Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1 hafta sonra yine test vereceksiniz stres yapma stres de olumsuz etkiler sizi. Bekle canım az daha sabır en azında varikosel ameliyatı başarılı olmuş öyle düşün bize bak şükür de.

Cnm öyle deme ya sizinde sonuca ulaşacağınıza inanıyorum inş hepimizin bebişleri olacak inş.ben inanıyorum cnm moral bozmak yok herşey allahtan. Kuldan gelmesin yeter. Rabbimin merhameti yeter. Senin sadece hareketsizleri hareketlendireceksiniz o kadar. Az yolun kaldı öyle düşün. Allah büyük...

Slm kızlar nasılsınız ???? Ne var ne yok??? Acaba bugün kim hamileyimmmmmdiye haykıracak. Her hafta Bi tane çıkar oldu maaşallah . Hadi hayırlısı...
Okuldayim beslenme yapiyoruz cocuklarla canim .Sen nasilsin ? O çığlığı sen atarsın insallah ve sağlıklı bir gebelik gecirirsin canim

Ah canım inşallah yana yana hala Dr arıyorum
Kaan aydosa gideceğiz ama ben hala Dr arayışındayım.
Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz.

Kızlar eşlere dalıyoruz kendimizi ihmal ediyoruz benim hormonlarım tamamen bozulmus progestron degerimden patlak verdi bi baktırayım dedim deger düşük geldi tedaviye başlıcaz şimdi iyi bi kadın doğumcu araştırıyorum sizde degerlerinize baktırın yoksa tüm ugraşlar boşa gider

Ben tedaviye başlamıştım progesteron bakıldı doktor iyi dedi ( ne kadar doğruysa) bir daha baktirmadim ama diğer hormonlarima baktırdım size tavsiyem tsh ve fsh özellikle amh baktirin

Tebrik ederiim amin insallah. :) acaba tüpbebek süreci nasıldı yorucu muydu? Cok sık gitmek gerekiyor mu sabahtan mı gitmek gerekiyor? Hangi merkezdi? Ve en önemlisi eşinde hasar düşmüş müydü?

Ben de kendime arıyorum suan kadın doğumcu hormonlarım icin. Progesteron hic baktırmadım. Hic istemediler benden

Tebrik ederiim amin insallah. :) acaba tüpbebek süreci nasıldı yorucu muydu? Cok sık gitmek gerekiyor mu sabahtan mı gitmek gerekiyor? Hangi merkezdi? Ve en önemlisi eşinde hasar düşmüş müydü?
tesekkur ederim canim. yorucu ve yipratici bir surec ama sonu saglikli bir bebekse her seye katlanilir. Evet transfere kadar gunasiri ve sabah gitmen gerek. Esimde hasar %11 cikti zaten 15in alti normal kabil ediliyor. O yuzden tedavi gormedi. Sadece basta emodex sonra da promen k kullandi hala kullaniyor.

Bahcecide başlama ben yandım sen yanma

Kızlar az önce kıymet hanım aradı ben şok oldum mailimize cvp tarihi Mart'taydı eşimin ilaçları bitmek üzere ve devam etmelimiydik ilaca onu sormuştuk en son mailimizde sadece neofertil kullanıyordu gerçekten çok ihtiyacım varmış birileriyle konuşmaya o kadar dolmuşum ki Allah ondan ve Kaan hocadan razı olsun ikiside çok ilgili hastalarıyla beni rahatlattı kızım seni fırça atmak için aradım eşinin değerleri düzelmişken sen neden stres yaparak hormonlarını adet düzenini bozdun dedi esprili bir şekilde benim psikoloğa gitmem şart oldu çünkü adetlerim psikolojik gecikiyor

DNA hasarında artış olmaz neofertıl antioksidan hamile olana kadar eşin devam etsin dedi ben hasar tekrarlarmı diye korkuyordum

Ne guzel sonuc alacaksiniz demek ki .Hasar 2 3 yilda tekrarlar oncesi hemen yukselmez .
İnşallah canım ben tüp bebek tedavisinde kararlıyım eşim doğal yolla bekleyim diyor ama ben o sabrı kendimde bulamıyorum çok yoruldum hasar tedavisine başlayalı 1 sene oldu evliliğimiz 15 sene yaşım 32 üç aşılama üç tüp başarısız tedavi gerçekten çok yoruldum

Anladım sağlıkla kucagına al inşallah :) ozaman ben yazı bekleyeyim cok yoğun okulda işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…