- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin sana en yakın zamanda hikayeni az çok biliyorum. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsın. Sen solgar bırakma eşinde takviyeleri bırakmasın isterseniz argımac kullanın günde 1 tane isterseniz vitex kullanın 1 tane Yada gün aşırı kendiniz ayarlayın ama tamamen vitaminleri bırakmayın. Dr neden böyle birşey dedi sebebini sorsaydınız nedeni sağlıkla alakalı Yada kullandığınız ilaçla etkileşimemi giriyor. O zaman bırakın. Nedeni önemli.
Bana da dua et olur mu bende biraz düzelme göreyim inşallah.
Cnm hareket için ne kullandınız eminim yazmışsındır ama unuttumEki Görüntüle 2113665 Kızlar bakın bugün testi tekrarlattım araştır hastanesi tüp bebek bölümünde. Nasıl sizce ??? Sayımız biraz artmış. Hareketlimizde artıyor her ay maşallah. Bu gözler %98 hareketsizi görmüştü. Çok şükür bugünlerimize.
Tamam cnm yukarda yazmışsnCnm hareket için ne kullandınız eminim yazmışsındır ama unuttum
Cnm hareket için ne kullandınız eminim yazmışsındır ama unuttum
Saol kuzumPromen k 3. Paket bitmek üzere. Bu ay ekstra com vitex kullandık.
Kızlarr mesela 3 gün ilişki olmasa yumurtlama günü ilişki olsa daha mu iyi olur sperm kalitesi açısından
Insallah sizler de bu kervana dahil olursunuz en kisa zamandaAfilim92 Beth18 @Bestttt R ruyagokk @Selvi25 unuttuğum varsa bağışlayın. Maaşallah ne kadar çok umudumuz olmuş. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah bizlerde arkanızdan geliriz inşallah bebeklerimizi konuşacağımız zamanları da görürüz.
Bizler için dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sizlerin güzel haberleriyle umutlanıyoruz.
Amin cnm inş. Promen k bize çok iyi geldi. Cnm bu com vitex kullandık bu ay senin tavsiyenle 10.5 ml olan sperm sayımız 15.5 olmuş. Teşekkürler. Bu işlerde çok iyisin cnm valla. Taktir ediyorum seni.
Maaşallah ameliyat işe yaramış. İnşallah böyle artışları bizde görürüz 93 haraketsizliği inşallah bizde düşürürüz.
Bize tam tersini söyledi gittiğimizde sayınız az o güne denk gelirse sadece sizin için avantaj olur dediCnm Kaan hoca doğal yoldan gebelik konusunda hergün olsa daha iyi olur diye bişey yazmıştı. Ben öyle hatırlıyorum
Allah razı olsun.Cnm inanki aklımdasın hep dua ediyorum sana ve diğer arkadaşlarada. Sana ismen ediyorum.Sana karşı ayrı bi sevgim var çok yardımsever olduğun için. Tabi diğer arkadaşlarda öyle.
Dr dostinex prolaktini düzene koyunca sperm hareketiniz sayınız morfolojiniz kendiliğinden düzelir demiş. Kullanma bu ilaçla başka şey kullanılmaz demiş. Kafamız karıştı bi de korkuyorum kullanmasak sayı düşer mi diye. Eşimde sormuş bunu kızmış eşime hatta. Laftan anlamıyor musun vs demiş. Belki bu ay bırakırız ilacı. Eşim Dr dinleyelim diyor. İlaçlar bitince bırakıcaz galiba. Diğer ay mr çekilecek eşimin kafasında prolaktin yüksekliğinden dolayı kitle çıkmıştı mikroadenom ne durumda bakalım. Küçülmüşse ona gere ilacı azaltacak. Velhasıl Allah hepimizin yardımcısı olsun inş
Hoca emodexse devam edin mi dedi?Kızlarya bizde emodexs kullanıyor
Mfsg canımya eşim iki kutu emodex bitirdi hasar için vermişti doktor hasarda düştü bugün siparış vericem acaba başka bir ilaçmı alsam
Top. Sperm Sayısı 77 >39 milyon
Total % 50 >%50
+4 (a) % 0 a+b>%32
+3 (b) % 20
+2 (c) % 30
+1 (d) %
Morfoloji 1
Çok saol cnm okudum şimdi yumurtlama günü ilişkiye girin yazmış 2,3 gün öncesinde girmeyin sperm sayısı açısındanCnm Kaan hoca doğal yoldan gebelik konusunda hergün olsa daha iyi olur diye bişey yazmıştı. Ben öyle hatırlıyorum
Sağol canım Allah razı olsun:)))Insallah canim .Hayirli olsun
Biraz beklersen direk keseyi görürsün hayirli olsun insallah
İnşallah canım amin.Afilim92 Beth18 @Bestttt R ruyagokk @Selvi25 unuttuğum varsa bağışlayın. Maaşallah ne kadar çok umudumuz olmuş. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah bizlerde arkanızdan geliriz inşallah bebeklerimizi konuşacağımız zamanları da görürüz.
Bizler için dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sizlerin güzel haberleriyle umutlanıyoruz.
Canım DNA hasarı çıkmıştı %40 sayı morfoloji hız hepsi çok düşük tabi ama Kaan hoca pek onlara takılmıyor. DNA hasarı tedavisine önem veriyorCnm sizde ki sorun ne bize normal yolla bekleyin dedi geçen yıl nisandan beri tedavideyiz eşimde %65 hasar vardı kasım ayında düştü kasımdan beride normal yolla bekliyoruz promen k vermişti onu bu ay deişti imprlyle neden değişti ilacı bende anlamadım ileri hız için mi acaba
Hoca emodexse devam edin mi dedi?
Ya okuldan geliyorum. Yorgun mutsuz ne bilim her tarafım hamile herkes hamile üzülüyorum çok. Hiçbir zaman yaşayamayacak gibi hissediyorumL Longway2015 canım çik dolas kendini eve kapama bana çok iyi geliyor yoksa evde kafayı yerim
Siz tabiki hocaya göre haraket edin size ne dedi bilmiyorum fakat ben DNA hasını düşürdükten sonra bir bitkisel kapsül argımac veya com vitek yanında promen k varikosel varsa ginko biloba morfoloji sorunu varsa pycnogenol ekstra l arjinin l karnitin propolis omega kullanma taraftarıyım. Bunları gün içine yaymak önemli bitkisel kapsülü gün aşırı alabilirsiniz diğerlerini aynı gün aksanız sorun olmaz. Spermlerin sorunu neyse ona göre haraket edin hız ise l arjinin l karnitin çinko kullanın muhakkak.Biz ameliyatın derdine düştük sormadık daha önce sorduğumuzda kullanın sakıncası yok demişti ama ben acaba hız için başkabirşeymi kullansak diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?