- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
1 hafta sonra yine test vereceksiniz stres yapma stres de olumsuz etkiler sizi. Bekle canım az daha sabır en azında varikosel ameliyatı başarılı olmuş öyle düşün bize bakşükür de.
Okuldayim beslenme yapiyoruz cocuklarla canim .Sen nasilsin ? O çığlığı sen atarsın insallah ve sağlıklı bir gebelik gecirirsin canimSlm kızlar nasılsınız ???? Ne var ne yok??? Acaba bugün kim hamileyimmmmmdiye haykıracak. Her hafta Bi tane çıkar oldu maaşallah . Hadi hayırlısı...
Okuldayim beslenme yapiyoruz cocuklarla canim .Sen nasilsin ? O çığlığı sen atarsın insallah ve sağlıklı bir gebelik gecirirsin canim
Ah canım inşallah yana yana hala Dr arıyorumCnm öyle deme ya sizinde sonuca ulaşacağınıza inanıyorum inş hepimizin bebişleri olacak inş.ben inanıyorum cnm moral bozmak yok herşey allahtan. Kuldan gelmesin yeter. Rabbimin merhameti yeter. Senin sadece hareketsizleri hareketlendireceksiniz o kadar. Az yolun kaldı öyle düşün. Allah büyük...
Ah canım inşallah yana yana hala Dr arıyorum
Kaan aydosa gideceğiz ama ben hala Dr arayışındayım.
Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz.
Canim stres cok etkiliyor kimyasal yasadin esin de haliyle üzülmüştür. Insallah yeniden duzelir.Sıkıntılıyım biraz sayımız gittikçe düşüyor maleseffftest sonucumuzu gördün mü ??
Anladım canım ml 9 olduğu için sordumSuskun Ceylan
Sayıda önemli ama diğerleri kadar değil bazı 40 milyonun üzeri normal sayılıyor. Bazı hekimler demeleri haraket iyiyse 20 milyon üzerini de sıkıntı yapmıyorlar. Maalesef ki herkes 100 milyonları göremiyor fakat çocuk sahibi oluyorlar.
Ben tedaviye başlamıştım progesteron bakıldı doktor iyi dedi ( ne kadar doğruysa) bir daha baktirmadim ama diğer hormonlarima baktırdım size tavsiyem tsh ve fsh özellikle amh baktirinKızlar eşlere dalıyoruz kendimizi ihmal ediyoruz benim hormonlarım tamamen bozulmus progestron degerimden patlak verdi bi baktırayım dedim deger düşük geldi tedaviye başlıcaz şimdi iyi bi kadın doğumcu araştırıyorum sizde degerlerinize baktırın yoksa tüm ugraşlar boşa gider
Tebrik ederiim amin insallah. :) acaba tüpbebek süreci nasıldı yorucu muydu? Cok sık gitmek gerekiyor mu sabahtan mı gitmek gerekiyor? Hangi merkezdi? Ve en önemlisi eşinde hasar düşmüş müydü?amin canim benim. Darisi basina insallah.
hem tup bebek yaptirmak icin hemde ilaclar icin canim yari yariya olmasa da yaridan birazcik fazla odedik tum tedavi ve ilaclara
Canim ya yaparsan ve pozitifi gorursen hemen yaz olur mu cok merak ediyorum. Insallah olur.
estagfurullah zevkle cevap veriyorum canim. Sperm sayisinin bi yerde 5milyon/ml olmasi gerekiyor diye okunustum ama bizim verdigimzi testlerin birinde 6milyon/ml idi. Yinde de cikti. Bide sorun bu sekilde ise yani sayi hareketlilik gibi hemen ciakriyorlar sana bakmalarina bile gerek yok. Yani bizim gibilere cocugu olmaz gozuyle bakiyo devlet
sorma bende bi ozeniyorum bi ozeniyorum hamileler topiginde benin yasimda kadinlarin hep 2. Cocugu
gozlerimi yasarttin... insallah teyzesi insallah. Allah can verir kan verirse bir kuzu olacak insallah... Allah.tan duam sizlerinde bu duygulari yasamaniz kizlar...
Ben de kendime arıyorum suan kadın doğumcu hormonlarım icin. Progesteron hic baktırmadım. Hic istemediler bendenKızlar eşlere dalıyoruz kendimizi ihmal ediyoruz benim hormonlarım tamamen bozulmus progestron degerimden patlak verdi bi baktırayım dedim deger düşük geldi tedaviye başlıcaz şimdi iyi bi kadın doğumcu araştırıyorum sizde degerlerinize baktırın yoksa tüm ugraşlar boşa gider
tesekkur ederim canim. yorucu ve yipratici bir surec ama sonu saglikli bir bebekse her seye katlanilir. Evet transfere kadar gunasiri ve sabah gitmen gerek. Esimde hasar %11 cikti zaten 15in alti normal kabil ediliyor. O yuzden tedavi gormedi. Sadece basta emodex sonra da promen k kullandi hala kullaniyor.Tebrik ederiim amin insallah. :) acaba tüpbebek süreci nasıldı yorucu muydu? Cok sık gitmek gerekiyor mu sabahtan mı gitmek gerekiyor? Hangi merkezdi? Ve en önemlisi eşinde hasar düşmüş müydü?
Bahcecide başlama ben yandım sen yanmaBir memurumuz var sağolsun her raporu kim ne sebepten almış anında yayıyorama bahcecide bir ay yumurta toplama vs 1 ay rahim dinlendirme varmıs. Diyorum ki 2 ay sürcekse mart gibi baslamak mayısta transfer demek. Nisan gibi mi baslasam
Ne guzel sonuc alacaksiniz demek ki .Hasar 2 3 yilda tekrarlar oncesi hemen yukselmez .DNA hasarında artış olmaz neofertıl antioksidan hamile olana kadar eşin devam etsin dedi ben hasar tekrarlarmı diye korkuyordum
İnşallah canım ben tüp bebek tedavisinde kararlıyım eşim doğal yolla bekleyim diyor ama ben o sabrı kendimde bulamıyorum çok yoruldum hasar tedavisine başlayalı 1 sene oldu evliliğimiz 15 sene yaşım 32 üç aşılama üç tüp başarısız tedavi gerçekten çok yoruldumNe guzel sonuc alacaksiniz demek ki .Hasar 2 3 yilda tekrarlar oncesi hemen yukselmez .
Gercekten mi ne yasadın?Bahcecide başlama ben yandım sen yanma
Anladım sağlıkla kucagına al inşallah :) ozaman ben yazı bekleyeyim cok yoğun okulda işimtesekkur ederim canim. yorucu ve yipratici bir surec ama sonu saglikli bir bebekse her seye katlanilir. Evet transfere kadar gunasiri ve sabah gitmen gerek. Esimde hasar %11 cikti zaten 15in alti normal kabil ediliyor. O yuzden tedavi gormedi. Sadece basta emodex sonra da promen k kullandi hala kullaniyor.
Cnm promen k gerçekten etkili demekki hızınız harika sadece promen k mı kullandınızEki Görüntüle 2110612 Kızlar sonucumuz çıktı. Hergeçen gün sayımız azalıyor. Varikosel yine mi hortladı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?