- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Ya sen bi defa hamile kaldın ya düşüğün kolu içerde olur derler bizim oralarda korkma bence takviye ilaç falan verdir diye düşünüyorumYok cnm bu sıradan bi devlet hastanesi araştırmaya gitti doktor ameliyatlarımız var bugün olmaz yarın gel demiş. Bende hep başka bi yerde de test yaptırmak istiyordum farklı çıkacak mı diye. Bi hafta sonra tekrar araştırmada yaptırıcaz. Yada 3/4 gün sonra yaptırırız. Sayı ml de 9 milyon olmuş cnm yaaa 22.5 tan 9 ml düştük ne oluyor yaaaa? Tekrar varikosel olabilir mi ???
Olabilir canım çünkü Saraçoğlu asla aynı anda kullanmayın diyorYa acaba keçi boynuzu kürü,pekmezi,tozu ile günde 3 tane havuç yiyor. Bi ara ikisi ters etki yapar deniliyordu??? Düşüşün sebebi bu olabilir mi ???
Olabilir canım çünkü Saraçoğlu asla aynı anda kullanmayın diyor
Bana İnan endişe duyulacak hiç birşey Yok emin ol. Varikoselin tekrarlama olasılığı sıfırdır. Çünkü damarlar bağlanıp kesiliyor eksik yapılmış atlanmış ameliyat vardır. Onuda kafana takma öyle birşey olsa bile sayıdan ziyade haraketlilik etkilenirdi. Sayı çok değişken 2 günde bir sperm analizi yaptır hepsinde farklı çıkacaktır. Bana göre de sayıyı yükseltmek herşeyden daha kolay. Biz 2 hafta arayla test yaptırdık 43 milyonu dan 16ya düştüğünü gördük sonra 30 milyon sonra 19 milyon sürekli değişikti. Sayıyı kafana takma 20 milyon üzeri rakamlar kötü değil totalde 40 milyon olmasını istiyorlar ama çok değişken rakamlar. Bunun için stres yapma vitaminlere devam et keçiboynuzu ver o daha artacak.Yok cnm bu sıradan bi devlet hastanesi araştırmaya gitti doktor ameliyatlarımız var bugün olmaz yarın gel demiş. Bende hep başka bi yerde de test yaptırmak istiyordum farklı çıkacak mı diye. Bi hafta sonra tekrar araştırmada yaptırıcaz. Yada 3/4 gün sonra yaptırırız. Sayı ml de 9 milyon olmuş cnm yaaa 22.5 tan 9 ml düştük ne oluyor yaaaa? Tekrar varikosel olabilir mi ???
Bana İnan endişe duyulacak hiç birşey Yok emin ol. Varikoselin tekrarlama olasılığı sıfırdır. Çünkü damarlar bağlanıp kesiliyor eksik yapılmış atlanmış ameliyat vardır. Onuda kafana takma öyle birşey olsa bile sayıdan ziyade haraketlilik etkilenirdi. Sayı çok değişken 2 günde bir sperm analizi yaptır hepsinde farklı çıkacaktır. Bana göre de sayıyı yükseltmek herşeyden daha kolay. Biz 2 hafta arayla test yaptırdık 43 milyonu dan 16ya düştüğünü gördük sonra 30 milyon sonra 19 milyon sürekli değişikti. Sayıyı kafana takma 20 milyon üzeri rakamlar kötü değil totalde 40 milyon olmasını istiyorlar ama çok değişken rakamlar. Bunun için stres yapma vitaminlere devam et keçiboynuzu ver o daha artacak.
