Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gittim devletteki doktor delirtti. Tiroidle progesterona bakmadi. Tersledi sinirlendim ciktim yarin baska yerde vercem kuzum. Esin napti gitti mi doktora?
Cnm biliyorsun unutmadıgsan eşim otobüs şoforu mlsf evde bile kalmıyor sürekli yoldaa off off

21.gün progesteron bakılır amh her gün bakılıyor canım hiç sorun değil yumurta rezerve hakkında bilgi veriyor ama hemen çıkmıyor devlette yaptirirsan

Devlette ne kadar sürede çıkıyor? Özelde ücreti ne kadar acaba ve ne kadar sürede çıkıyor ???

Devlette ne kadar sürede çıkıyor? Özelde ücreti ne kadar acaba ve ne kadar sürede çıkıyor ???
Devlette 20 günden önce çıkmıyor özelde bir saat sonra çıkıyor ben 180 liraya yaptırdım özelde pahalı bir test ve her özelde de yok bildiğim kadarıyla yani bizim bulunduğumuz ilde yok dediler bana ozeldekiler

Amh yumurtalık rezervini gösteriyor cnm. 1 in altında çıkarsa erken menopoz deniyor

Amh nin günü yok cnm,E2 ise adetin 2. 3. Günü bakılıyor 50 altında olmasını istiyor tüp doktorları bence yumurtladığını göstermez gibime geliyor. Yumurtladığını progesteron gösterir o da adetin 21. 23.günü arasında bakılıyor

Amh yumurtalık rezervini gösteriyor cnm. 1 in altında çıkarsa erken menopoz deniyor
Cnm bişey sorucam sana
solgar multiple vitamin biraz adeti geciktiriyor mu ??? 28 gün sürüyordu adetim bu ay 30 günü buldu.
Fsh ta yumurta rezervi ve kalitesi hakkında bilgi veriyor mu ???

Cnm bişey sorucam sana
solgar multiple vitamin biraz adeti geciktiriyor mu ??? 28 gün sürüyordu adetim bu ay 30 günü buldu.
Fsh ta yumurta rezervi ve kalitesi hakkında bilgi veriyor mu ???
Cnm benimde 26 günde gelirdi bu ay 28 de geldi adetleri düzenliyor bence,fsh ı bilmiyorum cnm yumurta kalitesi için progesterona bakıyorlar,prolaktin önemli oda gebe kalmayı engelliyor yüksekse, bide e2 yi önemsiyor tüp bebek doktorları.Biz bu ay gittik tüp bebek için iki yumurtam büyümeye başlamış doktor diğer aya erteledi şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. Biraz prolaktinim yüksek çıktı inşallah düşer diğer aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…