Kasiklarimi sisirdiklerinde en ust seviyede azcik ah ettim o kadar. Bu aciya tanidik olan icin hic bir sey cnm

Kizlar ben bugun biraz camasir suyu ve por.coz karistirmistim. Tuvaleti ovmak icin. Biraz soludum. Ama sonra yapamayacagimi anlayip balkona ciktim. Bisey olmamiatir di mi :KK43:
Cok uzgunum ya :KK43:
Naptin sen yaa:işsiz:
Tek basina ayri ayri zehir karistirmak hele berbat bir sey cok tehlikeli bir sey yapmissin .Ben evime asla porçöz almam.Camasir suyu da hamilelikten sonra biraktim .Ne kullaniyorsun dersen Amway banyo ile kireclerimi cozduruyorum . Amway SA8 ile caydanligimi parlatiyorum .Genel temizlikte yine Amway loc kullaniyorum .Kokusuz olmasi cok onemli hem de porcoz ve c suyu gibi tahris edici kimyasal degil.

Beth18 Beth18
Limoncum dün seni etiketlemeye çalıştım ismin çıkmadı beden acaba. Birşey oldu sandım bebişlerine. Diyorum bu kızın kocişide yokdu evde neden gelmiyor. Siz neler yazıyorsunuzda banlanma dediğiniz şey oluyor hiç anlamıyorum bir tek buraya birde dua topiklerine giriyorum. Bu yüzden üye oldum zaten. Başka kadınlar neler yapıyorlar hiç bir bilgim Yok.
İyi olmana da çok sevindim. :)

Neden acaba demek istemiştim yazılar otomatik atıyor saçma saçma şeyler yazıyorum bazen çok komik :KK70:

Transferin 6.günündeyim canım ama hiç belirtim falan yok :KK43:((
canim benimde hic belirtim yoktu merak etme herkesfe belirti olmuyor? 5.gun embriyosu muydu? Eger oyleyse test yapsan cikar artik

Birşey olmamıştır canım ama dikkat et canım iş falan yapma boşver biz bebisleri kolay elde etmiyoruz o yüzden bırak ev pislensin
Ay evi esim sagolsun temizliyo sonra da temizlikci alcam zaten. Ama tuvalet cok moralimi bozuyodu keske yapmasaydim
Naptin sen yaa:işsiz:
Tek basina ayri ayri zehir karistirmak hele berbat bir sey cok tehlikeli bir sey yapmissin .Ben evime asla porçöz almam.Camasir suyu da hamilelikten sonra biraktim .Ne kullaniyorsun dersen Amway banyo ile kireclerimi cozduruyorum . Amway SA8 ile caydanligimi parlatiyorum .Genel temizlikte yine Amway loc kullaniyorum .Kokusuz olmasi cok onemli hem de porcoz ve c suyu gibi tahris edici kimyasal degil.
anway.den de supheliyim ben canim. Ama asla artik digerlerini kullanmam. Hep sirkeyle temizlik yaptircam-yapmicam temizlikci tutcam tovbe ya icim disima cikti

Beth18 Beth18
Limoncum dün seni etiketlemeye çalıştım ismin çıkmadı beden acaba. Birşey oldu sandım bebişlerine. Diyorum bu kızın kocişide yokdu evde neden gelmiyor. Siz neler yazıyorsunuzda banlanma dediğiniz şey oluyor hiç anlamıyorum bir tek buraya birde dua topiklerine giriyorum. Bu yüzden üye oldum zaten. Başka kadınlar neler yapıyorlar hiç bir bilgim Yok.
İyi olmana da çok sevindim. :)
Iyiyim cok sukur bugunku olayi saymazsak. Cpk sukur esim cuma aksami geldi. Ayy canim ya sinir ediyolar insani bir derdin var topigindekiler ama bende girmicem artik
Neden acaba demek istemiştim yazılar otomatik atıyor saçma saçma şeyler yazıyorum bazen çok komik :KK70:
anladim ben onu :)