Bana cevap vereniniz yok mu kizlarKızlar bunu da yorumlar misiniz on gün arayla tahlil verdik arada uçurum var kafam karıştı
Sperm konsantrasyonu:39.7ml
Toplam hareket:%46
Ileri hareket:%35
Yerinde hareket:%11
Hareketsiz:%54
Kruger morfoloji:%7
Toplam sperm konsantrasyonu:139milyon
Hareketli sperm konsantrasyonu:18.1 ml
Ileri hareketli sperm konsantrasyonu:13.9ml
Ne demek tam olarak
Senin değerlerin de çok iyi anlamadığın tam hangi kısımlar söylersen açıklayabilirim. Tüm değerlerin gayet iyi morfoloji dahil.Bana cevap vereniniz yok mu kizlar
Havuç suyu ve keçiboynuzu kürü aynı anda yapılmamalıymış. Sen havuç olarak veriyorsun ki mevsim salatasına da katılıyor sen yine günde 2 havuç yedir bence omdan sıkıntı olmaz. Araya zaman koy gece yatarken keçiboynuzu sabah havuç yesin. Birde morfoloji neye göre bakıldı acaba merak ettim..Ya cnm acaba keçi boynuzu kürü,pekmezi,tozu ile günde 3 tane havuç yiyor. Bi ara ikisi ters etki yapar deniliyordu??? Düşüşün sebebi bu olabilir mi ???
10 gün önceki testte morfoloji 0 toplam sperm 10 milyon ileri toplam hareketli % 10 çıkmıştı bir de 1.derece vrikosel ve reflü varmış doktor olmana gerek yok ameliyat dedi kafamı karıştıran bu ki yıllardır vrikosel çıkmamıştı şaşırdımSenin değerlerin de çok iyi anlamadığın tam hangi kısımlar söylersen açıklayabilirim. Tüm değerlerin gayet iyi morfoloji dahil.
İlk test nere de? İkinci test nere de yapıldı?1
10 gün önceki testte morfoloji 0 toplam sperm 10 milyon ileri toplam hareketli % 10 çıkmıştı bir de 1.derece vrikosel ve reflü varmış doktor olmana gerek yok ameliyat dedi kafamı karıştıran bu ki yıllardır vrikosel çıkmamıştı şaşırdım
1
10 gün önceki testte morfoloji 0 toplam sperm 10 milyon ileri toplam hareketli % 10 çıkmıştı bir de 1.derece vrikosel ve reflü varmış doktor olmana gerek yok ameliyat dedi kafamı karıştıran bu ki yıllardır vrikosel çıkmamıştı şaşırdım
Havuç suyu ve keçiboynuzu kürü aynı anda yapılmamalıymış. Sen havuç olarak veriyorsun ki mevsim salatasına da katılıyor sen yine günde 2 havuç yedir bence omdan sıkıntı olmaz. Araya zaman koy gece yatarken keçiboynuzu sabah havuç yesin. Birde morfoloji neye göre bakıldı acaba merak ettim..
Öyle mi diyorsun canım bu reflü denen şey var yazıyor dopler raporunda vrikosel 1.derece arastirmadaki doktor ameliyata gerek yok dedi anlamadım ben de boşuna ameliyat olursun dediCnm reflü varsa sıkıntı var bence. Bide bu test tüp bebek merkezinde mi yapıldı???? Tüp bebek merkezleri her zaman doğrudur unutma. Araştırmadaki tüp bebek merkezine biz çok güveniyoruz
Bizim çift tarafta da reflü var ama ameliyat demiyorlar bu konuda yapabileceğimi pek birşey Yok.Ikisi farklı yerde yapıldı anlamadım
Bir süre tüp bebek merkezinden uzak kalmak istiyorum başımdan kötü şeyler geçtiBizim çift tarafta da reflü var ama ameliyat demiyorlar bu konuda yapabileceğimi pek birşey Yok.
Sana göre neresi daha güvenilir ona karar ver Yada tüp bebek merkezinde tekrar yaptırın.
1 hafta sonra yine test vereceksiniz stres yapma stres de olumsuz etkiler sizi. Bekle canım az daha sabır en azında varikosel ameliyatı başarılı olmuş öyle düşün bize bakBilmiyorum ki kruger mi who mu??? Arkadaş kafam almak bulluk biyer düzeliyor diyet yer bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?