Gittim devletteki doktor delirtti. Tiroidle progesterona bakmadi. Tersledi sinirlendim ciktim yarin baska yerde vercem kuzum. Esin napti gitti mi doktora?Cannn sen gitmedinmiii hastaneyeee hcg yeeee
Cnm biliyorsun unutmadıgsan eşim otobüs şoforu mlsf evde bile kalmıyor sürekli yoldaa off offGittim devletteki doktor delirtti. Tiroidle progesterona bakmadi. Tersledi sinirlendim ciktim yarin baska yerde vercem kuzum. Esin napti gitti mi doktora?
O testlere gerek varmıki cnmGittim devletteki doktor delirtti. Tiroidle progesterona bakmadi. Tersledi sinirlendim ciktim yarin baska yerde vercem kuzum. Esin napti gitti mi doktora?
Unutmadim unutmadim dogru. Firsat bulamaz mi acabaCnm biliyorsun unutmadıgsan eşim otobüs şoforu mlsf evde bile kalmıyor sürekli yoldaa off off
Tiroid ilaci kullaniyorum progesteronu da doktor istedi ondan canimO testlere gerek varmıki cnm
Hımmm anladım cnm bmm korkma inş cnm bnm yaa içimden bir ses bu sefer tmm diyorTiroid ilaci kullaniyorum progesteronu da doktor istedi ondan canim
Amin inşallah canım. Kendimiz duyduklarım burdan öğrendiklerim ile takviyelere başladıkCanım Kaan hoca mı önerdi takviyeleri kendiniz mi başladınız. Ne güzel ya maşallah tez zamanda bebekte gelir inşallah.
Ayy biz her akşam kaju yiyoruz. Sperm meselelerine yaradığını bilmiyodum. Ben çok seviyorum o yüzden eşimin kuruyemiş karışımında vardı. Hadi inşallahKızzzlar
Umarim oyledir sevosum. En iyi sen anlarsin beni. Kac dusuk devirdik. Allah ikimize de bi daha yasatmasin o aciyi. Tabi hic kimseye de yasatmasin.Hımmm anladım cnm bmm korkma inş cnm bnm yaa içimden bir ses bu sefer tmm diyor
zeynepppppppp canım kanda bakıldığını ve 21. Gün yapıldığını biliyorum ama çok emin değilim yaptıran arkadaşlar vardı. Yumurtanın kalitesi hakkında bilgi veriyor sanırım. Benimde bu testlere biryerden başlamam gerek. :)
21.gün progesteron bakılır amh her gün bakılıyor canım hiç sorun değil yumurta rezerve hakkında bilgi veriyor ama hemen çıkmıyor devlette yaptirirsanCnm araştırdım her zaman yapılabiliyormuş.
21.gün progesteron bakılır amh her gün bakılıyor canım hiç sorun değil yumurta rezerve hakkında bilgi veriyor ama hemen çıkmıyor devlette yaptirirsan
Devlette 20 günden önce çıkmıyor özelde bir saat sonra çıkıyor ben 180 liraya yaptırdım özelde pahalı bir test ve her özelde de yok bildiğim kadarıyla yani bizim bulunduğumuz ilde yok dediler bana ozeldekilerDevlette ne kadar sürede çıkıyor? Özelde ücreti ne kadar acaba ve ne kadar sürede çıkıyor ???
BEN onu da yapamıyorum yoruldum sanki çevremden uzaklaştımGelir inşallah değişiklik güzeldir bende hep birşeyler yapmaya çalışıyorum arkadaşlarla takılıyorum yoksa evde kafayı yiyeceğim bu gidisle
Amh yumurtalık rezervini gösteriyor cnm. 1 in altında çıkarsa erken menopoz deniyorGeçmiş olsun cnm allah şifa versin inş. Dikkat et kendine. Özellikle ayaklarını sıcak tut cnm. Bi gün gecimekli de olsa adet oldum bugün. Tatlım senin bu amh testiyle ilgili bilgin var mı ??? Yumurta kalitesini gösterir mi bu test acaba ???
Amh nin günü yok cnm,E2 ise adetin 2. 3. Günü bakılıyor 50 altında olmasını istiyor tüp doktorları bence yumurtladığını göstermez gibime geliyor. Yumurtladığını progesteron gösterir o da adetin 21. 23.günü arasında bakılıyorHmmm annem ablam falan 50 yaşlardan sonra menepoza girdi. Sigara alkol yok çok şükür. Beslenmeye de çok dikkat ediyoruz özelliklede son 3 yıldır. Ne kadar sürede çıkar bu test ??? Bide belli bi günü var mı ?? Adetin 3. Günü gitsem olur mu ki bu test ??? Bide bu e2 hormonu adete yakın doktor benden istemişti yumurtluyor musun gerçekten diye 300 küsür çıkmıştı bu yumurtladığımı gösteriyor değil mi ???
Cnm bişey sorucam sanaAmh yumurtalık rezervini gösteriyor cnm. 1 in altında çıkarsa erken menopoz deniyor
Cnm benimde 26 günde gelirdi bu ay 28 de geldi adetleri düzenliyor bence,fsh ı bilmiyorum cnm yumurta kalitesi için progesterona bakıyorlar,prolaktin önemli oda gebe kalmayı engelliyor yüksekse, bide e2 yi önemsiyor tüp bebek doktorları.Biz bu ay gittik tüp bebek için iki yumurtam büyümeye başlamış doktor diğer aya erteledi şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. Biraz prolaktinim yüksek çıktı inşallah düşer diğer ayaCnm bişey sorucam sana
solgar multiple vitamin biraz adeti geciktiriyor mu ??? 28 gün sürüyordu adetim bu ay 30 günü buldu.
Fsh ta yumurta rezervi ve kalitesi hakkında bilgi veriyor mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?