Inanmiyoruuumm .. Dikkatet :KK12:
yaaaa beni korkutmayin :(

canim benimde hic belirtim yoktu merak etme herkesfe belirti olmuyor? 5.gun embriyosu muydu? Eger oyleyse test yapsan cikar artik

Ay evi esim sagolsun temizliyo sonra da temizlikci alcam zaten. Ama tuvalet cok moralimi bozuyodu keske yapmasaydim
anway.den de supheliyim ben canim. Ama asla artik digerlerini kullanmam. Hep sirkeyle temizlik yaptircam-yapmicam temizlikci tutcam tovbe ya icim disima cikti

Iyiyim cok sukur bugunku olayi saymazsak. Cpk sukur esim cuma aksami geldi. Ayy canim ya sinir ediyolar insani bir derdin var topigindekiler ama bende girmicem artik
anladim ben onu :)

yaaaa beni korkutmayin :KK43:
3.gun embriyosu canm 2 tane transfer yapılmıştı daha erken değil mi çıkar mı ki

3.gun embriyosu canm 2 tane transfer yapılmıştı daha erken değil mi çıkar mı ki
3.gun embriyosu ise cikmaz. Ama ben 7.gunumde erken gebelik testi yapmistim cikmisti. Benimki de 3.gun embriyosu. Ama yaparsan ve cikmazsa panik olma cunku cikmayabiliyor. Aslinda en guzeli 12.gunu beklemek ama ben dayanamamistim

3.gun embriyosu ise cikmaz. Ama ben 7.gunumde erken gebelik testi yapmistim cikmisti. Benimki de 3.gun embriyosu. Ama yaparsan ve cikmazsa panik olma cunku cikmayabiliyor. Aslinda en guzeli 12.gunu beklemek ama ben dayanamamistim
Bi kaç gün daha geçsin sonra yapiyim .aslında yapmaya da korkuyorum sanki çıkmıcak gibi

Beth18 Beth18 benim alerjim var rahatsiz edici kokular hem hapsirtiyor hem nefesimi tıkıyor. Cok sey denedim ama uzun zamandir amway kullaniyorum memnunum canim

Bi kaç gün daha geçsin sonra yapiyim .aslında yapmaya da korkuyorum sanki çıkmıcak gibi
oyle dusunme insallah tutmustur annesi. Bende senin gibiydim. Ciktiginda cok sasirmis ve cok sevinmistim. Ama biliylsun pozitif cikmasi sadece baslangic degerlerin 2ye katlamasi kese gorulmesi ve kalp atisini beklemek var daha ;)

Beth18 Beth18 benim alerjim var rahatsiz edici kokular hem hapsirtiyor hem nefesimi tıkıyor. Cok sey denedim ama uzun zamandir amway kullaniyorum memnunum canim
anladim. Eger dogal olduguna eminsen belki bende kullanabilirim. Ama cok kisi sirke kullaniyor. Belki oyle yaparim bilemiyorum. Su gunj bi atlatsaydim. Simdi igne vurulmaya gidecegim dr. Bulursa. Sorcam

oyle dusunme insallah tutmustur annesi. Bende senin gibiydim. Ciktiginda cok sasirmis ve cok sevinmistim. Ama biliylsun pozitif cikmasi sadece baslangic degerlerin 2ye katlamasi kese gorulmesi ve kalp atisini beklemek var daha :KK66:
Haklısın canm inşallah bana çok güzel moral oldun Allah razı olsun inşallah keseyide kalp atışını da duyacaksin canım

Haklısın canm inşallah bana çok güzel moral oldun Allah razı olsun inşallah keseyide kalp atışını da duyacaksin canım
en onemlisi moral. Ben puzzle aldim onun icinde surekli kalkip kalkip onu yaptim. Amin canim insallah sende insallah. Eger yaparsan burada da paylas

Back
X