- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Cnm promen k gerçekten etkili demekki hızınız harika sadece promen k mı kullandınız
Tup ya da dogal fark etmez insallah Rabbim nasip eder .İnşallah canım ben tüp bebek tedavisinde kararlıyım eşim doğal yolla bekleyim diyor ama ben o sabrı kendimde bulamıyorum çok yoruldum hasar tedavisine başlayalı 1 sene oldu evliliğimiz 15 sene yaşım 32 üç aşılama üç tüp başarısız tedavi gerçekten çok yoruldum
Benden de istemediler ama ben merak ettim burdaki arkadaslardan öğrendim belkide hiç gebelik yaşayamadım kötü sonuclansa bile sırf bu yüzden di canm cok sıkıldı yaBen de kendime arıyorum suan kadın doğumcu hormonlarım icin. Progesteron hic baktırmadım. Hic istemediler benden
Ben zorla sordum gerek yok çok anlamlı değil şu durumda diyor :/Ben de kendime arıyorum suan kadın doğumcu hormonlarım icin. Progesteron hic baktırmadım. Hic istemediler benden
Canım öncelikle keseyi görmene çok sevindim. Rabbim kalp atışını duymayı da gösterir ve miniklerini sağlıkla kucağına alırsın. Ben tüp bebek için raporu soracaktım. Süreç nasıl ilerliyor? Yani ne kadar sürede çıkıyor ? Önce nereye başvurmalı? Biraz bahseder misin?tesekkur ederim canim. yorucu ve yipratici bir surec ama sonu saglikli bir bebekse her seye katlanilir. Evet transfere kadar gunasiri ve sabah gitmen gerek. Esimde hasar %11 cikti zaten 15in alti normal kabil ediliyor. O yuzden tedavi gormedi. Sadece basta emodex sonra da promen k kullandi hala kullaniyor.
Gercekten sıkıldım umursamaz doktorlardan. Sperm değerleri iyi dediler mükemmelsiniz dediler hasar cıktı kendi cabamızla öğrendik smdi yine herseyi biz arastırıyoruz ne işe yarıyolar acabaBen zorla sordum gerek yok çok anlamlı değil şu durumda diyor :/
Bir şey soruyorsun insana ucubeymişsin gibi bakıyorlar. Sanki yanlış yapmışsın gibi. Bir şeyin köküne inmeden anlamadım. Sıkıldım ben deGercekten sıkıldım umursamaz doktorlardan. Sperm değerleri iyi dediler mükemmelsiniz dediler hasar cıktı kendi cabamızla öğrendik smdi yine herseyi biz arastırıyoruz ne işe yarıyolar acaba
Dik baslilik bilgi vermeden merkezin prestiji için bana sormadan embriyolarimi heba ettiler soru sorunca kafanız karışır bahcecinin tutumu bu dediler hep asla tavsiye etmiyorum bana her soranaGercekten mi ne yasadın?
1 yıldır gittiğimiz bütün urologlar bize de çocuğunuz olur diyor ama olmadı bı turlu gerçekten de umurssmiyorlar hastalariGercekten sıkıldım umursamaz doktorlardan. Sperm değerleri iyi dediler mükemmelsiniz dediler hasar cıktı kendi cabamızla öğrendik smdi yine herseyi biz arastırıyoruz ne işe yarıyolar acaba
Canım bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.DNA hasarında artış olmaz neofertıl antioksidan hamile olana kadar eşin devam etsin dedi ben hasar tekrarlarmı diye korkuyordum
Canım hangi merkezi böyle Bahçecinin bı kaç merkezi varDik baslilik bilgi vermeden merkezin prestiji için bana sormadan embriyolarimi heba ettiler soru sorunca kafanız karışır bahcecinin tutumu bu dediler hep asla tavsiye etmiyorum bana her sorana
zeynepppppppp kuzum sizin duzende daha iyu degil muydi? O sonuca guvenmemistin hatta hamile kalmistin arkasindan. Bence hic canini sikma hareketlilik iyi sayi da ya makine hatasidir ya da kaan hoca da demisti cok oynayabilir diye
Evet evet onu duymustum ben daha dogrusu forumda okumustum konulari bi tarasana canim .Ya eşim prolaktin yüksekliği için dostinex kullanıyor 2 aydır. Belki de o sayımızı düşürüyor olabilir. Şimdi eşim deyince dank etti
Evet evet onu duymustum ben daha dogrusu forumda okumustum konulari bi tarasana canim .
Anladim kuzum sayiya takilma hic digerleri iyi gorunuyor artar o da. Benim gelecek adet belirtiler basladi 2 3 gun max. Surer gelmesiCnm yok ya eşimin prolaktini yüksekti doktor dostinex 5mg verdi iki aydır kullanıyor o düşürdü galiba. 2 aydır düşüşte zaten sayımız. Nasip ya artık.... senin adetine az kaldı galiba ??? Test yaptın mı ???
Anladim kuzum sayiya takilma hic digerleri iyi gorunuyor artar o da. Benim gelecek adet belirtiler basladi 2 3 gun max. Surer gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?