- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Eşin yok mu canım İstanbul da hava coook kapalı yagmurlu sen o güzel havanın tadını çıkar.bu arada nerdesin senGunaydin kizlar .Yalniz bir pazara merhaba dedim .Hava o kadar guzel ki of of tam gezmelik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin yok mu canım İstanbul da hava coook kapalı yagmurlu sen o güzel havanın tadını çıkar.bu arada nerdesin senGunaydin kizlar .Yalniz bir pazara merhaba dedim .Hava o kadar guzel ki of of tam gezmelik.
Esimin kursu var aksama ancak gelir .Konyadayım araba esimde.Tek basima dışarı çıkmamaya calisiyorum canim tansiyonum falan düşüyor bazen .Ufak ufak evi topluyorum .Eşin yok mu canım İstanbul da hava coook kapalı yagmurlu sen o güzel havanın tadını çıkar.bu arada nerdesin sen
O zaman dikkat et canım kıymetli bir gebeliğin var tadını çıkar yavrunla konuş.annenin sesini duyarmis bebeklerEsimin kursu var aksama ancak gelir .Konyadayım araba esimde.Tek basima dışarı çıkmamaya calisiyorum canim tansiyonum falan düşüyor bazen .Ufak ufak evi topluyorum .
Cok bisey yapamiyorum zaten temizlik en baştan beri yasak .Simdi de uzun sureli ayakta kalmamı yasakladi dr bebeğim aşağıda çünküO zaman dikkat et canım kıymetli bir gebeliğin var tadını çıkar yavrunla konuş.annenin sesini duyarmis bebekler
Canım sen nasıl çalışacaksın dikkat et birde öğrencilerin istem dışı hareket yapabilir sana zarar verebilir keşke heyet raporu falan alabilsenCok bisey yapamiyorum zaten temizlik en baştan beri yasak .Simdi de uzun sureli ayakta kalmamı yasakladi dr bebeğim aşağıda çünkü
Partnerimle konuştum saldirgan ogrencilerle o ilgileniyor .Diğerleri de ani vurabilir ama neye sinirlendiklerini kestirebiliyorum .Hep oturarak çalışıp karnımı masanin arkasina saklıyorum mecbur.Canım sen nasıl çalışacaksın dikkat et birde öğrencilerin istem dışı hareket yapabilir sana zarar verebilir keşke heyet raporu falan alabilsen
Ayda 1 kere yaptırdık, klomen kullanmıyor canım
P Perican01 canm kusura bakma bile sormak istiyorum hsg de sorun çıkması ihtimali hormonlarda bozukluk yada alttan muayenede bi sorun cıkması mı bende istiyorum çektirmeyi ama fırsat bulamadım ama hep aklımın bi köşesinde bende muayenede temiz dedi dr hormonlarda fena degil yine baktırcam bu ay inşallah rahimde soru çıkmaz hsg çektirdiğimdeEvet adetten sonraki ilk hafta cekiliyor
Durumu ilk öğrendiğimizde bütün boxerlarını değiştirmiştik, artık bol modellerden kullanıyor. Sigara içmiyor. Alkol az içiyorduk, artık onu da bırakacağız. Bir de kırmızı eti bırakamadık. Bir ihtimal bilgisayar 7-24 işte evde yakınında bir tek uyurken yanında değil onun etkisi oluyor olabilir. İşi gereği hep elinde.Kuzum o zmn ters etki eden hangisi ki?testis sıcaklığına falan dikkat ediosunuz demi sıcak banyo bol iç çamasırı falan insanın beyni duruyor fikir yürütemedim
Evet hsg istedigimde dr lar bana gerek yok ultrasonda rahim agzinda veya hormon degerlerinde kanda bir problem gorunmuyor cok iyi simdilik gerek yok demislerdi. Ben yinede isi sansa oluruna birakmak istemedim istedim ve cektirdim canim. Zaten bir faydasida tupleri aciyormus ilac gidince gecdigi yerde tikaniklik varsa hamilelik sansin artiyor. Ilaci verirken dr bana ekrandan da izletti o kadar cabuk gittiki ilac ve dagilimida oyle .. Anestezi almana hic gerek yok agri aci esigin biraz iyiyse normal cektirebilirsinP Perican01 canm kusura bakma bile sormak istiyorum hsg de sorun çıkması ihtimali hormonlarda bozukluk yada alttan muayenede bi sorun cıkması mı bende istiyorum çektirmeyi ama fırsat bulamadım ama hep aklımın bi köşesinde bende muayenede temiz dedi dr hormonlarda fena degil yine baktırcam bu ay inşallah rahimde soru çıkmaz hsg çektirdiğimde
Testin fotosunu atarsan bakariz canim.
oozzee çok ilginçmiş gerçekten. Üstüne görme olabilir mi baya baya adet kanaması mı??
Çok yoğun kanamada bebeğin durması imkansızlaşıyormuş fakat az birşey geldiyse kan testi yaptır.
Bu işte bir iş var ben hamilesin dersim sana ne oldu bebiş mi tutunamadı Yada yerleşemedi hiç anlamadım. Hayırlısı olsun.Bildiğin adet oluyorum. İlk başta çok çok azdı, akşam yoğunlaştı, gece sabaha kadar yoğun geldi, şu an az. Ben de anlamadım
Testin fotoğrafı da bu;
Bu işte bir iş var ben hamilesin dersim sana ne oldu bebiş mi tutunamadı Yada yerleşemedi hiç anlamadım. Hayırlısı olsun.
Cnm çok net çıkmış. Kesin hamilesin yada hamileydin. Git test yap belki de yerleşme kanamasıdır. Bunu testle anlayabilirsin ancakBildiğin adet oluyorum. İlk başta çok çok azdı, akşam yoğunlaştı, gece sabaha kadar yoğun geldi, şu an az. Ben de anlamadım
Testin fotoğrafı da bu;
Pcnin etkisi cok oldugunu düşünüyorum benimkide sürekli film iZliodu kaan hoca yasak dedi pc salona attık yoksa onla uyuyordu resmenDurumu ilk öğrendiğimizde bütün boxerlarını değiştirmiştik, artık bol modellerden kullanıyor. Sigara içmiyor. Alkol az içiyorduk, artık onu da bırakacağız. Bir de kırmızı eti bırakamadık. Bir ihtimal bilgisayar 7-24 işte evde yakınında bir tek uyurken yanında değil onun etkisi oluyor olabilir. İşi gereği hep elinde.