Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar eşim endokrine gitti tekrar Dr ile konuştu prolaktin yüksekliğinden dolayı dostinex kullanıyordu. İlaç sperm sayımı düşürüyor olabilir demiş. Dr da Yok olmaz aksine sayı artar demiş. Muhtemelen stres kaynaklı sayı düşüyor. Düzelir inş. Benim bi amh testim kaldı onu da yaptırırsam artık bi sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Haziran gibi de tüp bebek yapmayı düşünüyoruz.

Detay lab. Da yapıldı canım asilama yaptırdık az önce spermleri alırken sonucu verdi bu o

Bugun evi supurup (en azindan ustunden yani) bide manti yapasim var insallah yapabilirim. Bu gun bos gunum. Insallah ders programim degismezde boyle gider.

Hamiş arkadaşlarım bebeklerinizin son durumları iyidir inşallah doğduğu günleri de görürüz. Kız kardeşim Yok ama sayenizde teyze olacağım.
Bestttt canım kafanı takma onlara ben de hiç anlamıyorum saçmalıyorlar gibi geliyor bazen bana ama gün içinde değişik bir çok insanla uğraşıyorlar bazen günlerin de olmuyorlar. inşallah güzel haberlerini alırız.
zeynepppppppp zeynepcim sonuçlarının güzel çıkmasına çoookk sevindim inşallah tüp bebeğe kadar hamile haberini alırız.

Bende bugün yatıyorum sabah 8den beri Niğde bunaltım var bir ara midem de ağrıdı şimdi de iki kasığımın ortasında bir ağrım var üşüttüm mü gaz sıkışmasımı anlayamadım. Kendimi iyi hissetmiyorum.

Kuzum insallah ya cok sinirlendim kan veremedim sinirimden. Yarin baska yere gidicem

Geçmiş olsun cnm allah şifa versin inş. Dikkat et kendine. Özellikle ayaklarını sıcak tut cnm. Bi gün gecimekli de olsa adet oldum bugün. Tatlım senin bu amh testiyle ilgili bilgin var mı ??? Yumurta kalitesini gösterir mi bu test acaba ???

Suskun Ceylan Hayırlı olsun cnm İnşallah güzel sonuçlar alırsın, sanırım 10 12 gün sonra belli oluyor. Adetin kaçıncı günü gittin kaç gün önce yumurtalıkların toplandı vs kısaca beni bilgilendirir misin bende bu ay ilk aşılamayı düşünüyorum hayırlısı bakalım. İkiz olmasını da çok istiyorum ama aşılamada ihtimal ne kadar bilmiyorum ..

Doktora gittim Arkadaslar kalp atısı basladııı cok sevindim inşallah gerisi gelir cok mutlu oldum görünce Beth18 Bestttt darısı başınıza canımlar
ayy hadi insallah canim yaaa cok sevindim cok Allah tamamina erdirsin insallah. Allah bizlere de nasip etsin canim. Simdi tam kac haftaliksin? Beni 6+1de cagirdi dr

Amh yumurtalık rezervlerini gösteriyor cnm. Yaş, genetik, beslenme alışkanlıkları, bir bayan için hele hele alkol ve sigara gibi etkenler sayıyı etkiliyor. Ben en çok genetik faktörlerin etkilediğini düşünüyorum anne teyze doğurganlık yaşları ve menepoz zamanlarını biliyorum. Bende yaşıma göre optimal fertilite düzeyi (en üst doğurganlıkmış) çıkmıştı. Hiç iyi beslenmem maalesef dışarda yemem ama hep abur cubur pasta börek çikolata tatlı :) bunlara bayılıyorum

Doktora gittim Arkadaslar kalp atısı basladııı cok sevindim inşallah gerisi gelir cok mutlu oldum görünce Beth18 Bestttt darısı başınıza canımlar
Hayırlı olsun cnm. İnş böyle devam eder. Dua hep dilinde olsun. Allah yardımcın olsun inş...
darısı @limonlutarcinlikek ve Bestttt arkadaşlarımıza ve de bize tabi....

Ben şuan 6+ 3 um adetime göre ama mercimeğim "cok minik 6+1 gözüküyor ultrasona göre .
Yerim o mercimegi :)
ben şu seyleri anlamıyorum kızlar mazur görün 6+1 mesela ne oluyor 6 hafta 1 günmü?
evet canim 6hafta 1 gun
Hayırlı olsun cnm. İnş böyle devam eder. Dua hep dilinde olsun. Allah yardımcın olsun inş...
darısı @limonlutarcinlikek ve Bestttt arkadaşlarımıza ve de bize tabi....
sagolasin canim Allah hepimize o mis kokari duymayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…