Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm çok net çıkmış. Kesin hamilesin yada hamileydin. Git test yap belki de yerleşme kanamasıdır. Bunu testle anlayabilirsin ancak

Nedense ben hamile olduğumu düşünmüyorum.. Bence hormonlarımdan biri yükseldi ondan böyle oldu. Zaten yarın 4' te doktorda randevum var, ona da anlatacağım durumu..

Nedense ben hamile olduğumu düşünmüyorum.. Bence hormonlarımdan biri yükseldi ondan böyle oldu. Zaten yarın 4' te doktorda randevum var, ona da anlatacağım durumu..

Allah allah çok enteresan. Yani o teste göre beta hcg 50-60 çıkabilirdi. Bide bu beta hcg sıfırlanmadan kanama başlamaz. Benim 3.5 oldu öğlen akşamda kanamam başladı.

Evet hsg istedigimde dr lar bana gerek yok ultrasonda rahim agzinda veya hormon degerlerinde kanda bir problem gorunmuyor cok iyi simdilik gerek yok demislerdi. Ben yinede isi sansa oluruna birakmak istemedim istedim ve cektirdim canim. Zaten bir faydasida tupleri aciyormus ilac gidince gecdigi yerde tikaniklik varsa hamilelik sansin artiyor. Ilaci verirken dr bana ekrandan da izletti o kadar cabuk gittiki ilac ve dagilimida oyle .. Anestezi almana hic gerek yok agri aci esigin biraz iyiyse normal cektirebilirsin
Bende yazın iyi bi kadın doğumcuya gidicem çektirmeyi düşünüyorum canm kaç dk sürüyor acıyı ne kadar cekcem onu merak ettim

Bu vitaminler sadece bizde bir işe yaramadı sanırım. 3 kutu proxeed plus 1 kutu promen k kullanmamıza rağmen ne hız ne sayı değişmedi. Size keçiboynuzu da iyi gelmiş olabilir.
Canim benim yilmak yok takviyelere devam
Beth18 Beth18 ne durumdasın? Beta hcg baktın mı tekrar??? @Selvi25 cnm sen ne durumdasın cnm ???
Baktirdim canim. Cok sukur iki kati artiyor. Insallah kese ve sonra kalp atisini duyariz.
Kızlar rüyamda uzun süredir görüşmediğim bi arkadaşımı gördüm. Bi bebek patiği vardı elinde nasıl dikilecek diyordu. Bende bebek patiğinin nasıl dikileceğini gösteriyordum. Hayırdır inşşşşşşş .......
biri bana bunu yorumlasın :)
Allah hayirlara cikarsjn canim cok guzel ruyan.

Arkadaşlar siyah kalemle yazılan 3 ay önceki mavi kalemle olan bu günki sonuclarımız bi yorumlarmısınız @limonlutarinlikek@serenita90 @sonican Afilim92 Afilim92 zeynepppppppp zeynepppppppp
canim degerler cok guzel masallah aynen devam

Dayanamadin mi gittin oraya yine banlandin:işsiz::KK48:
Ay evet ya 2 gun o yuzden yoktum. Bi daha soz gitmicem :D
:halay::halay:masallah annesi
Maşallah maşallah büyüdü cinsiyeti belli oldu az kaldı inşallah kaç hafta oldnz
cankm keseyi gormene cok sevindim. Kac haftalikken gordunuz?

Afilim92 Afilim92 cnm oğluşun hayırlı olsun. Eee artık kimin Kızı erken olursa alırsın oğluna :)
:KK70::KK70:
Afilim92 Afilim92 canım çok sevindim maşallah oğlun olacak ne güzel bende erkek çocuklara ayri bir sempati duyuyorum hayırlı olsun :)) darısı bize olsun inşallah
canim transferin kacinci gunundesin? Ne durumdasin?

Canlılık 25ti sonra 9 oldu sonra 8
En baştan bu yana hareket hep 0
Sayı da en fazla 40 oldu onun haricinde 10-12 milyon
canim lutfen moralini bozma biraz arastirin. En azindan sperm var ben onlari okuyunca halimize sukrediyorum

Kizlar gunaydin beni tanirsiniz belki bayadir yazmiyorum ama bizde kaan hocanin hastasiyiz bende dun hamile oldugumu ogrendim cok sukur
Edaaaaaa hayırlı olsun tebrik ederim güncel degerlerinizi bize yazarmısın merak ediyoruz bide son kullandığın vitaminler neler?

Beth18 Beth18 ne alemdesin cnm yine banlanmışsın. Merak ettik seni. Beta hcg arttı mı keseyi gördün mü cnm ??
yeni kalkti banım :(
Ayy cok sinir oldjm ya bi daha asla baska bi yere yazmicam. Cok kotu kadinlar. Cok sukur artti canim dr. Yarina randevu verdi kese icin insallah goruruz.

Bi çift kese görün inşallah emi :halay::halay::halay::halay::halay: beta artısı çok mu yani çift gebelik degerleri gibi mi
dr. Bir sey soylemek icin erken dedi. Hatta siz yine de temkinli olun dedi canim simdilik hala hamile degil gibi takiliyorum. Ana bugun kaskklarim cok agridi.
amiiiiinnnnnnnnn insallahh:halay::KK200:

Yok iki kati artiyor canim hep

Kizlar ben bugun biraz camasir suyu ve por.coz karistirmistim. Tuvaleti ovmak icin. Biraz soludum. Ama sonra yapamayacagimi anlayip balkona ciktim. Bisey olmamiatir di mi :(
Cok uzgunum ya :(

Canim benim yilmak yok takviyelere devam

Baktirdim canim. Cok sukur iki kati artiyor. Insallah kese ve sonra kalp atisini duyariz.
Allah hayirlara cikarsjn canim cok guzel ruyan.

canim degerler cok guzel masallah aynen devam

Ay evet ya 2 gun o yuzden yoktum. Bi daha soz gitmicem :KK70:

:halay::halay:masallah annesi
cankm keseyi gormene cok sevindim. Kac haftalikken gordunuz?

:KK70::KK70:
canim transferin kacinci gunundesin? Ne durumdasin?

canim lutfen moralini bozma biraz arastirin. En azindan sperm var ben onlari okuyunca halimize sukrediyorum
Transferin 6.günündeyim canım ama hiç belirtim falan yok :(((

Kizlar ben bugun biraz camasir suyu ve por.coz karistirmistim. Tuvaleti ovmak icin. Biraz soludum. Ama sonra yapamayacagimi anlayip balkona ciktim. Bisey olmamiatir di mi :KK43:
Cok uzgunum ya :KK43:
Birşey olmamıştır canım ama dikkat et canım iş falan yapma boşver biz bebisleri kolay elde etmiyoruz o yüzden bırak ev pislensin

Back
X